ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Ανατριχιαστικό -Βρέθηκε βρέφος στη σωλήνα τουαλέτας στο χωριό Αμίαντος

Μία απίστευτη τραγωδία συνέβη χθες το απόγευμα στο χωριό Αμίαντος της Κύπρου όταν έγκυος μητέρα 7 μηνών, απέβαλε το παιδί της όταν κάθισε στη λεκάνη της τουαλέτας.

Η 38χρόνη έγκυος, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και...
προχώρησε προς την τουαλέτα του σπιτιού της, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα της, το βρέφος που κυοφορούσε γλίστρησε από τη μήτρα της στη λεκάνη της τουαλέτας.

Η ίδια ένιωσε κάτι να πέφτει και πανικοβλήθηκε όταν διαπίστωσε πως πρόκειται για το παιδί της. Στο σπίτι βρισκόταν και η μητέρα της 38χρόνης, η οποία κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, ενώ οι νοσηλευτές ακούγοντας την μητέρα, να τους εξιστορεί το απίστευτο γεγονός, έψαξαν για να δουν τι απέγινε το βρέφος, ειδοποιώντας παράλληλα και την αστυνομία.
Τελικά το βρέφος εντοπίστηκε σφηνωμένο στη σωλήνα της τουαλέτας.

Στη σκηνή έφτασε και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος απέκλεισε εκ πρώτης, την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας. Όπως δήλωσε στο tothemaonline.com, ο κύριος Xαραλάμπους, το περιστατικό είναι πρωτοφανές καθώς το βρέφος ήταν τελειόμηνο.

Αυτό που δημιουργεί ερωτήματα είναι πόσο εύκολα μπορεί να καταλήξει στη σωλήνα της τουαλέτας ένα βρέφος, αφού δεν πρόκειται για μικρό έμβρυο. Με την διεξαγωγή της νενομισμένης νεκροψίας την ερχόμενη Δευτέρα, θα διαφανεί κατά πόσο, το βρέφος ήταν ακόμη ζωντανό όταν βγήκε από την μήτρα της 38χρόνης, η οποία νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

thebest.gr
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: