ΣΙΝΕ

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Πώς θα ξεκινήσει το 2014 σύμφωνα με το ζώδιο σου;;;;

Τι προβλέπουν τα άστρα; Τι να περιμένεις στα αισθηματικά και τι στα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Από τις πρώτες μέρες του χρόνου θα διακρίνεσαι για το...
δυναμισμό σου που θα είναι ιδιαίτερα εμφανής στο περιβάλλον σου. Μπορείς να προχωρήσεις στα νέα ξεκινήματα που έχεις σχεδιάσει και φρόντισε να εκμεταλλευτείς προτάσεις που θα σου γίνουν, αλλά με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Αν θέλεις να είσαι μέσα στα πράγματα και να διακριθείς, θα χρειαστεί να επανεξετάσεις τις θέσεις και τις απόψεις σου, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με το άμεσο περιβάλλον σου, ώστε να φέρεις την πλήρη ισορροπία που θα σε κάνει να ηρεμήσεις. Η καθημερινότητά σου θα είναι γεμάτη και οι υποχρεώσεις που θα έχεις πάρα πολλές για αυτό φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα, αν θέλεις να πετύχεις σε όλα.

Αισθηματικές
Ο Ιανουάριος θα είναι αρκετά καλός για τη σχέση σου. Ο Ερμής, που στις 12 θα μπει στο ζώδιό του Υδροχόου, θα σου δώσει πολύ καλές επιρροές, η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να ξεχάσεις τελείως το παρελθόν. Στις 16, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο, προσπάθησε να λύσεις με ήρεμο τρόπο τα προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν λόγω της απουσίας σου, αν θέλεις να κρατήσεις τη σχέση σου "ζωντανή". Αν ακόμη παραμένεις μόνη, το πλανητικό σύστημα σου δίνει τη δυνατότητα, με τη γοητεία που θα εκπέμπει η παρουσία σου, να έλκεις το αντίθετο φύλο. Ο κυβερνήτης σου Άρης, που κινείται στον Ζυγό, σε κάνει ιδιαίτερα δυναμική για αυτό δώσε προτεραιότητα στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Προς το τέλος του μήνα θα γοητεύσεις τον περίγυρό σου και η ανανεωμένη σου εμφάνιση θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Επαγγελματικές
Αυτόν το μήνα στη δουλειά σου θα σε διακρίνει έντονη εργατικότητα και όρεξη για να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν. Χάρη στη σκληρή δουλειά και το δυναμισμό σου, η ανάπτυξη και η πρόοδος που θα έχεις κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου θα είναι αξιοσημείωτες. Θα υπάρξουν πολύ καλές ευκαιρίες εξέλιξης και οι συνάδελφοί σου θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικοί στις προσπάθειές σου και θα σου δώσουν χέρι βοηθείας εκεί που θα τους χρειαστείς. Μέχρι τις 12 του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται στον Αιγόκερω, ίσως συναντήσεις κάποια εμπόδια και ο ανταγωνισμός που θα υπάρχει θα είναι τόσο μεγάλος που θα σε αποσυντονίσει. Προσπάθησε όμως να μείνεις όσο πιο ρεαλιστής γίνεται και με διπλωματία χειρίσου τις καταστάσεις όσο πιο αποτελεσματικά μπορείς. Στα οικονομικά σου, πρέπει να δείξεις πειθαρχία και να μην ξοδεύεις αλόγιστα όλα σου τα έσοδα, αν πρώτα δεν καλύψεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό του Ιανουαρίου θα συνεχίζει να σου χαρίζει τις καλές του επιρροές για να μπορέσεις να ξεπεράσεις ό,τι σε βάζει μέχρι τώρα σε σκέψεις. Με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο, από τις 12 του μήνα και μετά, όσο περνά ο καιρός οι αντιλήψεις και τα πιστεύω σου θα μοιάζουν να μην ανταποκρίνονται πλέον στις απαιτήσεις σου και στο κλίμα, έτσι όπως αυτό θα έχει διαμορφωθεί. Οι εξωτερικοί κοινωνικοί παράγοντες δείχνουν να αλλάζουν και παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σου. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να ξεχάσεις κάποιες απαρχαιωμένες ιδέες που μπορεί να έχεις και να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Η υπομονή που έχεις και η σταθερότητα του χαρακτήρα σου θα παίξουν μέχρι τέλος του μήνα καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις σου, καθώς θα βλέπεις, παράλληλα, τους άλλους να βασίζονται σε εσένα και να σου δείχνουν απεριόριστη εμπιστοσύνη.

Αισθηματικές
Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που θα κάνει τη σχέση σου καλύτερη από ό,τι είναι. Κάποια θετικά γεγονότα που θα γίνουν θα σε φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σου. Με τον Άρη να κινείται στον Ζυγό, ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός θα έχουν τον πρώτο ρόλο, η διάθεση και των δύο σας θα είναι πολύ καλή και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά μαζί του. Στις 16, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο, μην δώσεις σημασία σε κάποια γεγονότα που μπορεί να συμβούν, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χαλάσεις την ψυχική σου ηρεμία. Οι singles του ζωδίου, με τον Δία και την Αφροδίτη να κινούνται ανάδρομα καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα, πολλοί από εσάς αναπολείτε μια παλιά σχέση. Ωστόσο, με τις ευλογίες που δέχεστε από τις 12 και μετά, με τη νέα θέση του Ερμή στον Υδροχόο θα είστε γεμάτοι ενέργεια, έτοιμοι να καταπλήξετε τους πάντες και τα πάντα. Αυτό το διάστημα θα απολαύσετε νέες γνωριμίες και θα πειραματιστείτε πολύ με το αντίθετο φύλο. Θα εισπράξετε ανταπόκριση και θα νιώσετε πολύ όμορφα, απολαμβάνοντας πάθη και έντονες ερωτικές στιγμές!

Επαγγελματικές
Με την είσοδο του χρόνου μπορείς πλέον πιο σταθερά και ουσιαστικά να κυνηγήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Έχε υπομονή και δέξου κάθε αλλαγή που θα προκύψει στον χώρο της δουλειάς σου, ως το μέσο για να φτάσεις στην κορυφή. Εστίασε το ενδιαφέρον σου στις συνεργασίες που είναι στα σκαριά και μην διστάσεις να κλείσεις νέες συμφωνίες με όσους σε πολιορκούν επαγγελματικά. Ο καλός προγραμματισμός και η ορθή κρίση, είναι τα κλειδιά για να πετύχεις όλα όσα έχεις ονειρευτεί για την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα σε προβληματίσουν έντονα και θα προσπαθήσεις να βάλεις ένα πρόγραμμα, ώστε να μειώσεις τα έξοδα, που την τελευταία περίοδο είναι πάρα πολλά. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι ευνοϊκό για να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν κέρδη στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τον Ιανουάριο θα βρίσκεσαι σε συνεχή ένταση, καθώς και ακατάπαυστη δραστηριότητα. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται στον Υδροχόο από τις 12 και με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στον φιλικό για εσένα Ζυγό, η κοινωνικότητά σου θα είναι επαυξημένη και η πρόθεσή σου να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου σε προτρέπει σε πρωτοβουλίες και πολύπλοκους χειρισμούς. Οι φιλικές παρέες και το ευχάριστο περιβάλλον, μέσα στο οποίο θα ξετυλίγεται η καθημερινότητά σου, θα σε ξεκουράζουν από τους έντονους ρυθμούς, που μερικές φορές σου φαίνονται αβάσταχτοι. Τελικά, μέχρι τέλος του μήνα θα βελτιωθούν οι συνθήκες της ζωής σου και θα έχεις καταφέρει όλα αυτά που θέλεις... και επιτέλους θα πάψεις να παραπονιέσαι. Ο Φεβρουάριος θα σε βρει ανανεωμένη, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.

Αισθηματικές
Τον Ιανουάριο θα γίνουν θετικές αλλαγές στη σχέση σου, που έχεις ανάγκη τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου. Με τον Άρη να κινείται στον Ζυγό και να σε ευνοεί καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα, θα μπορέσεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσετε όλα τα προβλήματά σας με τον καλύτερο τρόπο. Ιδιαίτερα από τις 12 του μήνα και μετά, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα επισκεφτεί το ζώδιο του Υδροχόου, η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι πολύ πιο εύκολη και θα βάλετε σε νέες βάσεις τη σχέση σας. Αυτό το διάστημα, ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλο. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σας θα μονοπωλεί την καθημερινότητά σας. Η Πανσέληνος που θα λάβει χώρα στις 16 στον Καρκίνο, θα σε βοηθήσει να δώσεις τέρμα στις αναστατώσεις της ερωτικής σου ζωής και στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες. Οι singles του ζωδίου θα απολαύσετε το φλερτ και τα ανεξέλεγκτα ερωτικά παιχνίδια με το αντίθετο φύλο. Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές, γεμάτες πάθος, που θα σας αναζωογονήσουν. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο όμορφη και οι αλλαγές που θα ακολουθήσουν θα είναι υπέροχες.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά αυτό το μήνα. Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες θα είναι πολλές και η καθημερινότητά σου γεμάτη από επαφές. Θα έχεις έντονους προβληματισμούς σε σχέση με την εικόνα σου στην κοινωνία, αλλά αυτές τις σκέψεις θα ήταν καλό να τις αντιμετωπίσεις με αντικειμενικότητα, μιας και τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου είναι πολύ δυνατά, όπως και οι ικανότητές σου. Ο Ερμής στον Υδροχόο θα σου χαρίσει τα εφόδια και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε να ανταμειφθείς άμεσα για τους κόπους και την σκληρή δουλειά που κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη στο σημείο που θα ήθελες. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να κάνεις συζητήσεις, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που ήταν στάσιμα. Μπορείς να λύσεις με μια σχετική ευκολία γραφειοκρατικά, νομικά και φορολογικά θέματα, όπως και να ξεμπερδεύεις οριστικά με κληρονομιές και διαφωνίες, που έχεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ιανουάριος θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις, για να προλάβεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Μερικές φορές τα πράγματα θα είναι διφορούμενα. Από τη μία, θα αισθάνεσαι ότι απελευθερώνεσαι από άγχη και δεσμεύσεις και θα μπορέσεις να ωθήσεις τα σχέδιά σου, εκφράζοντας ιδέες και πεποιθήσεις και, από την άλλη, θα βιώνεις ενδόμυχα μια κρίση ταυτότητας κι ένα άγχος που θα εκδηλώνεται με τη μορφή ασάφειας στον τομέα των καθημερινών δραστηριοτήτων σου. Φρόντισε να σκέφτεσαι γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά, εφαρμόζοντας πρακτικές λύσεις. Προσπάθησε να αλλάξεις τακτική και να μην σκέφτεσαι με απαισιόδοξο τρόπο, γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι οι δυνατότητες και τα προσόντα που έχεις είναι πάρα πολλά και, αν θα τα αξιοποιήσεις όπως πρέπει, είσαι ικανή να κάνεις θαύματα.

Αισθηματικές
Το τέλος του προηγούμενου χρόνου σε βρήκε με αρκετά προβλήματα στη σχέση σου, αλλά ο καινούριος χρόνος έρχεται να τα εξομαλύνει σημαντικά. Με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο, από τις 12 του μήνα και μετά, η διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις στις κουβέντες που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, για να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ σας, θα παίξει καθοριστικό ρόλο και θα ανοίξει νέους δρόμους και προοπτικές στη σχέση σου. Η θέση του Δία στο ζώδιό σου, αν και σε ανάδρομη πορεία, σε προτρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις, που καιρό τώρα ανέβαλες. Είσαι έτοιμη να προχωρήσεις μπροστά αλλάζοντας το τοπίο, με οποιοδήποτε κόστος... Οι singles του ζωδίου θα αποζητήσετε κοινωνικές συναναστροφές και θα νιώσετε ξέγνοιαστες περνώντας ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας κι αυτό θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση, ενώ το ανανεωμένο σας στιλ θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στις 16 στο ζώδιό σας, χαρίζοντάς σας ποικίλες ερωτικές εμπειρίες, που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά αυτό το μήνα, αρκεί να εστιάσεις μόνο στους στόχους που έχεις και να μην αναλωθείς σε άλλα θέματα, που μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία για την προσωπική σου καταξίωση. Μέχρι τέλος του Ιανουαρίου φρόντισε να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και να μην πάρεις καμιά απόφαση, αν δεν την έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Η Αφροδίτη σε ανάδρομη κίνηση καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα, θα θολώσει την κρίση σου και ίσως κάνεις λανθασμένες επιλογές από κεκτημένη ταχύτητα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και καλυτερεύουν, παρόλο που δεν μπορείς να το καταλάβεις, γιατί οι εκκρεμότητες που έχεις να καλύψεις είναι ακόμη πολλές. Από τις αρχές του μήνα φρόντισε να μην κάνεις καθόλου έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται, γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Στα μέσα του μήνα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά, νομικά και φορολογικά θέματα, που θα σε απαλλάξουν από ένα μόνιμο φορτίο, που κουβαλάς από τον προηγούμενο χρόνο στις πλάτες σου.

ΛΕΩΝ
Με την πρώτη καλημέρα του χρόνου, μην αφήσεις τις αμφιβολίες για τον εαυτό σου να σε κρατούν πίσω στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις να κάνεις. Ξεκαθάρισε μέσα σου τα ζητούμενά σου και βάλε προτεραιότητες στις επιθυμίες σου, ώστε να προλάβεις να κάνεις κάποιες από αυτές πραγματικότητα. Στις 12, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο και παράλληλα με την κίνηση του Άρη, που θα κινείται καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα στο Ζυγό, η κοινωνική σου ζωή θα βρεθεί σε ακμή. Θα κινείσαι πέρα από τον άμεσο κύκλο σου και θα αυξήσεις τις γνωριμίες σου. Η διάθεσή σου θα είναι πιο ευχάριστη, με αποτέλεσμα να προσελκύεις νέους ανθρώπους στη ζωή σου και να ενδυναμώνεις τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σου σχέσεις. Θα προτιμάς να βρίσκεσαι με άλλους και θα είσαι, για άλλη μια φορά, η ψυχή της παρέας. Τέλος, να ξέρεις πως θα συναντήσεις άτομα, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου στο άμεσο μέλλον.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό του Ιανουαρίου θα σου χαρίσει τις καλύτερες επιρροές του για τη σχέση σου. Από τις 12 του μήνα και μετά, ο Ερμής θα κινείται στον Υδροχόο και θα σε βοηθήσει στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός στη σχέση σου θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή, ωστόσο απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν στο παρελθόν του συντρόφου σου και μην ξύνεις παλιές πληγές, που στεναχωρούν αμφότερους. Κοντά στις 16, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στον Καρκίνο, οι επιθυμίες σου συνδυάζονται αρμονικά με αυτές του συντρόφου σου και θα έχεις την ευκαιρία να αναθερμάνεις τη σχέση σας. Οι singles του ζωδίου, θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο. Προσοχή σε εξαπατήσεις γύρω στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Προσπαθήστε να αναδιοργανώσετε τη φυσική και ψυχική σας κατάσταση, ανανεώνοντας την εξωτερική σας εμφάνιση.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτόν το μήνα θα σου είναι εύκολο να εκφράσεις ιδέες και να υλοποιήσεις σχέδια, που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου. Ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που ο Ήλιος και ο Ερμής θα συμπορεύονται στον Υδροχόο, μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, που μέχρι τέλος του μήνα θα σου φέρουν ακόμη μεγαλύτερη επαγγελματική καταξίωση. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Πρέπει να σκεφτείς τρόπους να διορθώσεις την κατάσταση και, αν όχι να αυξήσεις τα έσοδά σου, τουλάχιστον να τα ισορροπήσεις με τα έξοδα. Οι τελευταίες μέρες του μήνα είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να κάνεις ιδιαίτερα επωφελείς διαπραγματεύσεις με τους ανωτέρους σου. Οργάνωσε πολύ καλά τις κινήσεις σου και η αύξηση που προσδοκάς είναι προ των πυλών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ιανουάριος είναι μήνας με πολλές εναλλαγές και φέρνει γεγονότα που θα σε ξαφνιάσουν, αλλά και θα σε χαροποιήσουν. Με τον Άρη να κινείται στον φιλικό για εσένα Ζυγό, θα έχεις μια πολύ έντονη καθημερινότητα, με πολλές επαφές και θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η φαντασία, αλλά και η λογική σου θα είναι πολύ έντονες και η άποψή σου για τη ζωή θα είναι ξεκάθαρη. Από τις 12 και μετά, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, η ευαισθησία σου θα αυξηθεί και θα σε προκαλεί να απολαμβάνεις περισσότερο τα πράγματα, ταυτόχρονα όμως θα σου δίνει και μια τάση να πληγώνεσαι με μικροπράγματα. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου, γιατί έχεις δυνατότητες και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, αφήνοντας κατά μέρος τις ανασφάλειές σου.

Αισθηματικές
Ο Ιανουάριος θα είναι μήνας που, σε γενικές γραμμές, η σχέση σου θα πάει καλά χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα αποφύγεις καβγαδάκια και συγκρούσεις με τον σύντροφό σου. Μέχρι τις 12, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται στον Αιγόκερω, η αδιαλλαξία και η ισχυρογνωμοσύνη σου ίσως δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα στη σχέση σου και καλό θα είναι να τις αποφύγεις. Όπως εσύ έχεις τα πιστεύω σου, που είναι ισχυρά, άλλο τόσο έχει και ο σύντροφός σου. Ο σεβασμός είναι απαραίτητη προϋπόθεση, για να καταφέρετε να βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ σας και να μην οδηγήσετε το δεσμό σας στα άκρα! Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στον Καρκίνο στις 16 και τον Ήλιο να εισέρχεται στον Υδροχόο λίγες μέρες αργότερα, θα είναι πιο ξεκούραστο και οι ανάγκες σας θα συμπίπτουν. Όσο για τις singles του ζωδίου, η αυτοπεποίθησή σας αυτές τις μέρες θα είναι ισχυρή και η ακτινοβολία που θα εκπέμπετε, ακόμη πιο έντονη. Μην επαναπαύεστε στην μοναξιά σας, αλλά διεκδικήστε πιο επίμονα το δικαίωμα σας στον έρωτα αυτό το διάστημα, γιατί οι ευκαιρίες που θα έχετε για να το κατακτήσετε, θα είναι πολλές και αξιόλογες.

Επαγγελματικές
Ο νέος χρόνος φαίνεται ότι ξεκινάει με πολύ καλές προοπτικές για τα επαγγελματικά σου. Το ενδεχόμενο για μία προαγωγή και ανάληψη νέων ευθυνών είναι ανοιχτό, όπως και για την πραγματοποίηση συναλλαγών με νέα πρόσωπα. Οι γνώσεις σου και η επαγγελματικότητά σου, τώρα θα αποδειχθούν πολύτιμες για να κλείσεις τις πιο συμφέρουσες συμφωνίες, που θα πάνε ένα βήμα πιο πέρα την καριέρα σου. Στα οικονομικά σου, ο παλιός χρόνος έφυγε ανοίγοντάς σου το δρόμο για οικονομικό κέρδος. Άδραξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να γεμίσεις το πορτοφόλι σου, αλλά φρόντισε ταυτόχρονα να είσαι και συγκρατημένη στις αγορές και στις επενδύσεις σου, ώστε να μην βγεις εκτός προγράμματος. Να ξέρεις ότι η τύχη της τσέπης σου βρίσκεται στην προσήλωση στους στόχους σου και στην διεκδίκηση όσων πραγματικά σου αναλογούν.

ΖΥΓΟΣ
Αυτός ο Ιανουάριος σου επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά και κάποιες δυσάρεστες δοκιμασίες, ενώ θα πρέπει να περιμένεις συγκεκριμένες αντιπαραθέσεις ή συγκρούσεις. Βέβαια, οτιδήποτε σε υποβάλλει σε όλες αυτές τις δοκιμασίες, ίσως να προέρχεται από κάποιες ενέργειες του παρελθόντος. Με τον Άρη να συνεχίζει την κίνησή του στο ζώδιό σου, ο ψυχικός σου κόσμος θα είναι γεμάτος από ευαισθησίες, που κάποιες στιγμές θα προσπαθήσεις, μάταια, να αναλύσεις με τη λογική. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, μια εσωτερική αναστάτωση, που συνοδεύεται από ανησυχίες για το μέλλον, αλλά και αμφιβολίες για το νόημα πολλών συμβάντων, απορροφούν μεγάλο μέρος της δράσης σου από την καθημερινότητά σου. Απόφυγε να ακολουθήσεις αυτές τις τακτικές και επικεντρώσου στους στόχους σου. Ο Ερμής από τις 12 του μήνα και μετά στον Υδροχόο, θα προσγειώσει τη σκέψη σου και θα σε κάνει πιο ρεαλίστρια.

Αισθηματικές
Η σχέση σου τον Ιανουάριο θα πάει αρκετά καλά. Ο Άρης καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα στο ζώδιό σου, καθώς και ο Ερμής, που από τις 12 και μετά θα κινείται στον φιλικό Υδροχόο, θα βελτιώσουν την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και θα ξεκαθαρίστε πολλά θέματα, που σας έκαναν να διαφωνείτε και σας απομάκρυναν τον έναν από τον άλλον. Κάποιες καταστάσεις που είχαν συμβεί στο παρελθόν, τώρα θα μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να περάσεις ρομαντικές στιγμές μαζί του. Όσο για τις singles του ζωδίου, με τη διάθεσή σας πολύ ανεβασμένη, θα κάνετε κοινωνικές επαφές και θα έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα, που θα σας ξεσηκώσουν ερωτικά. Ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, τολμήστε να κάνετε νέες γνωριμίες και προσεγγίστε πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, χωρίς να αγχώνεστε για τις εξελίξεις. Κάπου, μέσα σε όλους αυτούς, θα βρεθεί και το άτομο που θα σας κλέψει την καρδιά.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Ο Άρης από το ζώδιό σου, θα σε ευνοήσει και θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου, λύνοντας θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και σε κρατούν πίσω στα σχέδια, που θέλεις να υλοποιήσεις. Θα έχεις πολλές επαφές και θα δεχτείς προτάσεις για καινούρια ξεκινήματα, που θα είναι πολύ συμφέρουσες. Μπορείς πλέον να κυνηγήσεις πιο σταθερά τους στόχους σου και, με υπομονή και συγκεντρωτικές κινήσεις, θα έχεις το αποτέλεσμα που στοχεύεις. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες, που έχεις από το παρελθόν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη. Η εξασφάλιση μίας καλύτερης ποιότητας στην καθημερινότητά σου είναι βασικό σου ζητούμενο και αυτόν το μήνα θα έχεις όλα τα εφόδια για να την πετύχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο μήνας αυτός θα έχει πολλές εναλλαγές για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, ενώ δεν θα προλαβαίνεις από τις ξαφνικές εξελίξεις που θα έχεις. Με την Αφροδίτη να εκτελεί ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω για όλη τη διάρκεια του μήνα, το μεγαλύτερο διάστημα θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα οικογενειακά σου και η επίλυση θεμάτων, που σε προβληματίζουν από παλιά. Θα συμβούν γεγονότα που δεν θα περιμένεις, αλλά με τους κατάλληλους χειρισμούς και με ευελιξία, θα αποδειχθούν ότι είναι για το καλό σου. Από τις 12 και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, θα μπουν καινούργιοι άνθρωποι στη ζωή σου, που θα σε ενθουσιάσουν πάρα πολύ. Η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις σου θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Οι εσωτερικές διεργασίες, που θα πραγματοποιηθούν μέσα σου, είναι σίγουρο πως θα σου προσφέρουν ανανέωση και έναν πηγαίο δυναμισμό, που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις με άνεση στα προβλήματα που έχεις μέχρι τώρα.

Αισθηματικές
Το ξεκίνημα του Ιανουαρίου θα είναι κάπως δύσκολο για το ζώδιό σου, φίλε Σκορπιέ, με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω μέχρι τις 12 του μήνα και να δοκιμάζει τη σχέση ή το γάμο σου. Θα υπάρξει έντονη αμφισβήτηση γύρω από το τι νιώθεις ή ζητάς από τον σύντροφό σου και το ίδιο θα συμβαίνει και από τη δική του τη μεριά. Το διάστημα δεν είναι καλό για να παρθούν αποφάσεις, αλλά και ούτε για να ξεκαθαριστούν επιθυμίες και ανάγκες. Από εκεί και μετά όμως, με τον προαναφερθέντα πλανήτη να εισέρχεται στον Υδροχόο, μην φοβηθείς να εκφράσεις με λόγια τα συναισθήματα σου στον σύντροφό σου και βάλε επιτέλους ένα φρένο στην υπερβολική σου φαντασία, που γεννά υποψίες και αμφισβήτηση. Η συμπεριφορά του θα κατευνάσει τους φόβους σου. Όσο για τους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου, θα ήταν καλό αυτό το μήνα να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσέξετε τη διατροφή σας και την υγεία σας και μετά να αφιερώσετε χρόνο στο να βρείτε κάποιον να συνάψετε μαζί του δεσμό. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση πρώτα να αισθανθείτε καλά με τον εαυτό σας, για να μπορέσετε να αισθανθείτε καλά και με ένα άλλο άτομο.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Σκορπιός, τον Ιανουάριο στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να προωθήσεις ό,τι αναβαλλόταν ή είχε καθυστερήσει στο παρελθόν. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχεις πολλή όρεξη για δουλειά και έντονη επικοινωνιακή δεινότητα με τους συνεργάτες σου. Η συνεργασία μαζί τους θα είναι εύκολη και θα δουλέψετε ομαδικά, για την άνοδο της εταιρείας σας. Από τις 12 και μετά, ο Ερμής θα φέρει πολλές ευκαιρίες στη δουλειά σου, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα είναι πολύ συμφέρουσες για εσένα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάποια ανώτερη θέση στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου, από την άλλη, θα σου φτιάξουν την διάθεση με την αύξηση των εσόδων σου. Από τις πρώτες ημέρες θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που υπάρχουν και σε αγχώνουν αρκετά και καλό θα είναι να το κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη, ώστε να σχεδιάσεις ανεμπόδιστος τις επόμενες επενδύσεις σου. Διατήρησε τις ισορροπίες σου σε αυτόν τον σημαντικό τομέα της ζωής σου και το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και ελπιδοφόρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ιανουάριος θα είναι μήνας που θα μπορέσεις να δημιουργήσεις και να υλοποιήσεις τους στόχους σου, αρκεί να μην ξεχνάς ότι θα πρέπει να κινηθείς με πολλή υπευθυνότητα και προγραμματισμό. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, από τις 12 του μήνα και μετά, η επικοινωνία σου θα είναι πολύ καλή και θα μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο. Μην επαναπαυτείς καθόλου, γιατί η περίοδος είναι πολύ θετική και θα φέρει πολλές ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Προς το τέλος του μήνα μπορεί να υπάρξουν κάποιες αναβολές και καθυστερήσεις σε θέματα, με τα οποία θέλεις να τελειώνεις, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε εκνευρίσει ή να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, γιατί όλα θα είναι τελείως προσωρινά.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό του Ιανουαρίου, τουλάχιστον για το ξεκίνημα του και μέχρι ο Ερμής να αλλάξει θέση και να εισέλθει στον Υδροχόο στις 12, θα σου δημιουργήσει δισταγμό και εσωστρέφεια όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή. Θα δυσκολευτείς αρκετά να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου, αλλά και να κρατήσεις μυστικά και ψέματα αφανέρωτα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Καρκίνο στις 16 και να ξυπνάει τις πιο ευαίσθητες πτυχές σου, τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα θελήσεις να γλυκάνεις την ατμόσφαιρα μεταξύ σας, εκδηλώνοντας τον έρωτα σου και καταστρώνοντας τα μελλοντικά σχέδιά σας. Οι singles, δώστε αρκετή προσοχή στην παραμελημένη σας εμφάνιση, βελτιώστε την με δραστικές κινήσεις και μετά προκαλέστε την ερωτική σας τύχη. Όλα και όλοι έχουν τον τρόπο τους και αυτός ξεκινάει από το "φαίνεσθαι" -αυτό μην το ξεχνάτε!

Επαγγελματικές
Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα στη δουλειά σου αυτό το μήνα, αν είσαι Τοξότης. Ο Άρης που συνεχίζει την πορεία του στο Ζυγό, θα σε κάνει να έχεις μεγάλη δυναμικότητα με τους συνεργάτες σου και θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που σε αγχώνουν εδώ και καιρό στη δουλειά σου, υλοποιώντας παράλληλα τα σχέδιά σου. Όπως κατάλαβες, οι πλανήτες είναι με το μέρος σου, γι' αυτό δεν πρέπει να κάθεσαι καθόλου με σταυρωμένα χέρια. Τα οικονομικά σου τον Ιανουάριο δεν θα πάνε άσχημα, με την προϋπόθεση να μη σε πιάσει πάλι η μανία να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις αγορές, που μπορεί να μην τις χρειάζεσαι. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι κατάλληλο για να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, που σε αγχώνουν αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο πρώτος μήνας του χρόνου θα έχει πολλές εκπλήξεις για εσένα, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. Η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στο ζώδιό σου την πρώτη μέρα του χρόνου, θα σε εμπνεύσει και θα θέσεις αποτελεσματικά σε εφαρμογή τα νέα σου σχέδια. Με τον Ερμή να κινείται επίσης στο ζώδιό σου μέχρι τις 12, θα έχεις μεγάλη κοινωνικότητα και θα θέλεις να βρίσκεσαι συνέχεια σε εκδηλώσεις. Δεν θα αρνηθείς καμία πρόσκληση που θα σου κάνουν και θα θέλεις να ξεφύγεις από την κούραση και το άγχος. Να ξέρεις ότι όλα αυτά θα σου βγουν σε καλό, αφού θα κάνεις πολύ καλές γνωριμίες, που στο μέλλον θα καταλάβεις τη σημασία τους. Από εκεί και μετά, με τον πλανήτη της επικοινωνίας να κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο, το ξεκίνημα μίας νέας συνεργασίας ή ακόμη και μίας νέας εποχής για τα επαγγελματικά σου δεδομένα είναι πολύ πιθανή και θα σημαδέψει ευχάριστα την καθημερινότητα σου.

Αισθηματικές
Στο ξεκίνημα του Ιανουαρίου ο Ερμής περνάει τις τελευταίες του μέρες στο ζώδιό σου και, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη, που κινείται ανάδρομα επίσης στο ζώδιό σου, σου δημιουργούν συναισθηματικό μπέρδεμα. Θα αναρωτηθείς τους λόγους ύπαρξης της σχέσης σου και θα ταλαιπωρήσεις το μυαλό σου με αμφιβολίες και αμφισβητήσεις. Προσπάθησε να σκεφτείς και να εκτιμήσεις λογικά αυτά που αισθάνεσαι και έχεις ανάγκη, χωρίς να παρασύρεσαι από τα παιχνίδια που σου παίζει η φαντασία σου. Η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 στον Καρκίνο, θα δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να αναθερμάνεις τη σχέση με το ταίρι σου και οι άσχημες στιγμές θα γίνουν παρελθόν μέσα σε μία στιγμή. Κάνε υπομονή μέχρι τότε και μην ρισκάρεις την αισθηματική σου ασφάλεια για κανένα λόγο! Οι singles, μη βιαστείτε να απορρίψετε κάποια νέα γνωριμία που θα προκύψει από το φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε όμως περισσότερο τον εαυτό σας, διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος και έχει τα όρια του. Αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση, ανανεωθείτε και ο έρωτας θα εμφανιστεί με την σειρά του!

Επαγγελματικές
Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα αυτό το μήνα στη δουλειά σου. Θα μπορείς να κινηθείς πολύ άνετα και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Οι πλανήτες θα σου χαρίσουν τις καλύτερες επιρροές τους, ώστε να δρομολογήσεις τα σχέδια σου όπως ακριβώς τα έχεις σκεφτεί και οι συνεργάτες σου θα είναι στο πλευρό σου, για να το πετύχεις πιο εύκολα. Οι δημόσιες σχέσεις σου είναι πολύ καλές και θα αποδειχθούν σωτήριες στις λεπτομέρειες που σου έχουν διαφύγει. Το δεύτερο μισό του μήνα, απόφυγε να κάνεις καινούρια ξεκινήματα, αν δεν έχεις τελειώσει με παλιά θέματα, που μπορεί να υπάρχουν ακόμη. Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα, ενώ θα πρέπει να φροντίσεις φορολογικά θέματα, καθώς και ζητήματα νόμου και ακίνητης περιουσίας. Συζητήσεις για αύξηση του μισθού σου θα έχουν θετική εξέλιξη την τελευταία εβδομάδα του μήνα, που το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίζει τα φώτα του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο φετινός Ιανουάριος θα είναι πολύ καλός για εσένα. Από τις πρώτες ημέρες του θα έχεις έντονο δυναμισμό και μεγάλη αισιοδοξία για να ολοκληρώσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Έχεις βάλει πολλούς στόχους και αυτό το μήνα θα αρχίσεις να τους υλοποιείς σιγά-σιγά. Θα αρχίσεις να αλλάζεις πολλά πράγματα, που μέχρι σήμερα δεν σου άρεσαν και θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Από τις 12 του μήνα και μετά, που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα εισέλθει στο ζώδιό σου, θα δεις κάποιες αλλαγές και στην καθημερινότητά σου. Θα μπουν καινούργια άτομα στη ζωή σου, αφού η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη, αλλά και η ψυχολογία σου θα είναι αισθητά βελτιωμένη, ώστε να κυνηγήσεις την εκπλήρωση των προσδοκιών σου.

Αισθηματικές
Τον Ιανουάριο θα νιώσεις πιο σίγουρη για τις επιλογές σου και θα θελήσεις να μοιραστείς πιο ουσιαστικά την καθημερινότητά σου με τον σύντροφό σου, κάνοντας περισσότερα πράγματα μαζί του. Ιδιαίτερα από τις 12 και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιό σου, αν αφεθείς στην αγκαλιά του χωρίς περιορισμούς, τότε ο έρωτας μεταξύ σας θα αναπτερωθεί και οι σκιές του παρελθόντος που σας απομάκρυναν μέχρι τώρα θα εξαφανιστούν εν ριπή οφθαλμού. Αρκεί μόνο να το πάρεις απόφαση! Οι singles, αυτόν το μήνα θα νιώσετε πιο σίγουρες για τον εαυτό σας και η αυτοπεποίθηση που θα έχετε θα σαγηνεύσει αρκετούς από το αντίθετο φύλο. Οτιδήποτε νέο στη ζωή σας θα ευνοηθεί ιδιαίτερα και ίσως έχει τις καλύτερες προοπτικές μελλοντικά. Ρίξτε τα δίχτυα της γοητείας σας, γεμάτες πάθος και έρωτα, και οι καταστάσεις που θα προκύψουν θα σας ανταμείψουν ηθικά και συναισθηματικά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αυτόν τον μήνα έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις και το καθημερινό τρέξιμο σε καταβάλλει ψυχικά. Η ευστροφία, αλλά και οι δυναμικότητά σου όμως θα κυριαρχούν από τις πρώτες ημέρες του μήνα. Πολλές καταστάσεις, που δεν σου άρεσαν στην εργασία σου, τώρα μπορείς να τις αλλάξεις, για να νιώσεις καλύτερα. Από τις 12 και μετά, θα έχεις ευκαιρίες στη δουλειά σου, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα φέρουν μεγάλη επιτυχία. Οι συνεργασίες που έχεις στο μυαλό σου αυτό το διάστημα μπορούν να ευοδωθούν και εσύ πρέπει να δουλέψεις σκληρότερα και κάποιες φορές περισσότερο για να τις πετύχεις. Από τις αρχές του μήνα θα σε απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σου. Με την Αφροδίτη να εκτελεί ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω και να δημιουργεί κάποιες καθυστερήσεις στις οικονομικές σου συναλλαγές, θα πρέπει να περιορίσεις λίγο τα έξοδά σου και τις περιττές αγορές, γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις έξω από το πρόγραμμά σου και μετά θα νιώθεις χαμένη.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ιανουάριος χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και ενεργητικότητα για το ζώδιό σου. Θα μπορείς να αντιλαμβάνεσαι το καθετί, πριν ακόμη γίνει, και θα μπορείς να προλαβαίνεις πολλά προβλήματα πριν ξεσπάσουν. Από τις 12 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα κινείται στον Υδροχόο, φρόντισε να κάνεις τις απαιτούμενες αλλαγές για να στρώσεις τις καταστάσεις υπέρ σου, χωρίς να δίνεις άλλες αναβολές στα σχέδιά σου. Η δημιουργικότητά σου τώρα θα είναι έντονη και θα πρέπει να την αξιοποιείς κάθε στιγμή. Ωστόσο, με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα στον Αιγόκερω, κάποιες μικροαναποδιές, που μπορεί να προκύψουν δεν πρέπει να σε πτοήσουν, γιατί μπορείς να κινείσαι με τέτοιο τρόπο, που θα μπορείς να φέρεις όλα τα θέματα στα μέτρα σου. Θα έχεις πολύ δυναμικότητα και την απαραίτητη φιλοδοξία να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που αναζητάς. Μην κάθεσαι στιγμή και ενεργοποιήσου όσο περισσότερο μπορείς, όσοι σκόπελοι και αν εμφανιστούν μπροστά σου.

Αισθηματικές
Περίεργες συναισθηματικές εμπλοκές θα δημιουργήσει για εσένα το πλανητικό σκηνικό του Ιανουαρίου και ίσως οδηγηθείς σε απερίσκεπτες ενέργειες χωρίς τελειωμό. Προσπάθησε να σκέφτεσαι πριν πράξεις το οτιδήποτε, γιατί ο σύντροφός σου δεν είναι διατεθειμένος να γίνει έρμαιο του καταναγκασμού σου και θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς. Από τις 12 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στον Υδροχόο, τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα και το μυαλό σου θα πάψει να σε παιδεύει τόσο πολύ. Πάθος, έρωτας και αισιοδοξία δεν θα λείψουν αυτό το διάστημα από τη ζωή σου και θα νιώσεις ευτυχισμένη! Οι singles, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα καινούριο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή σε κάποιο ταξίδι, που θα αποφασίσετε να κάνετε.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Ο Ερμής, από τις 12 και μετά, θα σου δώσει πολύ καλή επικοινωνία και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις αρκετά θέματα στη δουλειά σου, που μπορεί να ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα, ενώ θα σου χαρίσει και έντονο δυναμισμό και ενεργητικότητα. Στα οικονομικά σου θα δώσεις πολλές λύσεις σε θέματα, που σε απασχολούν ακόμη. Από τις 20 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα εισέλθει στον Υδροχόο, το διάστημα είναι ευνοϊκό για να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μπορείς να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά θέματα, νομικά, ακίνητης περιουσίας και να υπογράψεις συμβόλαια.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: