ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Α@@@@@@Σ ΣΤΗΝ 4... "ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ" ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ

Σε ένα ματς, όπου ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και νίκησε άνετα την Καλλονή (5-2), οι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης έκλεψαν δυσάρεστα την παράσταση με χυδαία υβριστικά συνθήματα κατά της ...
Εθνικής ομάδας, του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Χωρίς λόγο και αιτία μια μερίδα ανεγκέφαλων οπαδών επιβεβαιώνουν με τα χυδαία συνθήματα τους ότι η οπαδική βλακεία είναι πολλές φορές ανίκητη.

«ΠΑΟΚ εσύ, εσύ, γαμ… η Εθνική», ήταν το χυδαιότατο αυτό σύνθημα που φώναξαν οι φίλοι του «δικέφαλου του Βορρά». Από το υβρολόγιο τους, όμως, δεν γλίτωσαν ούτε ο δις σκόρερ της αναμέτρησης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, αλλά ούτε και ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

«Πού… κοντέ, ΠΑΟΚ δεν ήσουνα ποτέ», φώναξαν εις βάρος του «Σάλπι» οι εν λόγω οπαδοί για να «περιλάβουν» στη συνέχεια στο ρεπερτόριο τους τον «Ζαγόρ» και τη μητέρα του άλλοτε προέδρου του ΠΑΟΚ.




zougla.gr
stoxos.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΣΤΟΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΓΑΜΩ..... ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ..ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΟΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΤΑΡΕΣ....