ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Ζώδια: Προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Το φώς που ζητάτε θα το βρείτε μέσα σας. Οπότε μην κάνετε τον κόπο να περιμένετε να σας... κάνουν αρχηγό ή να βρεθείτε κάπου πρώτοι.
Έρωτας: Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να είστε όσο μπορείτε ευγενικοί και πολύ ήρεμοι απέναντι σε κάθε δυσκολία που θα επικρατήσει γιατί με αυτόν τον τρόπο υπερβαίνετε τον εαυτό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Δεν είναι η ημέρα που θα σκεφτείτε τα οικονομικά με την δύσκολή τους έννοια. Όλο και κάτι βρίσκεται έστω και μικρό που να απαλύνει την μεγάλη σας δυσκολία. Απολαύστε τουλάχιστον αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Ζήστε το εδώ και τώρα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Μην περιμένετε να βρείτε τελειότητα. Απλά να είστε έτοιμοι για μεγαλύτερη επικοινωνία και για άνοιγμα του μυαλού σας στα σημεία που δεν μπορείτε να αφεθείτε.
Έρωτας: Είστε γενικά πολύ αισθησιακά και συντροφικά άτομα και σπάνια μένετε μόνοι σας. Για αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρεθείτε με ένα μεγαλύτερο κύκλο ατόμων για να περάσετε καλά και να είστε πολύ θετικοί σε οτιδήποτε συμβεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα καλό είναι η ανασφάλειά σας να αντικατασταθεί απέναντι σε κάτι πιο δυνατό που μπορεί να είναι η πίστη και η εμπιστοσύνη όχι μόνο σε εσάς αλλά και σε κάτι ανώτερο που μπορεί να σας προστατέψει και να σας βγάλει από τα δύσκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχετε μεγάλο άνοιγμα και μπορείτε να διαχειρίζεστε οτιδήποτε δεν είναι σωστό για σας κυρίως με ένα πιο εύκολο τρόπο. Σαν καλοί και έξυπνοι συζητητές μπορεί να οδηγήσετε την κουβέντα εκεί που εσείς έχετε ένα δυνατό χαρτί.
Έρωτας: Μπορεί να βιώνετε την απόσταση από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και ίσως να μην είστε και τόσο καλά. Φτιάξτε εσείς μέσα σας μια αγάπη-ασπίδα για τον εαυτό σας και θα δείτε ότι όλα θα αλλάξουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα το κεφάλι σας δεν θα ασχοληθεί μόνο με την ύλη αλλά με την αγάπη πάνω σε αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε και να φτιάξετε για να είστε ευχαριστημένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα γεγονότα που σας κινητοποιούν ώστε να δράσετε έντονα. Αλλά το καλό για σας θα είναι ότι υπάρχει καλό μέσα σας. Να το βάλετε σε δράση και να μην αφήσετε κανέναν να σας ενοχλήσει.
Έρωτας: Έχετε ανησυχία και προβάλλετε πιθανόν μια αγωνία ή ακόμα και μια παρόρμηση που συνοδεύονται από έντονες επιθυμίες. Το καλύτερο από όλα είναι να ισορροπήσετε πάνω σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Αφήστε την ανασφάλεια στην άκρη και οτιδήποτε υπάρχει με ένα άτομο από την οικογένεια που έχετε διαφορές και ενωθείτε όλοι μαζί στο όνομα της γέννησης του Ιησού Χριστού.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είστε αυθεντικοί και σταθεροί σε κάποια πράγματα τα οποία εσείς πιστεύετε και δεν αλλάζετε με τίποτε τα καλά σας κομμάτια. Αυτό βοηθάει στο να λάμπετε σαν Ήλιος γύρω στους άλλους και να τους γεμίζετε με την ζεστασιά σας.
Έρωτας: Σήμερα, σε οτιδήποτε συμβαίνει, ανακωχή και πάνω από όλα στην άκρη ο εγωισμός και τα μούτρα. Έτσι και αλλιώς κουβαλάτε την μεγάλη εντολή του σύμπαντος να είστε πάντα ερωτικοί και δημιουργικοί. Αν δεν μπορείτε, τουλάχιστον αυτή την ημέρα μην χαλάσετε την εικόνα αυτή.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναπληρώνονται κάποια κενά με την δική σας δύναμη και εσωτερική αντίσταση απέναντι σε όλο αυτό που συμβαίνει και δεν σας αφήνει να είστε ο εαυτός σας. Θα δείτε ότι τουλάχιστον για σήμερα θα έρθουν με ένα τρόπο τα πράγματα που θα ευγνωμονήσετε για το καλό που θα έρθει στην ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχετε κάνει άλματα. Προσπαθείτε να εντοπίσετε και να βρείτε με ποιο τρόπο θα διορθώσετε κάποια λάθη που έχουν γίνει άθελά σας. Το πιο βασικό είναι να σταματήσετε την διαρκή κριτική στον εαυτό σας και με αυτόν τον τρόπο η ψυχή σας θα το ακούσει και θα αγαλλιάσει.
Έρωτας: Κάντε το ίδιο και για την σχέση σας ή αν είστε μόνοι σας κάντε την αλλαγή σας τώρα, σταματώντας να σκέφτεστε τον εαυτό σας μόνο, δυστυχισμένο ή μαγκούφη. Όλα μπορεί να γίνουν μέσα σε μια στιγμή, αρκεί να αντιληφθείτε με ποιο τρόπο θα αγαπήσετε βαθύτερα τον εαυτό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο και αν η λογική σας λέει ότι πρέπει να ανησυχείτε γιατί τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, εσείς θα πρέπει να κάνετε δώρο στον εαυτό σας τουλάχιστον για σήμερα και να μην αφήσετε να σας πιέζει να συμπεριφερθείτε έτσι. Το πιο βασικό είναι η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας ότι θα τα καταφέρετε.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είστε σε αναστάτωση και ο λόγος είναι ότι βρίσκεστε πολύ κοντά στα θέλω της προσωπικότητάς σας και του βαθύτερου σας εαυτού αλλά επειδή νιώθετε και ανυπομονησία πιθανόν να μην μπορείτε να απολαύσετε πολλά πράγματα. Για αυτό αν είστε γαλήνιοι μέσα σας θα δείτε ότι όλα θα ρέουν πιο εύκολα.
Έρωτας: Η ανατροπή σε μια κατάσταση που δεν την περιμένετε μπορεί να είναι και ευχάριστη. Ενώ δεν περιμένατε αυτή την εξέλιξη ίσως τώρα να προκύψει μια διαφορετική στάση από το άτομο που είστε μαζί και πραγματικά να σας ευχαριστήσει πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα θα μιλήσετε μόνο για ευχάριστα πράγματα. Αν θέλετε να μιλήσετε για το μέλλον σας. Καλό είναι να κάνετε σχέδια ή οράματα που θα είστε μέσα εσείς σε ένα καλύτερο σχήμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Δεν συνηθίζετε εύκολα να ελεείτε τον εαυτό σας. Για αυτό να μην σας κάνει εντύπωση, αν αρχίσετε να νιώθετε ότι ό, τι κάνετε έχει μια δόση αγάπης προς εσάς. Αυτό θα σας αναβαθμίσει αμέσως ενεργειακά και θα δεν θα σας κοστίσει και πολύ να αγκαλιάζετε ακόμα και τα λάθη του εαυτού σας.
Έρωτας: Μπορεί να νιώσετε ότι έχετε κάνει λάθος στην επιλογή ενός συντρόφου ο οποίος τελικά σας άφησε σημάδια. Και επειδή πολλοί από εσάς δεν έχετε ιδέα με ποιο τρόπο θα προστατέψετε τον εαυτό σας κυρίως από το παρελθόν και τις αναμνήσεις, καλό είναι να σταματήσετε και να σταθείτε στο εδώ και τώρα. Αυτό θα είναι το δώρο προς τον εαυτό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να έχετε χάσει χρήματα ή ακόμα να μην νιώθετε καθόλου ασφάλεια με τις περικοπές που έχουν γίνει. Σήμερα μην δίνετε και μεγάλη σημασία αλλά ζήστε το τώρα και πώς να εισπράξετε ακόμα και την καλύτερη στιγμή που υπάρχει μέσα στην ημέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Απελευθερωμένοι από το άγχος και την απραξία μπορείτε να κινηθείτε με μεγάλη αισιοδοξία και να πιστέψετε στον εαυτό σας γιατί είναι το πιο μεγάλο σας όπλο. Με αυτό αν χειριστείτε τις υποθέσεις σας, θα κάνετε στον εαυτό σας ένα μεγάλο δώρο.
Έρωτας: Εδώ μερικές φορές πέφτετε στην παγίδα των πολλών υποχρεώσεων αλλά και της απόλυτης στάσης και ίσως να μην έχετε την ελευθερία πού θέλετε. Το καλύτερο από όλα είναι να φερθείτε πολύ φιλικά με κατανόηση και καλοσύνη.
Καριέρα & Οικονομικά: Διαισθάνεστε ότι θα γίνουν κάποια καλά πράγματα για αυτό μην τα χαλάσετε μοιράζοντας τις ιδέες σας και την ενέργειά σας από εδώ και από εκεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Υπάρχουν πιέσεις και θα χρειαστεί από την πλευρά σας να κάνετε ακόμα και υπερβάσεις για να έχετε την ηρεμία σας και την προσωπική σας ανεξαρτησία. Το να είστε ευγενικοί ίσως να είναι η πιο σημαντική σας προσπάθεια.
Έρωτας: Προσπαθήστε να μην αναλάβετε πολλές ευθύνες για να μην επιβαρυνθεί η προσωπική σας σχέση. Η δυνατότητα υποχώρησης ίσως χρειαστεί αλλά δεν σημαίνει ότι έχετε χάσει γιατί η σχέση δεν είναι αγώνας στίβου.
Καριέρα & Οικονομικά: Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε μια μεγάλη ώθηση στον εαυτό σας και να μην είστε πολύ αυστηροί μαζί του, πιστεύοντας στα θαύματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχετε γενικά καλή διάθεση η οποία θα σας βοηθήσει στο να περάσετε καλά και να είστε περισσότερο ο εαυτός σας. Η χαλαρή ατμόσφαιρα με φίλους και άτομα που θα μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα θα σας κάνουν να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.
Έρωτας: Έχετε αντιληφθείτε ότι όταν φέρεστε φιλικά είστε ο εαυτός σας. Για να αποφύγετε τυχόν εντάσεις αλλά και ακόμα και μια δόση μοναχικότητας που μπορεί να νιώθετε γιατί την έχετε έντονη μέσα σας, καλό είναι να λέτε αυτά που νιώθετε γιατί χωρίς εξομολογήσεις δεν θα αφεθείτε να αισθανθείτε καλά.
Καριέρα & Οικονομικά: Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε σήμερα είναι να αφήσετε τις κεραίες ανοικτές προς όλες τις κατευθύνσεις σας και να παραμείνετε σταθεροί σε όλα σας τα σχέδια.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Αν παραμείνετε ανάλαφροι θα δείτε ότι όλα θα συμβούν πολύ άνετα και πολύ ήρεμα και θα έχετε ευελιξία η οποία θα βοηθήσει στο να έχετε μεγάλη ευκολία σε ό, τι κάνετε.
Έρωτας: Έχετε ανάγκη να είστε με το πρόσωπο που θέλετε και αγαπάτε. Για αυτό θα κάνετε τα πάντα για να μην χαλάσετε τις ισορροπίες. Και επειδή μπορεί να υπάρχουν διάφορα προβλήματα με το περιβάλλον σας, καλό είναι να μην χαθείτε μέσα στις ομίχλες του άλλων και να περάσετε καλά.
Καριέρα & Οικονομικά: Ευτυχώς υπάρχει μερικές φορές ο από μηχανής Θεός που σας σώζει γιατί από εκεί που δεν το περιμένατε όλο και κάτι γίνεται. 
Το καλύτερο είναι να έχετε στο νου σας ότι αν βοηθάτε πάντα παίρνετε πίσω τα διπλά από αυτά που δίνετε.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: