ΣΙΝΕ

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΦΥΛΑΚΑΣ - ΑΓΓΕΛΟΣ του Σάκη Μπουλά! Αυτή είναι η γυναίκα που δεν φεύγει στιγμή από κοντά του!!!

Βρίσκεται συνέχεια δίπλα στον άντρα της ζωής της. Εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου έχει αναδειχθεί σε φύλακα άγγελό του. ...
Πλάι του στις χαρές, πλάι του και στην πιο μεγάλη δοκιμασία του. Ο Σάκης Μπουλάς έπειτα από μήνες απομόνωσης έκανε το comeback του. Εμφανίστηκε στον πολυχώρο Vaultπροκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση «Πνιγμονή». 

Ο λόγος; Έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της συγκεκριμένης παράστασης έχει η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Ούστα.
Η Αλεξάνδρα είναι ο φύλακας άγγελος του δημοφιλούς καλλιτέχνη, ο άνθρωπος που δεν έχει λείψει ούτε στιγμή από το πλευρό του σε όλη τη δοκιμασία που περνά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ίδιος ο Σάκης Μπουλάς παραδέχτηκε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε και ήταν η αιτία να σταματήσει τις εμφανίσεις του στην Ακτή Πειραιώς. Πέρασε δύσκολες ώρες εξαιτίας αυτής της περιπέτειάς του, αλλά ήξερε ότι δίπλα του όπως πάντα βρίσκεται η νεαρή ηθοποιός.
Η Αλεξάνδρα είναι η γυναίκα που τον στηρίζει απόλυτα τα τελευταία χρόνια. Πολύ χαμηλών τόνων και σεμνή προσωπικότητα, δεν επεδίωξε ποτέ να πέσουν πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Ακόμη και όταν πήρε μέρος στα καλλιστεία και είχε κερδίσει τον τίτλο της Β’ Σταρ Ελλάς. Η ίδια έχει εξομολογηθεί ότι αν γύριζε πίσω το χρόνο, δεν υπήρχε περίπτωση να δήλωνε συμμετοχή.


 Άλλωστε δεν την ενδιέφερε ποτέ ο χώρος της μόδας, παρά μόνο η υποκριτική. Στη σχέση τους τα φώτα πάντα αστράφτουν για τον πληθωρικό Σάκη και η 30χρονη σύντροφός του δεν λείπει λεπτό από το πλάι του. Η ηθοποιός βέβαια δεν είναι άγνωστη, καθώς αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, θα θυμηθούμε ότι υποδυόταν τη μεγάλη κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου στο σίριαλ του Mega «Η ώρα η καλή», αλλά και την κόρη του Χρήστου Σιμαρδάνη στη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες» στο ίδιο κανάλι, ενώ έχει εμφανιστεί και στην καθημερινή σειρά του Μεγάλου Καναλιού, «Μυστικά της Εδέμ». Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε το 2007 όταν έπαιξαν μαζί στη σειρά «Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας». Από την πρώτη στιγμή οι δυο τους έκαναν πολύ στενή παρέα και είχαν αναπτύξει μια δυνατή φιλία. 
Δύο χρόνια αργότερα και αφού για κάποιο διάστημα είχαν χαθεί, βγήκαν ξανά μαζί και από τότε είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. 




Πηγή: Περιοδικό Yes
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: