ΣΙΝΕ

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Γιατί την φωνάζουν ΑΓΙΑ ΠΑΟΛΑ και το μεγάλο ΜΥΣΤΙΚΟ που συγκινεί!

Αγία Πάολα την φωνάζουν κάποιοι άνθρωποι και έχουν πολύ σημαντικό λόγο αφού η γνωστή τραγουδίστρια κρύβει κάτι πολύ καλά.
Ένα άγνωστο πρόσωπο της Πάολα θα σας αποκαλύψω σήμερα. 
Γιατί καλά τα σουξέ, τα λούσα, η καλλιτεχνική επιτυχία, αλλά... υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να λέγονται για έναν καλλιτέχνη, ειδικά όταν συμβαίνουν.

Μου έκανε εντύπωση που άκουγα πολλούς να την λένε «Αγία» Πάολα και δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί ενός τόσο «βαρύ» κοσμητικού επιθέτου. Μέχρι που μου εξήγησαν. Κάτι για το οποίο η τραγουδίστρια δεν θέλει να μιλάει.

Στην θέση της άλλοι καλλιτέχνες θα έβγαιναν να το διατυμπανίζουν. Η Πάολα Φωκά όμως κρύβει μια έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα που την κρατάει για τον εαυτό της και τους ανθρώπους εκείνους που γνωρίζουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η τραγουδίστρια, δεν γεύεται μόνη της τους καρπούς της επιτυχίας της.

Στο χωριό της στις Συκιές Χαλκιδικής μόνο «άγαλμα» που δεν την έχουν κάνει. Κι αυτό γιατί τα τελευταία χρόνια συντηρεί πολλές άπορες οικογένειες έχοντας μια ιδιαίτερη ευαισθησία στους ηλικιωμένους ανθρώπους.

Στέλνοντας τους χρήματα κάθε μήνα αλλά και το σημαντικότερο όλων, την ψυχολογική στήριξη. Ένα άγνωστο φιλάνθρωπο πρόσωπο της Πάολας που δεν είχαμε μάθει μέχρι σήμερα και αξίζει να τα λέμε και αυτά…
Μπράβο της.

Της Σπυριδούλας Κάμπου
flogit

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
 
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: