ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΚ! ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟΥΣ – ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία από την σφαγή στην ΑDRA που δημοσιεύθηκε με κομπασμό στο twitter του ΜΜΕ Al_furqan που είναι ένα μέσο που πρόσκειται στην Al_Qaeda.


Η φωτογραφία απεικονίζει αποκεφαλισμένους πολίτες νεαρής ηλικίας και φέρει τη στάμπα της σημαίας της Al_Qaeda και τίτλο που περιγράφει τους αποκεφαλισμούς και τους διαμελισμούς απέναντι σε αυτούς που οι τρομοκράτες ονομάζουν Nusaires μία αναφορά στους αλαουίτες.

Τα πρώτα στοιχεία μιλούσαν για 90 αποκεφαλισμένες σωρούς πολιτών οι οποίες βρέθηκαν πεταμένες στο Σαββατιάτικο παζάρι της μαρτυρικής πόλης.Όμως έχουν διαπιστωθεί περίπου 400 θάνατοι πολιτών απ΄όλες τις ομολογίες.Στον αριθμό αυτόν συνυπολογίζονται και ολόκληρες οικογένειες οι οποίες απήχθησαν για να οδηγηθούν με οχήματα σε μεγάλη μονάδα αρτοποιείας όπου και τις έριξαν στους φούρνους.Τους έκαψαν ζωντανούς.(RT)Οι επιζήσαντες της ολέθριας καταστροφής καταθέτουν ότι οι τρομοκράτες δεν ήταν σύριοι,δεν μιλούσαν την συριακή και είχαν παράξενη προφορά.

Ο Mazhar Ibraheem σύριος γιατρός, γλίτωσε από βέβαιο θάνατο όταν ένοπλες ομάδες της Αλ Νόσρα,του Ισλαμικού Μετώπου και του ΙSΙS εισέβαλαν στην περιοχή Adraa al-Omalia στα περίχωρα της Δαμασκού, και σφαγίασαν κατοίκους της πόλης.

Ο Dr. Ibraheem, που κατάγεται από την επαρχία Ταρτούς είπε στο Breaking News Network ότι ήταν μάρτυρες όταν κάποιοι ένοπλοι παρεισείφρυσαν στην πόλη.

«Από τις πρώτες πρωινές ώρες, ακούγαμε πυροβολισμούς κάτω από το σπίτι μας το οποίο βρίσκεται μπροστά από ένα φούρνο.Συνειδητοποίησα ότι ήταν ανταλλαγή πυρών μεταξύ ενόπλων και των φρουρών του φούρνου.Οι ώρες περνούσαν δύσκολα.Δραπέτευσα με τη γυναίκα μου και την κόρη μου Κριστίν σε ένα κοντινό καταφύγιο όπου κρύβονταν δεκάδες πολίτες.Οι ένοπλοι διείσδυσαν και στο καταφύγιο και άρχισαν τα βασανιστήρια,τις εκτελέσεις και τις ανακρίσεις για το ποιός υποστηρίζει το καθεστώς και το ποιός δουλεύει για την κυβέρνηση.»

Οι εξτρεμιστές αντάρτες ακρωτηρίασαν τα χέρια εργαζομένων του δημοσίου ενώ σε άλλους έκοψαν τα κεφάλια και έκαναν φοβερά σωματικά βασανιστήρια μπροστά στα μάτια των παιδιών.Μετά από 3 ημέρες φρίκης στο καταφύγιο ο γιατρός διέφυγε με τη γυναίκα του και την οικογένειά του μαζί και με άλλες οικογένειες στην εθνική οδό όπου βρίσκεται εγκαταστημένος ο συριακός στρατός.

Ο γιατρός επίσης περιέγραψε όλες τις φρικιαστικές σκηνές που είδε αυτός και η οικογένειά του από πτώματα σε αποσύνθεση, αποκεφαλισμένα και διαμελισμένα που τα είχαν πετάξει στους δρόμους.


Η συζυγός του πρόσθεσε στον ανταποκριτή του ειδησεογραφικού στην Ταρτούς ότι αυτοί οι ένοπλοι δεν ήταν σύριοι και ότι έζησαν φοβερές ημέρες πριν καταφέρουν να δραπετεύσουν. Ο συριακός στρατός μας πρόστρεξε και μας βοήθησε να π΄με σε ασφαλές μέρος

Σήμερα η οικογένεια φιλοξενείται από τον κυβερνήτη της επαρχίας Ταρτούς.

pentapostagma.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: