ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Εντοπίστηκε αποθήκη που διέλυαν κλεμμένα αυτοκίνητα

Διαλυτήριο αυτοκινήτων μέσα στο οποίο γινόταν αποσυναρμολόγηση κλεμμένων οχημάτων εντόπισε η Αστυνομία στην Ναυπακτία. Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει δύο άνδρες, ηλικίας...
44 και 45 ετών και έχουν εξιχνιάσει κλοπές αυτοκινήτων, που έγιναν στην Αθήνα.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια περιπολίας που έκαναν αστυνομικοί του τμήματος Ναυπάκτου, εντόπισαν την αποθήκη, όπου οι συλληφθέντες μετέφεραν και αποσυναρμολογούσαν τα κλεμμένα αυτοκίνητα.

Στην συνέχεια σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 44χρονου, στη Δάφνη Αιτωλοακαρνανίας, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ένα επιβατηγό αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί από τον 'Αλιμο Αττικής, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, 15 σφαίρες και ένα κουτί με καθαριστικά όπλου, ένας ηλεκτρονικός εγκέφαλος αυτοκινήτου, κ.α.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε αποθήκη στην ίδια περιοχή, την οποία οι δράστες χρησιμοποιούσαν ως χώρο όπου διέλυαν τα κλεμμένα οχήματα, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα Ι.Χ. φορτηγό, το οποίο είχε κλαπεί από τη Γλυφάδα Αττικής, μια καρότσα, μια μετώπη, δυο φανάρια, ένα ταμπλό και ένα πίσω τζάμι καμπίνας, τα οποία αντιστοιχούν σε φορτηγό αυτοκίνητο ίδιας μάρκας και μοντέλου. Ακόμη βρέθηκαν πολλά εξαρτήματα οχημάτων, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι συλληφθέντες εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Ethnos.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: