ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής: πότε τελειώνει, ποιοι οι πραγματικοί λόγοι

Με το μαλακό έφερε ο ΑΝΤ1 στους τηλεθεατές το «πρόωρο» τέλος του «Σουλεϊμάν, του Μεγαλοπρεπή», ωστόσο, δεν εξηγήθηκαν τα βασικά, οι λόγοι, δηλαδή, για τους οποίους,... στις 27 Δεκεμβρίου θα προβληθεί – αναγκαστικά – το τελευταίο επεισόδιο του 3ου κύκλου.

Σύμφωνα με το joytv.gr, η σειρά εποχής τελειώνει– για την ώρα (;) – όχι τόσο για τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης σε σχέση με πέρσι. Ούτε επειδή το κανάλι δεν ήθελε να τη «συντηρήσει» απέναντι από τα «Κλεμμένα Όνειρα» που έκοψαν τη φόρα του «Σουλεϊμάν». Η απάντηση βρίσκεται στο στοκ των επεισοδίων που έχει στη διάθεση του ο σταθμός και στη διαχείριση των επεισοδίων.

Στην Τουρκία η σειρά «Σουλεϊμάν, ο Μεγαλοπρεπής» προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση, με 90λεπτα επεισόδια που γυρίζονται με κινηματογραφικούς όρους (σ.σ.: κοινώς, εκεί ο τηλεθεατής παρακολουθεί μία κανονική ταινία). Στην Ελλάδα, τα επεισόδια, για λόγους οικονομίας προβάλλονταν «σπασμένα» στα δύο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ελληνικοί τηλεοπτικοί χρόνοι. Και πάλι, όμως, τα επεισόδια τριών κύκλων δεν έφταναν για να καλύψουν τις απαιτήσεις του καναλιού, των τηλεθεατών με λίγα λόγια και φυσικά του ανταγωνισμού.

Πλέον – και με τα ποσοστά τηλεθέασης σε σαφή υποχώρηση – το κανάλι έχει στη διάθεση του περίπου 20 επεισόδια από τη σειρά «Σουλεϊμάν, ο Μεγαλοπρεπής», τα οποία θα καλύψουν το πρόγραμμα για άλλες 10 μέρες και μετά βλέπουμε.

Πάντως και επειδή τείνει να γίνει της μόδας το να μην βλέπουμε ποτέ το τέλος μίας σειράς που αγαπήθηκε – για δύο και περισσότερες σεζόν – καλό θα ήταν κανάλια να λαμβάνουν υπ’ όψιν και τις ανάγκες του τηλεθεατή.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: