ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Απλοποίηση της αδειοδότησης εγκαταστάσεων εκτροφής γουνοφόρων ζωών

Υπεγράφη την 13/12/13 από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο, τροποποίηση της ΚΥΑ που αφορά την απλοποίηση της αδειοδότησης ...
εγκαταστάσεων εκτροφής γουνοφόρων ζώων.

Η αναγκαιότητα τροποποίησης των διαδικασιών αδειοδότησης είχε επισημανθεί από τον Βουλευτή Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη με την από 9/4/13 επιστολή του στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην οποία πρότεινε η άδεια προέγκρισης να έχει την ισχύ άδειας εγκατάστασης, μέχρι την έκδοση της τελευεταίας.

Το παραπάνω, καθίσταται δυνατό με την σημερινή τροποποίηση της ΚΥΑ, ενώ παρέχεται πλέον και η δυνατότητα παράτασης της προσωρινής άδειας εγκατάστασης εκτροφής γουνοφόρων ζώων στους 9 μήνες.

Ο Βουλευτής Γρεβενών ευχαριστεί τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο, καθώς με τις δυνατότητες που προσφέρει η τροποποιημένη ΚΥΑ δίνεται λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι υφιστάμενοι και οι υποψήφιοι παραγωγοί και ταυτόχρονα δημιουργούνται ευνοϊκότερες προϋποθέσεις για την ενασχόληση νέων παραγωγών με τον κλάδο της γουνοποιίας.

Με εκτίμηση,
Κοψαχείλης Τιμολέων
Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: