ΣΙΝΕ

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ: Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 Principal Club Theater

ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ: LIVE ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ SHOW + AFTERSHOW DANCE PARTY ΜΕ DJs ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ…
ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο DJ ELVIN & O VJ INDEXX


Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 Principal Club Theater
Ο Μιχάλης Ρακιντζής, ένας από τους διασημότερους συνθέτες στιχουργούς και... ερμηνευτές στην Ελλάδα, με 16 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του, επιστρέφει στο Principal Club Theater για μια μεγάλη συναυλία, με αγαπημένα τραγούδια από όλη τη μουσική του διαδρομή.
Ο Μιχάλης Ρακιντζής είναι ίσως από τους λίγους στη χώρα μας με τόσο πλούσιο μουσικό παρελθόν… Με μια διαδρομή που αγγίζει σε διάρκεια τα τριάντα χρόνια, χάραξε το δικό του ξεχωριστό δρόμο στη μουσική σκηνή της χώρας μας, αλλά και του εξωτερικού, με σημαντικές συνεργασίες τόσο με Έλληνες όσο και ξένους καλλιτέχνες.
O Μιχάλης είναι ένας πρωτοπόρος που δημιούργησε μία σχολή στη μουσική, προτείνοντας νέα ακούσματα, νέους ήχους και νέες τεχνικές με εμπειρία σε πολλά είδη μουσικής (pop, rock, reggae, funk, reggaeton, trance κ.ά.)

Στην τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο: “Back to the Φuture” για πρώτη φορά στην Ελλάδα δημιουργεί νέο είδος μουσικής παγκοσμίως με μελωδικούς Hardstyle - Hardbase - Dubstep Electro Dance ήχους και αποκτά φίλους σε κάθε γωνιά της γης.

Στις 13 Ιουλίου 2012 κυκλοφόρησε παγκοσμίως ένα άκρως συλλεκτικό διπλό CD το ”Who Cares” - Ian Gillan (Deep Purple) και Tony Iommi (Black Sabbath) με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας ROCK Μουσικής σκηνής στο οποίο συμμετέχει ο Μιχάλης με το “Get Away”.

Στο ίδιο album συμμετέχουν : Jon Lord (Deep Purple) Jason Newsted (Metallica) Nicko Mc Brain
(IronMaiden) Mikko “Linde” Lindstrom (HIM). Με τα έσοδα από τις πωλήσεις πρόκειται να χτιστεί μουσικό Σχολείο στην Αρμενία.

Ο Μιχάλης παραμένει ένας “αυθεντικός εραστής της τέχνης” και συνεχίζει να δημιουργεί με κεντρικό άξονα την ίδια του την ψυχή..!

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013, θα είμαστε όλοι στο Principal Club Theater για να γιορτάσουμε ένα "REUNION" αφιερωμένο "ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ" και στις "Καλύτερες στιγμές που θα μείνουν πάντα ζωντανές"

ΒΙΟΓΡΑΦΙA

Official web links: Main Site - Twitter - Vimeo - Facebook - Youtube - Protogon Radio

Info:
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Η συναυλία ξεκινάει στις 22:00
Πληροφορίες: 2310.428088
Principal Club Theater – Mylos, Thessaloniki, GR - Τel: 2310.428088
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 5€, Ταμείο 5€
Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, Ticket House, Public
Παραγωγή: Principal Ltd.
www.principalclub.com

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ 

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: