ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

«Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής»: Τα νέα επεισόδια. Τι θα δείτε σήμερα Τετάρτη - Πέμπτη 4-5/12 Επεισόδιο 102 (Β’ Μέρος) (videos)

Τετάρτη4/12
Επεισόδιο 102 (Α’ Μέρος)
Η Χουρρέμ, προσπαθεί να πείσει τη Μιχριμάχ για να παντρευτεί τον Ρουστέμ Αγά. Από την άλλη, η Σαχ Σουλτάν...
πλησιάζει τη Μιχριμάχ και δηλώνει σύμμαχός της για να μην γίνει αυτός ο γάμος. Ο Ρουστέμ Αγά λαμβάνει ένα γράμμα από τη Χουρρέμ με τα νέα του παλατιού. Η Χουρρέμ αν και έχει χάσει όλη της τη δύναμη στη Σύνοδο, προσπαθεί να διαλύσει τη σχέση του Λουτφού Πασά και της Σαχ Σουλτάν. Παράλληλα, μια Βενετσιάνα μπαίνει στη ζωή του Μπαλί Μπέη. 
Πέμπτη 5/12
Η Μιχριμάχ που έχει βάλει κάποιους να τον παρακολουθούν, γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει για την ερωτική του περιπέτεια. Η Χουρρέμ κάνει σύμμαχό της μια παλλακίδα της Σαχ Σουλτάν και της αναθέτει να αποπλανήσει τον Βεζίρη. Ο Μπαλί Μπέη στη συνάντησή του με τη Βενετσιάνα αντιλαμβάνεται ότι κάποιος τον παρακολουθεί. Ο Σουλεϊμάν δίνει το δαχτυλίδι της δυναστείας στον Μεχμέτ και όχι στο Μουσταφά.










102












ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook:http://www.facebook.com/vatolakkiotis

Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: