ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ζώδια: Προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Νιώθετε όμορφα γιατί μπορείτε επιτέλους να είστε πιο εύκολα ο εαυτός σας. Το να είστε το επίκεντρο σας αρέσει και το... καταφέρνετε χωρίς πολύ προσπάθεια και ξεχωρίζετε. Τώρα βέβαια και με την στροφή που έχετε κάνει και είστε περισσότερο σκεπτόμενοι ή ακόμα και διανοούμενοι η αναβάθμισή σας είναι φανερή.
Έρωτας: Το ότι έχει ανέβει η ποιότητά σας και οι απαιτήσεις σας δεν σημαίνει ότι εσείς δεν μπορείτε να χαρείτε ή να το μεταδώσετε και στο άλλο πρόσωπο. Χαρείτε με τις μικρές απλές καταστάσεις και μην ζητάτε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ιδανικές συμπεριφορές.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε εξαντλήσει κάποια περιθώρια και δεν κάνετε πίσω στις απαιτήσεις σας. Ακόμα και σήμερα που είναι Σάββατο πιθανόν να πάτε να διαπραγματευτείτε αυτά που σας ανήκουν και θα το καταφέρετε. Προσέξτε τις αγορές σας γιατί μπορεί να είναι πέραν των δυνάμεών σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Αναζητάτε την ησυχία του σπιτιού σας και πιθανόν να ασχοληθείτε με την διακόσμησή του ή με την γενική διαμόρφωση του. Έχετε μια καλή διάθεση παρόλο που επικρατεί η υπερβολή και πιθανόν να έχετε μια οπτική γωνία που ενέχει μέσα της εγωισμό ή ακόμα και απαξίωση απέναντι σε κάποια άτομα αλλά τουλάχιστον θα έχετε την εξυπνάδα να μην το αφήσετε να σας καπελώσει.
Έρωτας: Υπάρχει μια εντυπωσιακή στροφή η οποία μπορεί να αφορά ένα πρόσωπο που έχει να κάνει με το παρελθόν σας. Κυρίως με ένα Λιοντάρι μπορεί να συγκρούεστε σε θέματα εγώ αλλά υπάρχει βαθιά αγάπη και προσφορά και από τις δυο πλευρές. Αν είστε μακριά η ανάμνηση ενός προσώπου θα σας στεναχωρήσει γιατί σας λείπει αλλά δεν έχετε και τα περιθώρια να εκφραστείτε ελεύθερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγνωρίζοντας τις πιο βαθιές σας ανάγκες, μπορεί να κάνετε αγορές οι οποίες ίσως να μην είναι τόσο χρήσιμες ή πρακτικές αλλά πιθανόν να είναι περισσότερο συναισθηματικές ή ακόμα και πολύ εντυπωσιακές με φίρμα και σφραγίδα. Η ευελιξία θα σας βοηθήσει να μην κόψετε την επαφή με συνεργάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Νιώθετε αρκετά δυνατοί αλλά και οι ευνοούμενοι μιας κατάστασης η οποία μερικές φορές σας αγγίζει γιατί την καταλαβαίνετε άμεσα. Με την πρώτη αφορμή που βλέπετε ότι η επικοινωνία και τα κομμάτια της επαφής με τους άλλους ρέουν κάνετε κινήσεις που άλλες φορές δεν μπορείτε.
Έρωτας: Η διπλωματία σας είναι ένα μέσο που βοηθά την οποιαδήποτε κρίση και έλλειψη επαφής ή επικοινωνίας. Εσείς δεν μπορείτε αν δεν μοιράζεστε τα κοινά σας θέματα. Σήμερα πάντως θα είστε η ιδανική συντροφιά για Κριό, Λιοντάρι ή Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Όταν έχετε θάρρος και δύναμη πάντα κάνετε βήματα που τα φοβόσαστε και στο τέλος πάντα κερδίζετε. Η εξυπνάδα σας είναι δεδομένη. Ακόμα και να σας έχουν ρίξει θα βρείτε τρόπο να απευθυνθείτε στο κατάλληλο πρόσωπο και θα σας βρει την λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχετε μια εσωτερική ανησυχία η οποία ίσως να μην είναι και τόσο αρνητική όπως εσείς πιστεύετε αρκεί να προσπαθήσετε να δείτε τα πράγματα με ένα πιο αισιόδοξο μάτι. Επίσης καλό θα ήταν να ευγνωμονήσετε ό, τι έχετε χωρίς να υπάρχει γκρίνια ή απαίτηση από την πλευρά σας.
Έρωτας: Εδώ νιώθετε ότι κάτι καλό θα συμβεί από διαίσθηση την οποία την έχετε εδώ και καιρό ή προσπαθείτε να φτιάξετε καλύτερη την ήδη υπάρχουσα σχέση γιατί έχει αλλάξει η συμπεριφορά του προσώπου που είστε μαζί. Οι γεννημένοι μόνο το πρώτο δεκαήμερο χρειάζεται να κάνετε περισσότερες αλλαγές και κυρίως πρώτα με τον χαρακτήρα σας και μετά να κρίνετε την σχέση σας αν σας πάει η όχι.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και μέσα από αυτό θα δοκιμάσετε κάτι πολύ καινούργιο από άποψης εμπειρίας μέσα στην προσωπική σας ζωή την οποία θέλετε να την κρατήσετε σε καλύτερο επίπεδο. Ο Αιγόκερως είναι πολύ κοντά σας και μερικοί σας πιέζουν να προχωρήσετε.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είναι μια ημέρα αποκλειστικά για σας, οπότε μην αφήσετε καμία πίκρα να σας χαλάσει την διάθεση. Σήμερα να είστε συνειδητά καλά. Δηλαδή μια σκέψη που πάει να έρθει αρνητική ή συναίσθημα εσείς να το διώχνετε και να λέτε ότι όλα θα λυθούν, ακόμα και τα πιο δύσκολα.
Έρωτας: Ανανεώστε όρκους και στάση συμπεριφοράς για να φρεσκάρετε περισσότερο την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας απογειώνει γιατί με την επιστροφή του είναι σαν να παίρνετε την ρεβάνς.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μέσα σας μια θετική διάθεση οπότε αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε μια ξεκάθαρη στάση. Αν το κάνετε αυτό, επειδή πρέπει να θυμάστε ότι είμαστε πεδία που έλκουμε αυτό που σκεφτόμαστε και αυτό που νιώθουμε, θα δείτε ότι θα έρθει κάτι καλό και να ξέρετε ότι δεν υπάρχουν συμπτώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Προσπαθώντας να τα βάλετε όλα σε μια τάξη, προτιμάτε να βρεθείτε για λίγο μόνοι γιατί θέλετε με κάποιο τρόπο να ακούσετε τα συναισθήματά σας. Αυτό βέβαια προϋποθέτει και τόλμη για κάποιες αποφάσεις οι οποίες θα έρθουν σύντομα.
Έρωτας: Ο Υδροχόος σας πολιορκεί με κάθε τρόπο αλλά δεν είναι σίγουρο τελικά ότι μπορεί να πετύχει κάτι γιατί δεν έχετε εμπιστοσύνη να αφεθείτε παρόλο που σας αρέσει υπερβολικά. Οι ευαισθησίες σας πιθανόν να δώσουν χρώμα στην σχέση σας γιατί τις πιο πολλές φορές σας διέπει πολύ η λογική.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλά και μεγάλα σχέδια τα οποία όμως για να τα στηρίξετε χρειάζεται να είστε περισσότερο τολμηροί και μερικοί δεν είστε γιατί δεν θέλετε να κάνετε μεγάλα άλματα. Τα φοβόσαστε και μερικές φορές δεν προσπαθείτε καθόλου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε πάρει δύναμη και προσπαθώντας να αποκτήσετε τα ηνία των υποθέσεων σας νιώθετε πολύ δραστήριοι. Ο στόχος σας το να δώσετε στον εαυτό σας μεγαλύτερη προσοχή θα τον πετύχετε εύκολα.
Έρωτας: Ο ερωτισμός σας θα είναι πολύ έντονος και σε συνδυασμό με το ρομαντικό στοιχείο θα πετύχετε να έρθετε κοντά. Κυρίως αν έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια εσωτερική ευφυΐα στο πως θα διαχειρίζεστε τις καταστάσεις. Η ξαφνική παρουσία ενός ατόμου θα σας συγκινήσει ιδιαίτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες ακόμα και μικρές που μπορείτε να κερδίσετε κάτι εύκολα, άνετα και με μεγάλη ταχύτητα. Η γενική σας εικόνα πάντως θα έχει μια ιδιαίτερη δράση η οποία σας βοηθάει στο να βρείτε ανοίγματα και να τρυπώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Θέλετε αναγκαστικά να σας δίνουν την απαιτούμενη προσοχή και πιθανόν να τσαντιστείτε αν δεν σας δοθεί η ευκαιρία να εμφανιστείτε όπως θέλετε. Η ζωή έχει μια ιδιαίτερη χροιά και καλό είναι να ακολουθήσετε το χρώμα και όχι την μουντάδα.
Έρωτας: Είστε αρκετά μελοδραματικοί και κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό ή Λιοντάρι θα εκφραστείτε με έναν ιδιαίτερο τρόπο ώστε να νιώσουν ότι προσεγγίζετε πιο εύκολα τον χαρακτήρα τους. Από την άλλη ίσως θέλετε οπωσδήποτε αυτό που δίνετε να το παίρνετε πίσω.
Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν να θέλετε να σας σέβονται και να διατηρούν οι άλλοι μια συμπεριφορά απέναντί σας εκτίμησης και εμπιστοσύνης. Ίσως η υπερβολή να είναι ένα κίνητρο που θα σας κάνει να αποκτήσετε κάτι που ζητάτε εδώ και πολύ καιρό. Δοκιμάστε το αρκεί να μην έχετε πολύ μεγάλες απαιτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχετε προβάδισμα σε πολλές υποθέσεις και σε όλα αυτά που έχετε στοχεύσει. Ο λόγος είναι ότι μπορείτε με πιο εύκολο και άνετο τρόπο να πετύχετε πάνω σε σχέσεις ή ακόμα και σε μια κοινωνική εκδήλωση την οποία μπορεί να έχετε αναλάβει εσείς.
Έρωτας: Έχετε δεσμευτεί με κάποιες υποσχέσεις και για αυτό θα δείτε ότι θα τα καταφέρετε πιο καλά με το να αφήσετε τον εαυτό σας να μιλήσει και να πει τα δικά του. Μερικές φορές είστε πολύ αυθόρμητοι και μετά νιώθετε καλά. Για αυτό μην φοβόσαστε τις προκλήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα φροντίσετε να δείξετε δείγματα από την δουλειά σας πάση θυσία γιατί νιώθετε ότι κάπου θα κριθείτε με θετικό τρόπο. Για αυτό ρισκάρετε ακόμα και με κάποιες γνωριμίες που δεν σας δίνουν και το καλύτερο feedback.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Το χειμερινό ηλιοστάσιο που ξεκινάει από το ζώδιο σας έχει πολλά μηνύματα για σας τα οποία χρειάζεται να λάβετε προκειμένου να αναπτυχθείτε περισσότερο και να νιώσετε καλύτερα με τον εσωτερικό σας εαυτό ο οποίος τις πιο πολλές φορές έχει ανάγκη από ισορροπία και δικαιοσύνη για να νιώθει καλά. Οι φιλοδοξίες μπορεί να πάνε πίσω ή ακόμα και να εξαφανιστούν αν δεν σας κάνουν καλό. Η προσπάθεια να λαμπρύνετε την καθημερινότητά σας θα σας βοηθήσει.
Έρωτας: Το στοιχείο της φωτιάς που έχει ένα Λιοντάρι μερικές φορές σας εκνευρίζει γιατί υπάρχει από την πλευρά σας μια πολύ τυπική συμπεριφορά και δεν σας αρέσει ο άλλος να είναι υπερβολικός. Όμως αν κοιτάξετε βαθιά ίσως να είναι το κομμάτι που σας λείπει.
Καριέρα & Οικονομικά: Το φως του Ηλίου που μπαίνει αυτές τις ημέρες σας δίνει την ευκαιρία να δείτε πως μπορείτε να ξεφύγετε από κάποια αδιέξοδα τα οποία έχουν δημιουργηθεί γιατί θα γίνετε περισσότερο συνειδητοί και θα πάρετε αποφάσεις που θα κτυπήσουν κέντρο μέσα σας. Οπότε αν νιώσετε ότι σας έχει έρθει ένα σχέδιο τολμηρό, μην το αντικρούσετε χωρίς να το μελετήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Υπάρχει ανάγκη να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις που έχουν δημιουργηθεί από κοινού με κάποια άτομα που είναι πολύ σημαντικά για σας για αυτό ίσως να ασχοληθείτε με αγορά δώρων, βαφτιστήρια για να δείξετε την αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας.
Έρωτας: Είναι απαραίτητο μερικές φορές να είστε πολύ ζεστοί και όχι τυπικοί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αγάπη έχετε αλλά είναι κρυμμένη και ίσως μερικές φορές να δείχνετε αποστασιοποιημένοι. Ταύρος, Λιοντάρι και Σκορπιός έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από την παρουσία σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Εκπαιδεύεστε συνέχεια να μπορείτε να καταλαβαίνετε ατομικά συμφέροντα και ανάγκες που πολλές φορές τα πάτε στην άκρη και ξεχνάτε την δική σας σημαντικότητα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Χρειάζεται που και που να δείχνετε τις ακριβείς επιθυμίες σας γιατί και εσείς μπερδεύεστε και οι άλλοι στο τι ακριβώς ευχαριστεί εσάς και όχι τους άλλους. Για αυτό η μοναδικότητά σας θα είναι σημαντική.
Έρωτας: Ανακατεύεστε με ένα Λιοντάρι που όμως δεν ξέρετε από τις αντιδράσεις του τι θέλει ακριβώς. Αν δεν έχετε ξεκαθαρίσει με ένα άλλο πρόσωπο και το γνωρίζει πιθανόν να αρνείται να σας δείξει τα πραγματικά του αισθήματα. Κατά τα άλλα με τον Σκορπιό και τον Αιγόκερω υπάρχει σύμπνοια.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές αφήνετε την ρουτίνα να σας ισοπεδώνει και δεν βγαίνετε από εκεί γιατί δεν γνωρίζετε τις δικές σας δυνατότητες. Ίσως σήμερα να νιώσετε ένα σκίρτημα το οποίο θα σας σπρώχνει να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα σας επιφέρουν σκοπό και στόχο. Δεν είναι εύκολο να ακούσετε την εσωτερική ενθάρρυνση του εαυτού σας αλλά όχι και ακατόρθωτο.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: