ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΚ: Πασίγνωστος ηθοποιός πάντρεψε την κόρη του και μετά από δέκα μέρες...πέθανε!

Όταν σου χτυπήσει την πόρτα η ατυχία, το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να υπολογίσεις το μέγεθος!
Όταν είσαι επαγγελματίας, μάλλον θα πρέπει σύντομα να σταθείς στα πόδια σου και να επιστρέψεις στη δουλειά μετά από μια τέτοια απώλεια.


Ο Pierce Brosnan, μια μέρα μετά την ανακοίνωση του θανάτου της κόρης του, Charlotte, βρέθηκε ξανά στο πλατό για τα γυρίσματα της καινούργιας του ταινίας «November Man».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο διάσημος ηθοποιός σκοπεύει να ρίξει όλο το βάρος του στη δουλειά προκειμένου να αντιμετωπίσει το θάνατο της κόρη του. 

Πηγή από το περιβάλλον του δήλωσε στο περιοδικό UsMagazine.com: «Ο Pierce προσπαθεί να αντιμετωπίσει μια ακόμα απώλεια. Η επιθυμία του είναι να βρεθεί κοντά στην οικογένεια της Charlotte και να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν το χαμό, καθώς ο ίδιος το έχει βιώσει στο παρελθόν ξανά».

Στο μεταξύ, η καινούργια πληροφορία που έρχεται στο φως της δημοσιότητας θέλει τη 42χρονη Charlotte να παντρεύτηκε με το φίλο της Alex Smith, στις 14 Ιουνίου, δηλαδή δύο εβδομάδες πριν το θάνατό της, σε μια ιδιωτική τελετή. Στο γάμο είχε μαζί της τα παιδιά της, Isabella, 15, και Lucas,8, ενώ o Pierce Brosnan ήταν αυτός που την παρέδωσε στο γαμπρό.

Φίλος της οικογένειας που βρέθηκε στη τελετή δήλωσε στην εφημερίδα «The Sun»: «Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή. Δεν ήταν ημέρα λύπης. Ο Alex και ο Pierce ήταν διαρκώς χαμογελαστοί»

H Charlotte, που «έφυγε» από την ίδια αρρώστια που χτύπησε και τη μητέρα της Cassandra το 1991, μπορεί να μην ήταν βιολογική κόρη του διάσημου ηθοποιού, ωστόσο, οι σχέσεις τους ήταν πολύ στενές. Το ίδιο στενή ήταν και η σχέση της με τον ετεροθαλή αδελφό της, Sean Brosnan, γιο του ηθοποιού, ο οποίος ανέβασε στη σελίδα του στο facebook φωτογραφίες της αδελφής του πριν πεθάνει…

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: