ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

«Βαλς με δώδεκα θεούς»: Τα νέα επεισόδια (40- 41-42-43-44)

Η Μαρίνα, όταν συνέρχεται από τη λιποθυμία, προσπαθεί να πει στον Φίλιππο για την εγκυμοσύνη της...
ΑΝΤ1: Καθημερινά στις 17:50

Δευτέρα 16/12
40ό επεισόδιο

Η Μαρίνα, όταν συνέρχεται από τη λιποθυμία, προσπαθεί να πει στον Φίλιππο για την εγκυμοσύνη της. Όμως δεν τα καταφέρνει και τελικά ο Φίλιππος την πηγαίνει στο σπίτι της. Εκεί η Αλίκη, βλέποντάς τους μαζί ενθουσιάζεται. Ο Θάνος με τη Βίκυ βγαίνουν για φαγητό, όμως κάτι πυροδοτεί τη ζήλια του και τη χτυπάει για ακόμα μια φορά. Ο μικρός Άρης μαθαίνει από τον παππού του ότι ο πατέρας του αγνοεί την ύπαρξή του. Το βράδυ, τα κορίτσια πηγαίνουν στο μπαρ για το μπάτσελορ της Ελπίδας. Στο ίδιο μέρος έχουν κανονίσει να διασκεδάσουν ο Λευτέρης με τον Κωστή και τους άλλους. Όταν συναντιούνται όλοι μαζί και η Ελπίδα βλέπει τον Νίκο, πανικοβάλλεται μήπως αναγνωρίσει τη Βίκυ.

Τρίτη 17/12
41o επεισόδιο

Η Ελπίδα τρομοκρατείται στο μπάτσελορ πάρτι, όταν συνειδητοποιεί ότι είναι αναπόφευκτο να συναντηθούν ο Νίκος με τη Βίκυ. Όμως η έκπληξή της είναι τεράστια όταν βλέπει ότι γνωρίζονται ήδη. Η αγωνία της τώρα, είναι να βρει έναν τρόπο για να μην έρθει η Βίκυ με τον άντρα της στον γάμο. Στο ίδιο πάρτι, η Ναταλία συναντά ξανά τον Κωστή και κάνει ό,τι μπορεί για να τον πείσει ότι δεν την ενδιαφέρει πια. Όμως με τις πράξεις της δεν τα καταφέρνει, με αποτέλεσμα να ντρέπεται ακόμα και να τον αντικρύσει ξανά. Την ίδια στιγμή, και ενώ οι ετοιμασίες για τον γάμο της Ελπίδας συνεχίζονται, η Μαρίνα ψάχνει το κουράγιο να πει στον Φίλιππο για το παιδί που περιμένει. Ενώ οι αποκαλύψεις της Έλλης συγκλονίζουν τον γιο της που τώρα, αναμετριέται με την ιδέα να συναντηθεί για πρώτη φορά με τον Νίκο...

Τετάρτη 18/12
42o επεισόδιο

Στο σπίτι της Ελπίδας υπάρχει αναβρασμός. Οι φίλες της εκεί, καθεμιά με τις αγωνίες της λίγο πριν τον γάμο– η Ναταλία γιατί ο Κωστής είπε ότι θα ’ρθει με τη νέα του σύντροφο, η Μαρίνα γιατί πρέπει να αποκαλύψει στον Φίλιππο την εγκυμοσύνη της. Ενώ την ίδια στιγμή, ο Κωστής μαλώνει με τη Ρέα. Ο Νίκος, καθώς ξεκινά για τον γάμο, συναντά έξω από το σπίτι του έναν πιτσιρικά που του λέει πως έχει χαθεί – αγνοώντας πως είναι ο γιος του. Η βραδιά θα κλείσει με την υπερβολικά μεγάλη καθυστέρηση της Ελπίδας στον γάμο και την αγωνία του Λευτέρη μήπως τον στήσει. Η αδρεναλίνη “χτυπάει κόκκινο”, όταν στον γάμο φτάνει η Βίκυ με τον Θάνο – σχεδόν την ίδια ώρα με τον Νίκο, που ακόμα αγνοεί πως η γυναίκα που συνάντησε στο παρκινγκ του νοσοκομείου, είναι η σύζυγος του ανθρώπου που ευθύνεται για τον θάνατο της κόρης του...

Πέμπτη 19/12
43o επεισόδιο

Η Βίκυ συστήνει στην Ελπίδα τον Θάνο και της “κόβονται” τα πόδια απ’ την ταραχή. Ο Νίκος που δεν έχει δει ακόμα τον Θάνο, μιλάει στο κινητό με τον πατέρα του, που είναι με τον μικρό Άρη. Η Έλλη πηγαίνει στο σπίτι του Νικήτα κι ενώ μιλάνε, εκείνος τη ρωτάει αν αγαπάει ακόμα τον Νίκο. Η Ελπίδα, μετά το μυστήριο, λέει πανικόβλητη στον Λευτέρη και στην Κατερίνα, για τον Θάνο και ψάχνει να ειδοποιήσει τον Νίκο. Όταν πηγαίνει να τον βρει, πέφτει πάνω στον Θάνο, που εμμέσως πλην σαφώς, την απειλεί να μην πει τίποτα για το ατύχημα, ενώ ο Νίκος δεν έχει ακόμα ιδέα για όσα συμβαίνουν.

Παρασκευή 20/12
44ο επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Θάνος συνειδητοποιεί ότι ο γάμος που του ζήτησε η Βίκυ να παρευρεθούν, είναι της παλιάς του γνώριμης, της Ελπίδας. Της γυναίκας που υπήρξε μάρτυρας του θανατηφόρου δυστυχήματος. Ταυτόχρονα αντιλαμβάνεται και ότι ένας από τους καλεσμένους είναι ο πατέρας του θύματος. Ο Νίκος γίνεται μάρτυρας της κακοποίησης της Βίκυς από τον άντρα της, όταν ο Θάνος τη χτυπάει, την ώρα που φεύγουν από τον γάμο. Ο Φίλιππος σοκαρισμένος από τη διαπίστωση ότι η Μαρίνα είναι έγκυος από τον Νικήτα, της λέει ότι δεν έχει καμία αντίρρηση να μεγαλώσει το παιδί σαν δικό του, αρκεί μην μάθει ποτέ για αυτό ο Νικήτας. Η Μαρίνα του λέει ότι αυτό δεν γίνεται και τότε ο Φίλιππος, χωρίς να την ενημερώσει, φεύγει από τον γάμο.

vipnews
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: