ΣΙΝΕ

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Σοκ με την 17χρονη που δολοφονήθηκε από γνωριμία στο Facebook: Της χορήγησαν δια της βίας ηρωίνη

Συγκλονίζουν τα στοιχεία για τον μυστηριώδη θάνατο της 17χρονης από τα Γιάννενα που είχε έρθει στην Αθήνα για τις γιορτές. Η έφηβη κοπέλα είχε φύγει από το φιλικό σπίτι όπου διέμενε για να πάει να συναντήσει ένα άνδρα που είχε γνωρίσει μέσω Facebook αλλά δεν γύρισε πίσω ζωντανή.
Στο σπίτι του διαδικτυακού της φίλου βρίσκονταν και ένας άλλος άνδρας που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ναρκωτικά. Οι δύο άνδρες κάλεσαν το ΕΚΑΒ και είπαν ότι η κοπέλα είχε λιποθυμήσει. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μετά εξαφανίστηκαν.

Στη συνέχεια η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας σε κωματώδη κατάσταση και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε έρθει σε σεξοuαλική επαφή φύση και παρά φύση. Τελικά η κοπέλα εξέπνευσε τα ξημερώματα.

Στο σπίτι του άνδρα βρέθηκαν δύο χρησιμοποιημένες σύριγγες με ηρωίνη ενώ οι δυο τους συνελήφθησαν λίγη ώρα μετά που διακομίστηκε η 17χρονη στο νοσοκομείο. Οι γονείς της κοπέλας παρήγγειλαν τοξικολογική εξέταση και τα αποτελέσματα αναμένονται.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, είχε χορηγηθεί στην 17χρονη δια της βίας ηρωίνη ενώ η κοπέλα είχε βιαστεί. Οι δύο άνδρες αρνούνται ότι βίασαν την κοπέλα ενώ ο διαδικτυακός της φίλος ισχυρίζεται ότι ήταν απλά φίλοι για πολλά χρόνια.

aggouria

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: