ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Άφησαν "ολόγυμνη" την κλέφτρα σε λαϊκή της Πάτρας!!!

Όχι μόνο έκλεψε πορτοφόλι πελάτισσας στη λαϊκή αγορά της Αγίας Σοφίας την περασμένη Πέμπτη, αλλά πρόλαβε να το κρύψει και μέσα στο εσώρουχό της! Στάθηκε όμως...άτυχη αφού...
έγινε αντιληπτή από το θύμα.
Η γυναίκα της όρμηξε, μόλις αντιλήφθηκε πως έπεσε θύμα κλοπής και της ζήτησε το πορτοφόλι πίσω. Η..."κυρία με τα μακριά χέρια" έκανε πως δεν γνώριζε το παραμικρό, πως έπεφτε από τα σύννεφα για όλα όσα την κατηγορούσε η άλλη. Ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται γύρω τους και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν.

Ολα ξεκίνησαν, όταν η δράστης, εντόπισε το θύμα της, την πλησίασε ενώ εκείνη ψώνιζε και με μαεστρία της άρπαξε το πορτοφόλι μέσα από την τσάντα της. Για καλή της τύχη, η γυναίκα είχε ολοκληρώσει τα ψώνια της και έπρεπε να βγάλει το πορτοφόλι για να πληρώσει. Έβαλε το χέρι μέσα στην τσάντα της, κατάλαβε ότι έλειπε, πανικοβλήθηκε, ωστόσο δευτερόλεπτα μετά ανέκτησε την ψυχραιμία της γύρισε πίσω και είδε τη γυναίκα να απομακρύνεται... με γοργό βήμα!

Φώναξε «κλέφτρα» και μαζί με άλλους άρχισαν να την κυνηγούν. Μετά από λίγο, όταν την ακινητοποιήθηκε, παρίστανε την ανήξερη! Κάποιοι όμως που γνωρίζουν τα «κόλπα» που εφαρμόζουν σε τέτοιες περιπτώσεις, την κάλεσαν να βγάλει το κλεμμένο πορτοφόλι από το εσώρουχό της. Και επειδή εκείνη αρνήθηκε... αποφάσισαν να δράσουν! Την ακινητοποίησαν και... την έγδυσαν! Και όντως όταν της κατέβασαν το εσώρουχο, αποκαλύφθηκε... το πορτοφόλι!

Οι λαϊκές αγορές της Πάτρας έχουν καταντήσει "αγαπημένο" μέρος για τους πορτοφολάδες. Προ ημερών στην λαϊκή αγορά, στην οδό Θεμιστοκλέους στην Πάτρα, σημειώθηκε μπαράζ κλοπών πορτοφολιών. Άγνωστοι μακρυχέρηδες "ψώνιζαν"...πορτοφόλια από ανυποψίαστους ηλικιωμένους, οι οποίοι ταράχτηκαν όταν διαπίστωσαν ότι τα χρήματα τους είχαν "βγάλει φτερά".

Καταναλωτές και παραγωγοί καταγγέλλουν πως οι κλοπές στις λαϊκές αγορές είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.

briefingnews.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: