ΣΙΝΕ

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Δείτε πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Με χιόνια και κρύο έκανε ποδαρικό ο Δεκέμβριος. Από το Σάββατο χιονίζει σε όλα τα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χώρας και της Πελοποννήσου, αλλά και...
βόρεια της χώρας με αποτέλεσμα η κυκλοφορία σε αρκετές περιοχές να διεξσάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Αλυσίδες είναι απαραίτητες σε σημεία του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τις Αστυνομικές Διευθύνσεις.

Ειδικότερα, αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται στο Νομό Πέλλας και συγκεκριμένα στη δημοτική οδό από την περιοχή Κερασιάς Δήμου Έδεσσας προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμάκτσαλάν.

Παράλληλα, οι οδηγοί θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν αντιολισθητικές αλυσίδες εάν χρειαστεί να κινηθούν στην επαρχιακή οδό Άρνισσας προς το προαναφερόμενο χιονοδρομικό κέντρο και προς τον παραδοσιακό οικισμό Αγίου Αθανασίου απο το 9ο χλμ.

Ακόμη, αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται για όσους κινηθούν στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου) από 24ο χλμ έως το 28ο χλμ. και αντιστρόφως από Φλώρινα πρός Κστοριά από το 18ο χλμ έως το 30ο χλμ.

Αναλυτικά η πρόγνωση για σήμερα, Κυριακή: Δείτε εδώ


Θα συνεχιστεί και την Δευτέρα η κακοκαιρία
Την Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου, είναι πιθανόν να εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά, το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο.

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου:
Παροδικές νεφώσεις στη Θράκη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, αναμένουμε την Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου. Στην υπόλοιπη χωρά θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές, στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες, ενώ χιονιά θα εκδηλωθούν στα ορεινά και πιθανόν σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και της ηπείρου.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση από βορρά προς νότο.

Τέταρτη, 4, και Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου:
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νοτιά σποραδικές καταιγίδες περιμένουμε την Τέταρτη, 4, και την Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

protothema.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: