ΣΙΝΕ

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Κλεμμένα Όνειρα: Νέα επεισόδια, Νέα πρόσωπα. Ραγδαίες εξελίξεις

Καινούργια εποχή -σεναριακά- για τα Κλεμμένα Ονειρα από το 2014, αλλά και φήμες για μετάθεσή τους στην απογευματινή ζώνη (πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega) με την είσοδο του νέου έτους, υπό τον φόβο του «Μπρούσκου» και της…
Μαρίας Χούκλη.

Αν και η δεύτερη εκδοχή είναι δύσκολο να ισχύσει, σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του δελτίου ειδήσεων του Mega έριξαν τη συγκεκριμένη ιδέα για να ανεβάσουν τα ποσοστά του δελτίου τους. Ομως στο τμήμα προγράμματος του καναλιού της Μεσογείων ακόμη επεξεργάζονται την πρόταση, αφού η βραδινή ζώνη έχει τη μεγαλύτερη διαφήμιση. Αυτό σημαίνει πως αν φύγουν τα Κλεμμένα όνειρα από τη ζώνη τους, θα αναχωρήσουν και τα διαφημιστικά πακέτα.

Κατά τ” άλλα, η ιστορία της σειράς των 1.500.000 τηλεθεατών θα γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα από τη νέα χρονιά. Από τις 10 Φεβρουαρίου εισβάλλει στα Κλεμμένα Ονειρα ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο οποίος ήδη από τα τέλη Νοεμβρίου έχει αρχίσει γυρίσματα.

Ο Αλέξανδρος Σταύρου θα πρωταγωνιστεί μέχρι τις αρχές του 2014 και μετά, κυνηγημένος από την αστυνομία, θα διαφύγει στο εξωτερικό και θα εξαφανιστούν τα ίχνη του. Ο Μπουγιούρης θα έρθει από την Αμερική ως Στιβ και θα αναλάβει τη θέση του Μαλτέζου στην εταιρία. Θα πρόκειται βέβαια για τον ίδιο άνθρωπο (!), που θα έχει υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο προκειμένου να αλλάξει χαρακτηριστικά.

Ο Αλέξανδρος Σταύρου θα παραμείνει στη σειρά μόνο ως φωνή, «ντύνοντας» τις σκέψεις που θα κάνει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Πάντως, αρκετά πρόσωπα ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από τα Κλεμμένα Όνειρα και να δώσουν τη θέση τους σε καινούργια, όπως ο κεντρικός πρωταγωνιστής. Ετσι, η Υρώ Λούπη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν θα βρίσκονται πλέον στην οθόνη μας το 2014, δίνοντας χώρο σε νέα πρόσωπα, όπως η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τσαμπουράκης.

Δείτε τα νέα επεισόδια στα Κλεμμένα Όνειρα.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: