ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Τέλη κυκλοφορίας 2014: μέχρι πότε εξόφληση, πώς να τα πληρώσετε τον Ιούνιο 2014

Μόλις 8 ημέρες και σήμερα έμειναν για να εξοφλήσουμε τα τέλη κυκλοφορίας 2014, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα δοθεί παράταση από το υπ. Οικονομικών.

Επειδή για πολλούς από εμάς...
τα μετρητά δεν είναι και πολύ εύκολο να δοθούν, κάποιοι που χρησιμοποιούν την πιστωτική τους κάρτα ως «εργαλείο» μπορούν να παρατείνουν την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2014 έως και τον Ιούνιο του 2014.

Και αυτό γιατί σχεδόν όλες οι τράπεζες δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να αγοράσουν τα τέλη κυκλοφορίας με την πιστωτική τους κάρτα και να τα αποπληρώσετε με άτοκες δόσεις. 

Δείτε τη διαδικασία και τις παγίδες που υπάρχουν.
Εφόσον έχετε πιστωτική κάρτα της τράπεζας που κάνει τη συγκεκριμένη προσφορά, το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφτείτε ένα κατάστημα, να ζητήσετε το σήμα τελών κυκλοφορίας και να δώσετε –αντί για μετρητά- την κάρτα σας προκειμένου η χρέωση να περάσει σε αυτήν.

Στη συνέχεια θα έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε –χωρίς τόκους- το σύνολο του ποσού μέχρι και τον Ιούνιο. Δηλαδή για ΙΧ 1600 κυβικών όπου το τέλος κυκλοφορίας είναι 265 ευρώ, αν πληρώσετε με την πιστωτική θα καταβάλλετε:

• 44,16 ευρώ με τον λογαριασμό που θα εκδοθεί τον Ιανουάριο
• 44,16 με τον λογαριασμό του Φεβρουαρίου
• 44,16 με τον λογαριασμό του Μαρτίου
• 44,16 με τον λογαριασμό του Απριλίου
• 44,16 με τον λογαριασμό του Μαΐου
• 44,16 με τον λογαριασμό του Ιουνίου

Προσοχή σε δύο πράγματα:
1. Η προμήθεια του σήματος πρέπει να γίνει εγκαίρως. Αν παρέλθει η προθεσμία, οι τράπεζες δεν μπορούν να σας προμηθεύσουν καθόλου με το σήμα, πόσο μάλλον μέσα από τη διαδικασία των άτοκων δόσεων. Η προθεσμία εκπνέει στο τέλος κυκλοφορίας του έτους και όσοι δεν προμηθευτούν εγκαίρως το τέλος κυκλοφορίας, κινδυνεύουν να πληρώσουν το διπλάσιο ποσό προκειμένου να κυκλοφορήσουν στους δρόμους.

2. Οι δόσεις στα τέλη κυκλοφορίας 2014 είναι άτοκες όταν πληρώνονται στην ώρα τους. Αν η δόση δεν καταβληθεί εγκαίρως, τότε θα αρχίσετε να χρεώνεστε με το επιτόκιο της.

fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: