ΣΙΝΕ

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Πήγε για αναγνώριση και... χαστούκισε τρεις φοιτήτριες!!!

Παλαιός γνώριμος της Δικαιοσύνης φαίνεται ότι είναι τελικά ο Ιάσων Μπίμπος πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής που συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες να οδηγεί το τζιπ του με πλαστές πινακίδες.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο κ. Μπίμπος είχε επιτεθεί και χαστουκίσει μέσα στην αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων τρεις φοιτήτριες, όταν είχε κληθεί εκεί προκειμένου να αναγνωρίσει υπόπτους για την επίθεση στο κατάστημά του στην πόλη των Ιωαννίνων.

Μια από τις φοιτήτριες περιέγραψε στο MEGA το περιστατικό λέγοντας: «Ξαφνικά αντιλαμβανόμαστε ότι ένας άνθρωπος μπαίνει μέσα στο γραφείο φουριόζος. Δεν καταλάβαμε καν πως, και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να μας χαστουκίσει και τις τρεις μαζί. Δηλαδή με μια χεριά και τις τρεις. Βρίζοντας. Καμια από εμάς δεν είχε φάει πότε τέτοια σφαλιάρα. Μας έφυγαν όλα τα πράγματα από τα χέρια».

Στη θέα της επίθεσης οι αστυνομικοί επενέβησαν και συνέλαβαν τον πολιτευτή, ο οποίος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου και καταδικάστηκε σε 12 μήνες με αναστολή.

Ακόμα και σήμερα η φοιτήτρια θυμάται με λεπτομέρειες πως δέχτηκε απρόκλητα την επίθεση, ενώ μάλιστα όπως αποδείχτηκε τα κορίτσια δεν είχαν σχέση με την επίθεση στο κατάστημα του Ιάσονα Μπίμπου.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: