ΣΙΝΕ

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Δώρο Χριστουγέννων: ποιοι το δικαιούνται, πόσο είναι και πότε θα το λάβουν

Δεν θα δοθεί δώρο Χριστουγέννων μόνο σε άνεργους. 
Μικρή «ανάσα» σε χιλιάδες εργαζόμενους αναμένεται να δώσει το δώρο Χριστουγέννων, το οποίο καταβάλλεται μεταξύ... 1ης Δεκεμβρίου και 21ης Δεκεμβρίου. Στους ανέργους του ΟΑΕΔ, σύμφωνα με τον Οργανισμό θα λάβουν το δώρο Χριστουγέννων μεταξύ 16 και 23 Δεκεμβρίου.

Οι μισθωτοί και οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα δικαιούνται να λάβουν δώρο Χριστουγέννων. Αντίθετα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι μισθωτοί του Δημοσίου και οι συνταξιούχοι όλων των ταμείων δεν λαμβάνουν πλέον το δώρο Χριστουγέννων.

Το ποσό του δώρου Χριστουγέννων ισούται με έναν ολόκληρο μισθό, εφόσον ο εργαζόμενος έχει προσληφθεί πριν από την 1η Μάιου του έτους. Αν η πρόσληψη έγινε οποιαδήποτε στιγμή μετά από αυτήν την ημερομηνία, το δώρο καταβάλλεται με ημερολογιακή αναλογία.

Στην ιστοσελίδα της ΓΣΕΕ μπορείτε να υπολογίσετε, σύμφωνα με τους πίνακες που έχει, το ποσό του δώρου Χριστουγέννων που δικαιούστε.

Για να βρείτε το ποσό του δώρου Χριστουγέννων, πηγαίνετε στη στήλη με τις μέρες εργασίας, βρείτε πόσες έχετε εργαστεί και πολλαπλασιάστε τον συντελεστή μισθού με τον τρέχοντα μισθό σας.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: