ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ο συμπρωταγωνιστής του ροζ βίντεο με τον μοναχό του "Κάτι ψήνεται" σπάει τη σιωπή του

Ο πρώην εραστής του παπά μίλησε για την γνωριμία του με τον «Ρασπούτιν της Παιανίας»!
«Γνώρισα τον ποιμένα πριν...

μερικά χρόνια και στην αρχή έδειξε πως ήθελε να με βοηθήσει, καθώς πάσχω από μια σοβαρή αρρώστια. Μου έδωσε κάποια τρόφιμα και λίγα χρήματα για να βοηθήσω την οικογένειά μου» λέει χαρακτηριστικά σε καθημερινή εφημερίδα ο 40χρονος ο οποίος είναι παντρεμένος με δύο παιδιά!
«Πήγαινα στην Παιανία τακτικά και τον βοηθούσα σε διάφορες δουλειές, καθώς εκείνη την περίοδο όλο και κάτι έχτιζε στην μονή, με αποτέλεσμα να έχουμε αποκτήσει οικειότητα. Μάλιστα, όπως μου έλεγε με ήθελε συνέχεια κοντά του και θα με έκανε προσωπικό του οδηγό» προσθέτει.
Αφού πέρασε λίγος καιρός από τη γνωριμία του με τον παπά, τον κάλεσε στην κρεβατοκάμαρά του που βρίσκεται στο ισόγειο της μονής.
«Ηταν πρωί και κάναμε δουλειές... όταν με φώναξε να τον συναντήσω για να μου δείξει κάτι, όπως μου είπε. Μπαίνοντας μέσα τον είδα ξαπλωμένο στο κρεβάτι κι εκεί έγινε ό,τι έγινε. Βλέποντάς τον να φοράει τα ράσα, αλλά και τις εικόνες που υπήρχαν στο δωμάτιο, του είπα ότι είναι αμαρτία να κάνουμε κάτι σε αυτόν τον ιερό χώρο κι εκείνος μου απάντησε "αμαρτία είναι να το λες". Μάλιστα κάποια στιγμή που χτύπησε την πόρτα μια κυρία που βρισκόταν στο μοναστήρι κι έκανε δουλειές, εκείνος την έβρισε άσχημα για να μη μας ενοχλεί. Θέλω να πω ότι ο Ποιμένας το συνηθίζει να βρίζει και να καταριέται όλους όσοι δεν του κάνουν τα γούστα του ή πιστεύει ότι τον ενοχλούν. Ξέρω Αλβανούς που τους είχε χτίστες στο μοναστήρι και δεν τους πλήρωνε. Οταν του ζητούσαν τα λεφτά τους, τους καταριόταν. Υπήρξε κάποιος συγκεκριμένα που ο γιος του μόλις είχε αγοράσει αυτοκίνητο. Τον καταράστηκε να τρακάρει και να σκοτωθεί το παιδί του»!

seleo.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: