ΣΙΝΕ

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Στέλιος Πιπέργιας: “Χρειαζόμαστε παραπάνω στήριξη από τον κόσμο”!!!

Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο παίκτης της ομάδας βόλει του ΠΑΟΚ Στέλιος Πιπέργιας και ανέφερε μεταξύ άλλων πως η ομάδα χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο.

Αναλυτικά είπε:
Για την νίκη επί της Ραντίνσκι:
“Οι αντίπαλοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι ενώ δείξαμε και εμείς χαλαρότητα. Στην συνέχεια όμως δείξαμε το καλό μας πρόσωπο και κερδίσαμε το παιχνίδι”.

Για την επόμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ, την Μπουλ:
“Η Μπουλ έχει ένα πολύ καλό σύνολο για να φτάσει μέχρι εδώ. Ο ΠΑΟΚ στοχεύει μόνο στη νίκη και πάμε για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Για τις τρεις αλλαγές προπονητή:
“Σίγουρα οι αλλαγές προπονητή που έγιναν επηρέασαν την ομάδα. Όταν κάτι δε πάει καλά στις ομάδες ο προπονητής την πληρώνει ενώ σαφώς δεν έχει μόνο αυτός της ευθύνη. Βέβαια σε εμάς έφυγαν με δική τους επιλογή, ο ένας για προσωπικούς λόγους και ο κ. Λεώνης επειδή είχε κάποιο πρόβλημα με ανθρώπους στις εξέδρες. Από εκεί και πέρα η ομάδα συνεχίζει και κοιτάει μπροστά”.

Για τον νέο προπονητή της ομάδας, τον Αριστείδη Γιαμακίδη:
“Ήταν πολλά χρόνια στην ομάδα ως βοηθός και ξέρει πολλά πράγματα. Γνωρίζει το βόλεϊ στη πόλη καλύτερα κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Από εκεί και πέρα μαθαίνει στα ξένα παιδιά τι θα πει ΠΑΟΚ και μέχρι στιγμής είναι αήττητος. Βοηθάει τους παίκτες και τον βοηθάμε και εμείς”.

Για την έλλειψη του κόσμου από το γήπεδο:
“Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πως είναι από τα μεγάλα ονόματα του Ελληνικού βόλεϊ τα τελευταία χρόνια και ο κόσμος δεν μας έχει στηρίξει όσο θα έπρεπε. Θέλουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και ευχαριστούμε όσους έρχονται για την ομάδα. Βέβαια ο κόσμος για να έρθει θέλει και αποτελέσματα οπότε πρέπει και εμείς οι παίκτες να φέρουμε περισσότερες νίκες”.

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου:
“Με τον Φοίνικα Σύρου θα είναι ένα ντέρμπι. Ο αντίπαλος έχει δείξει πολλά θετικά στοιχεία. Εμείς έχουμε μείνει λίγο πίσω και κοιτάμε μονάχα την νίκη που θα μας φέρει πιο ψηλά”.

paokplanet.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: