ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ζώδια: Προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Καταλαβαίνετε ότι μια κατάσταση μερικές φορές για να κρατήσει ίσως χρειάζεται μια μεγαλύτερη υποδομή και οργάνωση από την πλευρά σας και...
τώρα θα πρέπει να πάρετε και αυτό το μάθημα το οποίο σίγουρα έρχεται σε αντίφαση με τον ψυχισμό σας.
Ερωτικά: Μπαίνετε σε μια κατάσταση περισυλλογής που σημαίνει ότι θα βρεθείτε να σκέφτεστε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια που ίσως πριν να μην είχατε δώσει και μεγάλη σημασία. Πιθανόν να κολλήσετε σε κάποια διαδικαστικά. Ο Αιγόκερως πιθανόν να είναι αρκετά αυστηρός μαζί σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Παρατηρείτε ότι για να έχετε αποτέλεσμα σε κάποια θέματα που σας απασχολούν χρειάζεται να πάτε με την πεπατημένη και όχι με τις δικές σας μεθόδους. Η σημαντικότητα ενός προσώπου που σας δίνει ένα χέρι βοηθείας θα σας σπρώξει στο να βρεθούν λύσεις, ακόμα και με έναν πολύ δύσκολο τρόπο.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε κατά νου το σωστό και για αυτό προσπαθείτε να βάλετε τον εαυτό σας μέσα σε μια πραγματικότητα. Η επέκταση που πρέπει να γίνει σε κοινωνικό επίπεδο πιθανόν να είναι απαραίτητη πάνω σε πολλά θέματα που τώρα κάνετε τις επαναπροσεγγίσεις σας.
Ερωτικά: Είστε κάπως επιφυλακτικοί και προσπαθείτε να πάτε με την πεπατημένη για να μην υπάρχουν αντιδράσεις και προβλήματα. Ο Τοξότης σας ενδιαφέρει αλλά δεν σας δίνει την ευκαιρία να τον πλησιάσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε στον νου σας ότι όλα θα πρέπει να γίνουν με έναν τυπικό τρόπο και αυτό προσπαθείτε. Ενώ έχετε πρόταση μερικοί από εσάς να ξανοιχτείτε και να κάνετε καλύτερη εντύπωση στον χώρο που είστε, εσείς φοβάστε και προτιμάτε την πεπατημένη.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Χρειάζεστε αναγκαστικά ανώμαλη προσγείωση, αφού θα δείτε ότι αυτά που πήρατε τις προηγούμενες ημέρες θα πρέπει να τα βάλετε σε εφαρμογή για να δείτε τι πρέπει να κρατήσετε και τι όχι.
Ερωτικά: Είστε κάπως συγκρατημένοι γιατί βλέπετε και την πολύ ώριμη πλευρά της σχέσης. Ή μπορεί να μην την βλέπετε εσείς αλλά ο σύντροφός σας να σας βάζει να την δείτε για να συνειδητοποιήσετε και κάποια πράγματα που πιθανόν να χρειαστεί να λάβετε υπόψη σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Κινήστε με μεγάλη τυπικότητα για να μην χαλάσετε ισορροπίες ή ακόμα και διάφορες συνεργασίες που ήδη έχετε εξασφαλίσει. Σας είναι δύσκολο γιατί δεν είστε ο εαυτός σας αλλά όπως βλέπετε όλα χρειάζονται. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες έχετε μια συγκεκριμένη δραστηριοποίηση και οργανώνεστε κάτω από πίεση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Είστε πολύ εξαρτημένοι κατά κάποιον τρόπο από την γνώμη και τις κινήσεις των ατόμων που σχετίζονται στενά μαζί σας και προσπαθείτε να μην δώσετε δικαιώματα γιατί δεν θέλετε να μπαίνουν στα πόδια σας. Όμως χρειάζεται να είστε προσεκτικοί γιατί αν παραπιεστείτε, πιθανόν να εκραγείτε κι αυτό θα δημιουργήσει ένα χάος σε όλες τις υποθέσεις σας.
Ερωτικά: Χρειάζεται να έχετε μια πιο ανοικτή και ελεύθερη συμπεριφορά σε σχέση με ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι Κριός γιατί μπορεί να χαλάσετε μια σχέση από αυτή την αιτία. Όσο μπορείτε αποφύγετε τις ξαφνικές αποφάσεις που ίσως μετά να το μετανιώσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει η πεπατημένη που σας καλούν σας βαδίσετε και υπάρχει και ένας άλλο δρόμος που σας βάζει σε πειρασμό και σας λέει ότι εκεί είναι το μέλλον. Ίσως να είναι επίφοβο για τα δικά σας τα μέτρα και τα σταθμά αλλά πιθανόν το ρίσκο να σας ευνοήσει. Ελέγξτε και τα υπόλοιπα στοιχεία πριν κάνετε ένα βήμα προς την αλλαγή.
ΛΕΩΝ
Γενικά: Είστε αρκετά συγκρατημένοι γιατί δεν θέλετε να κάνετε λάθη τα οποία θα τα πληρώσετε μετά. Για αυτό έχετε πάρει απόφαση να ακούσετε και τους άλλους και μάλιστα να τους ασπαστείτε σε πολλά από αυτά που σας λένε και είναι σωστά.
Ερωτικά: Είστε αρκετά προβληματισμένοι αν τελικά νιώθετε καλά με το άτομο που είστε μαζί ή φοβάστε να πείτε την αλήθεια γιατί δεν θέλετε να σας παρεξηγήσει. Τα συναισθήματά σας πάντως είναι συγκεχυμένα και κυρίως με Καρκίνο, Αιγόκερω. Κατά συνέπεια θα χρειαστεί να ακούσετε την καρδιά σας για να μην κάνετε εκπτώσεις και συμβιβασμούς.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ανάγκη να οργανωθείτε για αυτό πιθανόν να ζητάτε την γνώμη ενός πιο ηλικιωμένου ή ενός ατόμου που έχει εμπειρία πάνω στον τομέα που θέλετε εσείς να δουλέψετε. Πάντως μην αποκλείετε κάτι που είναι πολύ ασυνήθιστο και πρωτοποριακό.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο παλεύετε μεταξύ της ελευθερίας σας ή του να ακολουθήσετε την πεπατημένη και την λογική. Η χρυσή τομή βρίσκεται κάπου στην μέση αρκεί να την συνειδητοποιήσετε.
Ερωτικά: Θέλετε οπωσδήποτε να γνωρίσετε έναν Τοξότη ο οποίος σας προκαλεί και σας βάζει σε πειρασμό ή ακόμα και σε περιέργεια. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα την κάνετε την επαφή αλλά θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στους μεταξύ σας διαλόγους. Γενικά όμως έχετε δει μια σημαντική καλυτέρευση και κυρίως εσείς που έχετε αποφασίσει ή να διορθώσετε μια κατάσταση ή να κάνετε κάτι που θα σχετίζεται με μελλοντική οικογένεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Επενδύστε πάνω στην προσωπική σας δουλειά και μην φοβάστε ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Αρκεί να έχετε εμπιστοσύνη ότι θα τα καταφέρετε. Όμως αποφύγετε κάποιες κινήσεις που βασίζονται σε λόγια άλλων και όχι στις δικές σας αποδείξεις.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είστε κάπως ανήσυχοι γιατί πιέζεστε να κάνετε το σωστό και το πρέπον και πιθανόν να αντιτίθεστε σε πράγματα που έχουν να κάνουν με την δική σας πραγματικότητα. Για αυτό πάρτε τα μέτρα σας αλλά συγχρόνως ως Ζυγοί κρατήστε τις ισορροπίες.
Ερωτικά: Μερικές φορές η ελευθερία σας είναι αδιαπραγμάτευτη και όταν νιώσετε ένα χέρι να σας περιορίζει, μπορεί ξαφνικά να εκραγείτε και να κάνετε την επανάστασή σας με ένα τρόπο που δεν τον περιμένει κανένας. Πάντως οι κόντρες με έναν Αιγόκερω πιθανόν να μην αποφευχθούν και να δείτε ότι και εσείς δεν υποχωρείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να σας ενοχλεί το περιβάλλον που δουλεύετε γιατί υπάρχει το κατεστημένο που σας βάζει να κάνετε πράγματα τα οποία σας αφαιρούν την έμπνευση και την δημιουργικότητα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο αποφύγετε τις μεγάλες κόντρες γιατί θα υπάρχουν εντάσεις και πιθανόν αποχωρήσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Εσείς όταν νιώθετε ότι το περιβάλλον είναι οργανωμένο και συγκροτημένο τότε νιώθετε πολύ καλά και κάνετε τα πράγματα πιο εύκολα από ό, τι είναι.
Ερωτικά: Η ζωή σας κάπως έχει μπει σε μια πορεία που δεν χαλάει εύκολα. Απλά εσείς έχετε τα πάνω και τα κάτω σας από τα οποία δεν εξαρτάται η σχέση που έχετε. Μέσω μιας κοινωνικής παρουσίασης μπορεί να γνωρίσετε έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να αναπτύξετε τεχνικές που θα σας οργανώσουν περισσότερο και δε θα σας κάνουν να νιώσετε ότι έχετε εκτεθεί. Γενικά είναι μια καλή ημέρα να εισπράξετε κάποια δεδουλευμένα ή να κάνετε μια καλή συμφωνία που αφορά σε ένα ακίνητο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Αφού πήρατε την γεύση της ελευθερίας και της θετικής ενέργειας, τώρα καλείστε να οργανωθείτε και να γίνετε περισσότερο πραγματιστές. Αυτό σίγουρα θα σας κάνει καλό και δεν θα σας αφήσει να στοχαστείτε πάνω σε λάθος μονοπάτια.
Ερωτικά: Είστε αρκετά συγκρατημένοι αλλά συγχρόνως θέλετε να ζήσετε και κάτι σε πρακτικό επίπεδο για αυτό μπορεί να προσκαλέσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σε ένα ωραίο γεύμα ή να κάνετε μια πιο σοβαρή συζήτηση από ό, τι τις άλλες φορές, μιλώντας για το μέλλον και το πως βλέπετε τα πράγματα. Η επαφή με Καρκίνο σας προδιαθέτει να ωριμάσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να εκτιμήστε κάποιες καταστάσεις σωστά για να μην υπάρχουν λάθη, τουλάχιστον από την πλευρά σας. Πιθανόν να έχετε βοήθεια από ένα πρόσωπο που το βλέπετε σαν πολύ δικό σας ή ανήκει στην οικογένεια.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Υπάρχει μια καθολική ανάπτυξη στην οποία και να θέλετε να αντισταθείτε δεν μπορείτε γιατί τα πράγματα έρχονται από μόνα τους. Η δική σας στάση να είναι πολύ μετρημένη και σωστή και μετά όλα θα γίνουν.
Ερωτικά: Έχετε πάρει τα ηνία μιας κατάστασης στα χέρια σας και επειδή δεν μπορείτε άλλο, πιθανόν κάτι να αλλάξει. Μπορεί να πάρετε ξαφνικές αποφάσεις που ίσως να αφορούν και διακοπή της σχέσης, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι ξαφνικές ενδείξεις προς τα πού ή με ποιό τρόπο θα πρέπει να κινηθείτε για να είστε μέσα στο κλίμα της εποχής θα έρθουν απροσδόκητα. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα λάβετε ξανά μια καθοδήγηση εσωτερική ή θα έχετε μια έντονη παρόρμηση η οποία όμως θα έχει μια διαλυτική λύση. Αν δεν είστε σίγουροι ελέγξτε ξανά την απόφαση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Αναλαμβάνετε την ευθύνη για κάτι που πιθανόν να φαίνεστε υπεύθυνοι. Ψυχολογικοί λόγοι μπορεί να σας κρατούν μακριά από τους άλλους. Πιθανό να πρέπει να σκεφτείτε πάλι τι θα πρέπει να κάνετε για ένα οικογενειακό θέμα.
Ερωτικά: Έχετε κάποιες απαιτήσεις οι οποίες όμως δεν είναι και πολύ εύκολο από την πλευρά σας να ειπωθούν γιατί μέχρι τώρα ίσως να έχετε δείξει ένα πρόσωπο περισσότερο εξελιγμένο ή ακόμα και αδιάφορο ως προς αυτές τις ανάγκες οι οποίες είναι πιο πολύ συναισθηματικές, κυρίως αν σχετίζονται με Καρκίνο ή Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάνει λίγο πίσω για να βολιδοσκοπήσετε όλες τις καταστάσεις και για να βρεθείτε προ των πυλών μιας νέας κατάστασης η οποία τώρα πάει να αρχίσει και τα βήματά σας είναι δειλά και φοβισμένα αλλά τουλάχιστον δεν σας πιέζει τόσο. Οι κινήσεις πάντως που θα κάνετε θα είναι πολύ προσεκτικές και σχεδόν καθόλου ανακοινώσιμες.
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είστε μέσα σε ένα πλαίσιο το οποίο σας κάνει καλό και νιώθετε ότι σας προοδεύει. Και έτσι να μείνετε γιατί οτιδήποτε κτίζετε καλό είναι να το κρατάτε.
Ερωτικά: Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις και πιθανόν να μιλήσετε με το πρόσωπο που είστε μαζί για τα δικά σας θέλω. Η κοινωνικότητά σας στην προκειμένη φάση θα βοηθήσει να κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες κατά κάποιο τρόπο είναι ελεγμένες από το περιβάλλον σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε όλο το χρόνο να βαδίσετε σωστά και να οργανωθείτε όσο περισσότερο μπορείτε. Πιθανόν να έχετε κόντρες με κάποια άτομα του πολύ στενού σας περιβάλλοντος αλλά μην αποδοκιμάζετε τις προσπάθειες τους. Ίσως κάτι να έχουν να σας πουν.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: