ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Η Φαίη Σκορδά Αποκαλύπτει το φύλο και το όνομα του μωρού που κυοφορεί !

Στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της βρίσκεται η Φαίη Σκορδά, αφού σε λίγους μήνες θα κρατά στα χέρια της το δεύτερο παιδί της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η παρουσιάστρια ολοκληρωμένη και χαρούμενη αποκαλύπτει το φύλο του μωρού της και το όνομα που...

θα του δώσουν.

«Περιμένουμε τον Δημήτρη μας!» είπε η Φαίη και ανέφερε ότι αυτό είναι το όνομα του πατέρα της. «Δεν με απασχόλησε καθόλου αν είναι αγόρι ή κορίτσι. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλά. Το μόνο που ήθελα είναι να έχει μικρή διαφορά ηλικίας με τον Γιάννη».

Πως αισθάνθηκε που συζητήθηκε από πολύ νωρίς η εγκυμοσύνη της;
«Η μητρότητα και η εγκυμοσύνη είναι πολύ ευαίσθητα θέματα, που απαιτούν σοβαρότητα και σεβασμό. Όπως και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έτσι και τώρα ήθελα να περάσει ο πρώτος καιρός, το πρώτο τρίμηνο, για να αισθανθώ μεγαλύτερη σιγουριά και να μοιραστώ τη χαρά μας.»

Όσο για το πώς έχει προετοιμάσει τον γιο της;
«Από την πρώτη στιγμή, Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ το συζητάω μαζί του και οι κουβέντες μας από εδώ και πέρα θα γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρες. Το πρωί βέβαια με ρώτησε αν ο Δημήτρης βγήκε...»

Όσο για τα παραπάνω κιλά που έχει πάρει μέχρι στιγμής είπε:
«Στον Γιάννη έβαλα τα περισσότερα τους δυο τελευταίους μήνες. Θυμάμαι, ότι είχα μια τεράστια κοιλιά με δυο λεπτά ποδαράκια από κάτω. Όταν η ζυγαριά έδειξε 27 κιλά παραπάνω, απλώς σταμάτησα να ζυγίζομαι. Είναι ένα θέμα που πραγματικά δεν με απασχολεί καθόλου».

yahoo

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: