ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Γάμος, βάπτιση και διαζύγιο με ένα κλικ από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών!

Με μία απλή κίνηση, από τον υπολογιστή τους, θα μπορούν να εξασφαλίζουν οι ενδιαφερόμενοι το πιστοποιητικό γάμου, βάπτισης ή διαζυγίου.
Με μία κίνηση κατά της γραφειοκρατίας, η Αρχιεπισκοπή Αθηνών δημιουργεί...

πληροφοριακό δίκτυο επικοινωνίας.

Μάλιστα σε αυτό θα μπορούν να καταφεύγουν οι πιστοί ακόμη και για τον προσδιορισμό της ημερομηνίας τέλεσης ενός μυστηρίου. Ήδη το πρόγραμμα εφαρμόζεται πιλοτικά σε δέκα ενορίες, όπου οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση για έκδοση άδειας γάμου, διαζυγίου και βαπτίσεων, αλλά και τα σχετικά πιστοποιητικά.

Στις δέκα ενορίες που εφαρμόζεται πιλοτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνονται ο καθεδρικός ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Αγ. Διονύσιος Αεροπαγίτης Κολωνακίου, Κοίμησις Θεοτόκου Φενερωμένης Χολαργού, Προφήτης Ηλίας δήμου Αγ. Παρασκευής, Ευαγγελιστής Λουκάς Πατησίων, Αγ. Φιλοθέη Ομωνύμου δήμου, Αγ. Σοφία Ψυχικού, Αγ. Ιωάννης Κυνηγός λεωφόρου Βουλιαγμένης, Αγ. Ειρήνη Οδού Αιόλου και Αγ. Νικόλαος Καλλιθέας.

Η δράση θα επεκταθεί στις 166 ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών παρέχοντας στους πολίτες τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά. Το έργο θα κοστίσει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ θα υλοποιηθεί σε εννιά μήνες από την έναρξή του, όπως προβλέπει η σύμβαση που υπεγράφη την Τετάρτη.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: