ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Αποκλειστικό!!! Συμφώνησε με προπονητή - Ενισχύεται ο ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Μετά την παραίτηση του Σωτήρη Μαυροδήμου, η Διοίκηση του Πυρσού σε άμεσο χρονικό διάστημα, ήρθε σε συνομιλία το βράδυ της Τετάρτης  με τον νεαρό προπονητή...
Πέτρο Τσούκλη, ο οποίος συμφώνησε και έκλεισε ως προπονητής στην ομάδα των Γρεβενών (στον Κάστορα ήταν ταυτόχρονα και ποδοσφαιριστής "είχε παίξει σε Δ. Δράμας, Ατσαλένιο, Μακεδονικό και Κάστορα").


Ο Καστοριανός τεχνικός θα αναλάβει από σήμερα Πέμπτη τα καθήκοντά του, καθώς θα έρθει σε πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ θα κάνει ντεμπούτο την άλλη Κυριακή στο εντός έδρας παιχνίδι με την Πρέβεζα. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Πυρσός Γρεβενών θα ενισχυθεί με τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστές (ονόματα τα οποία ακόμη δεν διέρρευσαν και για το λόγο αυτό δεν τα ανακοινώνουμε).

Η ανακοίνωση του ΦΑΣ Πυρσός Γρεβενών
Το Δ.Σ του ΦΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ “Ο ΠΥΡΣΟΣ” Ανακοινώνει, πως προπονητής της ομάδας μας,από την Πέμπτη 12-12-2103 αναλαμβάνει ο Πέτρος Τσούκλης.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

μαλλον τις αληθειες δεν πρεπει να τις δημοσιοποιουμε....εεε...μαλλον...μεριδιο ευθυνης παντως για αυτα που συμβενουν στην ομαδα του πυρσου τα τελευταια χρονια εχετε και εσεις οι δημοσιογραφοι....βλεπετε...ξερετε...και δεν μιλατε...το σμπερασμα που βγαινει απο αυτη τη συμπεριφορα σας..ειναι οτι κατευθηνεστε απο αυτους που εχουν οφελος τοσα χρονια και η ομαδα δεν μπορει να αλλαξει επιτελους νοοτροπια και επιπεδο....

VATOLAKKIOTIS είπε...

ΤΟ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΘΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ...

ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!


ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ,,,ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ!!!
ΕΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΕΥΘΕΩΣ... ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ.
ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΛΠ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΙΒΕΣΤΕ ΦΙΛΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΩ

Ανώνυμος είπε...

καταρχην οσο αφορα την ανωνυμια που λες το σαιτ μου δινει το δικαιωμα..ας ηταν ολα τα σχολια επωνυμα και μονο...αρα δεν ευθυνεται αυτος που σχολιαζει....δευτερον δεν αναφερθηκα σε κανενα προσωπο(εγραψα καποιο ονομα?)σχολιασα χωρις να προσωποποιησω καποιον...για αυτο σε παρακαλω μην μου υποβαθμιζεις την νοημοσυνη....επισης δεν διαβαζεις καλα αυτα που σχολιασα...δεν μιλησα για την δικη σου νοοτροποια και επιπεδο....και τελος ..οσο για τον εισγγελεα...χαχαχαχα...με συγχωρεις που γελαω....αλλα κοιτα..δεν με ξερεις και δεν σε ξερω...αλλα αν ειναι να φτασει στον εισαγγελεα..τοτε κοιτα να εισαι πολυ καλα προετοιμασμενος....αα...και κοιτα δεν ειναι και οτι καλυτερο οι απειλες....

VATOLAKKIOTIS είπε...

ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.
Ο "ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ" ΟΜΩΣ ΕΜΕΝΑ ΠΗΡΕ ΤΗΛ... ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΧΑΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝΩΝ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ.

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΧΟΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ;;;; ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΕΓΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ;;;..
ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ (Για αυτό και έχω ελευθερα τα σχολια), ΑΛΛΟΙ ΘΙΓΟΝΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΜΕΝΑ... ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΗΝ IP ΤΟΥ Η.Υ. ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ.
ΕΜΕΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ, ΒΡΗΤΕ ΤΑ ΜΑΖΙ ...

Ανώνυμος είπε...

ακου να δεις..απο τη στιγμη που λες οτι δεν με απειλης..τωρα...εγω δεν απειλω κανεναν και περισοτερο εσενα...οσο για τον (κουμπαρο και κουμπαρες)εγω ξερω ενα γνωμικο που λεει....(ο κοσμος το εχει τουμπανο..και εμεις κρυφο καμαρι)...αλλα ξερεις ολα καποια στιγμη θα βγουν στην φορα...οσο για εσενα θα σεβαστω την επιθυμια σου....

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα..θα ηθελα να ρωτησω στο σαιτ σας το σαββατο ο πυρσος εδωσε ενα φιλικο με μια ομαδα απο την φλωρινα....ποσο ηρθε το σκορ?

VATOLAKKIOTIS είπε...

0-1 ήρθε φίλε

Ανώνυμος είπε...

να ρωτησω και κατι αλλο?γιατι κανενα σαιτ στα γρεβενα δεν εχει ενα ρεπορταζ κανει για το παιχνιδι αυτο?

VATOLAKKIOTIS είπε...

Ποιος να πάει φίλε μου; Εγώ ήμουν χάλια από την Τετάρτη ήδη... Δεν μπορούσα, τώρα για τους άλλους, τα περιμένουν έτοιμα, να τα αντιγράψουν και όλα οκ.

Ανώνυμος είπε...

με συγχωρειτε αλλα μαλλον θελουν να καληψουν τις λαθος επιλογες που συνεχιζονται απο τους παραγοντες της ομαδας...μεγαλο ρολο παιζει το ποιος ειναι αυτη τη στιγμη προπονητης...αν ηταν αλλος θα γινοτανε ρεπορταζ....