ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Ζώδια: Προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Οι προσωπικές υποχρεώσεις σας πιέζουν να κινηθείτε μέσα σε καλούπια που μερικές φορές σας κουράζουν. Στο τέλος όμως...
μπορεί να σας κάνει και καλό γιατί παράγετε σημαντικό έργο για το οποίο μετά θα νιώσετε πολύ καλά με τον εαυτό σας.
Ερωτικά: Είστε ελαφρώς περιορισμένοι λόγω των πολλών υποχρεώσεων. Ο Αιγόκερως σας βάζει σε πλαίσιο και δεν σας αφήνει να χαρείτε όπως θέλετε την σχέση. Η αποδοχή που έχετε από ένα Τοξότη ή ένα άλλο πρόσωπο που είναι πολύ πύρινο θα σας βγάλει από τις αναστολές.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται από την πλευρά σας μεγαλύτερη προσπάθεια για να πετύχετε πιθανόν ένα στοίχημα που έχετε βάλει. Γενικά είστε σε μια φάση που πολλά αλλάζουν κι εσείς προσπαθείτε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Η γενική σας εικόνα είναι πολύ καλή γιατί προέχει προς το παρόν η προσπάθεια την οποία κάνετε για να ανταποκριθείτε στο ύψος των περιστάσεων και τα καταφέρνετε θαυμάσια γιατί είστε μέσα στην δομή και την ασφάλεια.
Ερωτικά: Έχετε κατά κάποιο τρόπο τον έλεγχο των πραγμάτων και κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Αιγόκερω ο οποίος είναι πολύ κοντά σας. Από την άλλη μπορείτε να συζητήσετε πολύ πιο εύκολα πράγματα που άλλες φορές κολλούσατε να πείτε. Πιθανόν να νιώσετε πολύ οικεία με έναν Καρκίνο ή Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε μια καλή φάση που προσπαθείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να μπείτε μέσα σε ένα κοινωνικό χώρο που θα σας εφοδιάσει με νέες γνωριμίες οι οποίες θα βελτιώσουν την ήδη υπάρχουσα προβληματική κατάσταση.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Χρειάζεται να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να αυξήσετε τις ικανότητές σας σε ένα επίπεδο που μπορείτε να σταθείτε χωρίς να νιώσετε ανεπάρκεια. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ασπαστείτε θεωρίες άλλων ατόμων που είναι ή πιο μεγάλοι από εσάς ή έχουν κύρος πάνω στα θέματα που σας ενδιαφέρουν.
Ερωτικά: Παρόλο που έχετε τη διάθεση να είστε συνεργάσιμοι και συντροφικοί το συναίσθημά σας είναι περισσότερο ώριμο και συγκρατημένο κάτι που μπορεί να σας φέρει μια ελαφριά θλίψη ή μελαγχολία κι ίσως να το μεταδώσετε στο πρόσωπο που είστε μαζί.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε προϋποθέσεις για συνεργασία αλλά η διάθεσή σας μπορεί να σας προδώσει γιατί δεν είστε τόσο ανεξάρτητοι και ελεύθεροι να πάρετε αποφάσεις. Υπάρχει ένα πρόσωπο ή ένα φιλικός κύκλος που σας βοηθάει oπότε κάπως σώζετε την κατάσταση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχετε μεγάλη υποστήριξη από τα άτομα που είναι γύρω σας αλλά εσείς χωρίς να το καταλαβαίνετε μπορεί να χαλάτε την ενέργειά σας με πρόσωπα που μπορεί και να μην αξίζουν.
Ερωτικά: Η διακριτικότητά σας είναι πολύ μεγάλη και δεν επεμβαίνετε σε κάτι που μπορεί να πονάει τον άλλον. Αυτό βοηθάει στο να έχετε κάποιες ιδιαίτερες στιγμές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Όσοι έχετε παλιούς λογαριασμούς σε τεφτέρια και δεν τους έχετε λύσει ακόμα, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε γιατί τώρα μπορεί να επωφεληθείτε κάτι.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια γενική εύνοια η οποία προϋποθέτει πολύ καλή συγκέντρωση και οργάνωση. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα δείτε ότι κάτι πολύ καλό πάει να γίνει.
ΛΕΩΝ
Γενικά: Είστε αρκετά επιφυλακτικοί και δεν είστε και πολύ ο εαυτός σας, επειδή πιθανόν να έχετε μια αποδοκιμασία από ένα πρόσωπο που μπορεί να θέλετε να σας θαυμάζει.
Ερωτικά: Έχετε κάνει το πρώτο βήμα κι έχετε έρθει κοντά από δική σας πρωτοβουλία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πιθανόν ένας Ιχθύς τώρα να ξανακάνει την εμφάνισή του. Εσείς, αν δεν είστε σίγουροι για τα αισθήματά σας, μην δώσετε υποσχέσεις επειδή έχετε κολακευτεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Δείχνει να έχετε βρει ένα χνάρι που αν το ακολουθήσετε θα είναι μια καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Κάνετε σοβαρές συζητήσεις και επεκτάσεις σε κοινωνικό επίπεδο κι αυτό σας αρέσει αλλά και σας καλύπτει κιόλας σε προσωπικό επίπεδο. Τα θέματα του σπιτιού σας θα είναι πιο στρωτά.
Ερωτικά: Ίσως να σκεφτείτε πιο λογικά και να επιμείνετε να γνωρίσετε περισσότερο ένα πρόσωπο που μπορεί να μην σας καλύπτει απόλυτα αλλά τουλάχιστον θα έχετε παρέα. Η γνωριμία με Αιγόκερω θα σας κάνει πολύ καλό. Με τον Τοξότη θα έχετε κάποιες κόντρες και πιθανόν να έχει κουραστεί από την συμπεριφορά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια σταθερότητα η οποία μερικές φορές από δική σας φοβία ή ανασφάλεια αποσυντονίζεστε και δείχνετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Αν κρατήσετε την αισιοδοξία σας και δεν χάνεστε με τις εκάστοτε πληροφορίες σίγουρα θα δείτε αποτελέσματα.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε κατά νου ότι πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες γενικά με την οικογένεια σας ή με οτιδήποτε είναι μέσα στο σύστημα και σας εφοδιάζει ή σας τροφοδοτεί με πράγματα τα οποία δεν σας πολυαρέσουν αλλά είναι αναγκαία για την διαβίωσή σας.
Ερωτικά: Είστε κάπως συγκρατημένοι με ένα πρόσωπο που μπορεί να υπάρχει στην δουλειά σας ή σε έναν κοινωνικό κύκλο και εσείς θέλετε να κρατάτε τα προσχήματα για να μην δώσετε υποψίες για κάτι άλλο. Η επαφή με Καρκίνο πιθανόν να είναι πολύ έντονη.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο ωριμάζετε τόσο αντιμετωπίζετε όλα σας τα επαγγελματικά με μια μεγαλύτερη συνέπεια και επιμέλεια. Τώρα ειδικά που έχετε αναλάβει κάτι που θέλετε οπωσδήποτε να πετύχει, θα δείτε ότι θα έχετε τα δεδομένα μπροστά σας να εξελιχτείτε πολύ γρήγορα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η αναγκαιότητα του να κάνετε κάποια πράγματα τα οποία μπορεί να μην σας εκφράζουν αλλά τουλάχιστον σας σπρώχνουν να προσέξετε προς τα πού θα κινηθείτε και με ποιο τρόπο, σας βάζει μέσα σε ένα πλαίσιο το οποίο σας βοηθάει πάρα πολύ.
Ερωτικά: Προσπαθείτε όσο μπορείτε να είστε τυπικοί σε κάποιες υποχρεώσεις που έχετε με το πρόσωπο που είστε μαζί. Αυτό μερικές βοηθάει γιατί το πάθος και η ένταση που έχετε εκτονώνετε πολύ όμορφα χωρίς παρατράγουδα. Η επαφή με Δίδυμο πιθανόν να σας δώσει κάτι το διαφορετικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο ανησυχείτε και δεν αφήνετε την εσωτερική σας φωνή να σας μιλήσει τόσο καπελώνετε την δύναμή σας με πράγματα που δεν τα χρειάζεστε. Η καλή κίνηση που θα γίνει από την μεριά ενός συνεργάτη θα βοηθήσει και εσάς να συντονιστείτε και να κάνετε ό, τι καλύτερο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Αποφασίζετε να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε σας απασχολεί με ένα πολύ σοβαρό τρόπο και πιθανόν να βάλετε τα όριά σας με έναν τρόπο που δεν έχετε μέχρι τώρα συνηθίσει τους γύρω σας. Ο Ερμής που μπαίνει από σήμερα στο ζώδιο σας θα σας ανοίξει καινούργιες πόρτες αφού θα έχετε καλύτερες ιδέες.
Ερωτικά: Αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες που πιθανόν να προέρχονται από ανασφάλεια ή ψυχολογική δική σας πίεση που ίσως να σχετίζεται με οικογενειακά ή οικονομικά θέματα. Αυτό σίγουρα μπορεί να επηρεάσει την σχέση σας αλλά εσείς καλύτερα να είστε αυθεντικοί και να μιλήσετε για το πρόβλημά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάτω από συνθήκες που μπορεί να μην σας αρέσουν και πάρα πολύ διαθέτετε καλύτερα τον χρόνο σας και τελικά μπορεί κάτι να κερδίσετε από εκεί που δεν το περιμένατε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Είστε στα κέφια σας γιατί βλέπετε ότι η πίεση που υπήρχε πιθανόν να έχει φύγει και την θέση της να πάρει κάποια καλύτερη συνθήκη.
Ερωτικά: Οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε πολύ όμορφα και να πάρετε πίσω συναισθήματα που τα περιμένατε εδώ και πολύ καιρό από ένα πρόσωπο, κυρίως από Καρκίνο, Παρθένο ή Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Αρκετοί από εσάς έχετε μια καλή καριέρα η οποία όμως αρκετές φορές εμποδίζεται από κάποια εξωτερικά προβλήματα. Πάντως αν έχετε δουλέψει σωστά θα ανταμειφθείτε και με το παραπάνω.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Αντιστέκεστε σε κάποιες καταστάσεις που φαινομενικά δεν σας πηγαίνουν και τελικά μπορεί να είστε κάπως απόμακροι ή ακόμα και συγκρατημένοι. Μάλλον κάνετε μόνο το καθήκον σας και τίποτε άλλο αλλά να ξέρετε ότι χρειάζεται και αυτό.
Ερωτικά: Αντιδράτε σε κάποιες καταστάσεις που είναι πολύ τυπικές και ίσως να μην καλύπτεστε ούτε επικοινωνιακά ούτε και προσωπικά. Πιθανόν να αποσυρθείτε και να μην πείτε τίποτε. Ο Καρκίνος έχει τον τρόπο να σας γοητεύει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια γραμμή πολύ πιεστική η οποία σας βάζει σε ένα λούκι να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας και να βάλετε κάποιο τέλος σε μια πιθανή συνεργασία που δεν σας κάνει πολύ καλό. Μέσα στον εργασιακό σας χώρο υπάρχει προστασία αλλά χρειάζεται και εσείς να δείτε κάποια πράγματα που συνήθως σας διαφεύγουν.
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχετε κατά κάποιο τρόπο αποφασίσει να μην κάνετε κάποια λάθη του παρελθόντος για αυτό είστε πολύ συγκεκριμένοι σε οτιδήποτε στοχεύετε. Ευτυχώς δεν μπερδεύετε άτομα μεταξύ τους όπως παλιά και κρατάτε κάποιες γνωριμίες για εσάς.
Ερωτικά: Είστε σε φάση που θα μπορέσετε να πείτε το άλφα και να το εννοείτε. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε πολύ κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Από την άλλη η γλυκύτητα που έχετε, θα βγει εύκολα και αβίαστα.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μεγαλύτερη εύνοια και ίσως να κλείσετε εύκολα συμφωνίες που μπορεί να είχαν ξεκινήσει από πιο παλιά και τελικά τώρα να ευοδωθούν.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: