ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Dancing: Ποιο μεγάλο φαβορί αποχώρησε. Αραβανή-Συνατσάκη [vid]

Πολλοί πίστεψαν οτι θα ήταν η νικήτρια του Dancing with the Stars 4. Γι' αυτό και η έκπληξη όταν αποχώρησε από το σόου χορού του ΑΝΤ1 ήταν μεγάλη.

Ο λόγος για την... Ευαγγελία Αραβανή που αποχώρησε από το Dancing with the Stars μετά από μάχη στήθος με στήθος με την -επίσης φαβορί- Μαίρη Συνατσάκη.

Φαίνεται οτι η προηγούμενη εμπειρία της Ευαγγελίας Αραβανή ως δασκάλας χορού δεν την βοήθησε, αφού το κοινό είχε μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτή.
Η Ευαγγελία Αραβανή συγκέντρωσε 32 βαθμούς από την κριτική επιτροπή (όσους και η Μαίρη Συνατσάκη), όμως το κοινό είχε άλλη άποψη και δεν την κράτησε στο παιχνίδι. Αντιθέτως για άλλη μια φορά εκφράστηκε η προτίμηση του κοινού στον Μιχάλη Μουρούτσο και στον Λάκη Γαβαλά, που αν και πήραν χαμηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή, παρέμειναν στο Dancing with the Stars.

Η αποχώρηση της Αραβανή από το Dancing with the Stars ανέτρεψε τα δεδομένα και απέδειξε οτι δεν υπάρχουν φαβορί φέτος. Το γεγονός άλλωστε οτι ο Γαβαλάς παραμένει στο παιχνίδι, ενώ η Αραβανή αποχώρησε μόνο… απορία μπορεί να προκαλέσει.

Δείτε την αποχώρηση της Ευαγγελίας Αραβανή από το Dancing with the Stars 4:

Δείτε την Ευαγγελία Αραβανή στον τελευταίο χορό της στο Dancing with the Stars 4:
fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: