ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Δείτε τι λέει για τον Μ.Λιάπη η πρώην πεθερά του!!!

«Κοντεύω να σκάσω» μονολογούσε ξανά και ξανά η πρώην πεθερά του Μιχάλη Λιάπη, Ιωσηφίνα Μπογδάνου ενώ αναρωτιόταν «πως...
το έκανε αυτό ο Μιχάλης;».
Η οικογένεια Μπογδάνου, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», διατηρούσε πάντα χαμηλό προφίλ παρά τις υψηλές πολιτικές γνωριμίες, τα πάρτι και τις εκδηλώσεις της κοσμικής Αθήνας, στις οποίες παρίστατο αρκετά συχνά, φροντίζοντας να μην προκαλεί. Το περιστατικό της σύλληψης του Μιχάλη Λιάπη, όμως, με πλαστές πινακίδες στο πολυτελές τζιπ του, έπεσε πάνω της σαν κεραυνός εν αιθρία.

«Λες κι έπεσε μετεωρίτης από τον Άρη πάνω στα κεφάλια μας», λέει.

Όσο για την κόρη της Αμαλία, και πρώην σύζυγο του Μιχάλη Λιάπη, «τραβάει κι εκείνη τα μαλλιά της», λέει στην εφημερίδα. «Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι το χαρακτήρα του Μιχάλη, προσπαθούμε να εξηγήσουμε πώς μπόρεσε κι έκανε τέτοιο λάθος. Πώς είναι δυνατό να έκανε τέτοιο πράγμα μαμά;, ήταν η πρώτη κουβέντα που μου είπε η κόρη μου», αναφέρει.

Αναζητώντας μια εξήγηση λέει: «Πέρσι του βρήκαν ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, έκανε μια πολύ δύσκολη επέμβαση και πραγματικά γλίτωσε εκ θαύματος τα χειρότερα. Δεν ξέρω λοιπόν εάν τον επηρέασε αυτό. Σας το λέω γιατί όλα περνάνε από το μυαλό μου αυτές τις ώρες. Αυτός ο άνθρωπος φοβόταν ακόμα και τη σκιά του. Πώς είναι δυνατόν να κάνει μια τόσο τεράστια βλακεία;».

Seleo
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: