ΣΙΝΕ

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Πασίγνωστη τραγουδίστρια πάσχει από σοβαρή αυτοάνοση ασθένεια!

Οι φήμες σχετικά με την υγεία της, ολοένα και αυξάνονται...
Σoκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι πασίγνωστη τραγουδίστρια,...
Σελένα Γκόμεζ, διεθνούς εμβέλειας πάσχει από σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα και πιο συγκεκριμένα από λύκο.Η γνωστή τραγουδίστρια ακύρωσε την περιοδεία της σε Ασία και Αυστραλία ενώ είχε δηλώσει ότι το έκανε γιατί χρειαζόταν χρόνο για τον εαυτό της.

Οι περισσότεροι όμως πίστεψαν ότι θα έμπαινε σε κάποιο κέντρο απεξάρτησης. Κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μετά την ανακοίνωση της έκαναν τους πάντες να πιστέψουν την συγκεκριμένη φήμη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post, η 21χρονη Σελένα δεν παίρνει ναρκωτικά, αλλά πάσχει από αυτοάνοσο νόσημα και πιο συγκεκριμένα από λύκο.

Πηγές αποκάλυψαν στην εφημερίδα ότι η διάγνωση έγινε πριν από δύο χρόνια και η Σελένα υπέφερε από εξάντληση, πονοκεφάλους, εξάψεις, πόνους στις αρθρώσεις και πρηξίματα στο πρόσωπο. Τα συγκεκριμένα συμπτώματα είναι χαρακτηριστικά της ασθένειας.

Επίσης, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η απαιτητική καριέρα και η καταπόνηση της τα τελευταία χρόνια, κόστισαν την υγεία στη γνωστή τραγουδίστρια και τώρα χρειάζεται ένα διάλειμμα για να φροντίσει τον εαυτό της αν θέλει να ζήσει μία υγιή ζωή.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας όταν είχαν ερωτηθεί για το συγκεκριμένο γεγονός δεν είχαν κάνει κανένα σχόλιο.

koolnews
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: