ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Παντρεμένα ζευγάρια πηγαίνουν σε κλαμπ της Αχαρνών για να ανταλλάξουν συντρόφους!!!

Η μόδα του swinger τώρα και στην Αθήνα!
Τι κάνουν; Ό,τι κάνουν πολλά ζευγάρια ανά τον κόσμο – παντρεμένα ή μη – στο Άμστερνταμ, στο Βερολίνο, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη και αλλού, που επιθυμούν να... διευρύνουν τους σεξουαλικούς ορίζοντες του συζυγικού δεσμού, συναναστρεφόμενα με άλλα ζευγάρια με παρόμοιες επιδιώξεις: ανταλλάσσουν συντρόφους.

Η πρακτική ονομάζεται «swinging» και δηλώνει αυτό ακριβώς που περιγράψαμε παραπάνω: τη σεξουαλική επαφή με κάποιον άλλον εκτός από τον/την σύντροφό σας, με την πλήρη γνώση και συναίνεση του.

Όπως αναφέρει ο εξειδικευμένος ιστότοπος www.swingersclub.gr:
Πολλοί συγχέουν το swinging με την σεξουαλική ανταλλαγή συζύγων μεταξύ δύο παντρεμένων ζευγαριών (wife swapping). Όμως αρκετοί swingers δεν είναι παντρεμένοι ή μπορεί κάποιοι να έχουν συμφωνήσει να είναι ζευγάρι μόνο κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης δραστηριότητας. Πολλοί swingers βλέπουν το swinging ως διασκέδαση, όπου απολαμβάνουν το σεξ, συναντώντας άλλους ανθρώπους σε αντίθεση με τη σταθερή, μονογαμική σχέση με ένα άτομο.

Το swinging είναι μια δημοφιλής ψυχαγωγική δραστηριότητα για ενήλικες με ευρύ πνεύμα (που αποδέχονται δηλαδή τις σεξουαλικές συμπεριφορές και επιλογές των άλλων). Η πιο κοινή πρακτική είναι ένα ενήλικο ζευγάρι (άντρας- γυναίκα) να συναντά άλλα ζευγάρια για σεξ και μερικές φορές για προοδευτικά εξελισσόμενες στενές σχέσεις. Εν ολίγοις το swinging αφορά στο να κάνει κάποιος σεξ με άλλους ανθρώπους. Αυτό μπορεί να πάρει διάφορες μορφές όπως πάρτι -όργια με ανταλλαγή των συντρόφων ή γκρουπ σεξ. Ακόμη μια παρέα αντρών με μία μόνο γυναίκα ή δύο ζευγάρια που κάνουν ανταλλαγή μεταξύ τους. Επιπλέον μπορεί να παρακολουθεί κάποιος τον/την σύντροφό του να έχει σεξουαλική δράση με πολλούς συντρόφους ή άλλος να ψάχνει swingers με διάφορα φετίχ για να πραγματοποιήσει φαντασιώσεις.

Το swinging έγινε ευρύτερα γνωστό και αναπτύχθηκε στη δεκαετία του 1960, βοηθούμενο από την διαθεσιμότητα καλύτερων αντισυλληπτικών και από μια πιο προοδευτική νοοτροπία γενικότερα. Από δω εξάλλου προέκυψε και η φράση 'The Swinging 60's'.

Τώρα πια, γι' αυτά τα ζευγάρια υπάρχει ένα εξειδικευμένο κλαμπ, στα πρότυπα των ολλανδικών και βερολινέζικων, πάνω από το Nirvana (Αχαρνών 335 & Νιρβάνα, Κάτω Πατήσια, 6940 963227), με την κωδική ονομασία Bikini Club, όπου μετά τις 3 το πρωί, ειδικά τις Παρασκευές και τα Σάββατα που έχει πολύ κόσμο, τα ζευγάρια, λίγο παραζαλισμένα από το ποτό και τη σεξουαλική έξαψη, ανεβαίνουν και αφού αφήσουν τα πράγματά τους σε ένα locker, περιφέρονται σε έναν ημισκοτεινό χώρο ανάμεσα σε άλλα ζευγάρια του «χώρου».

Οι μονήρεις και ασυνόδευτοι δεν περνάνε το κατώφλι. Η είσοδος επιτρέπεται μονάχα σε ζευγάρια...

iefimerida.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: