ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Αστρολόγος: ειχε προβλέψει οτι θα χιονiσει στην Αιγύπτο. - το 2014 θα είναι η αρχή του τέλους των ΗΠΑ

Στο Κάιρο, χιόνισε. Πρώτη φορά μετά από δεκαετίες. προέβλεψε όχι μόνο την τρέχουσα κατάσταση, αλλά είχε προβλέψει με ακρίβεια χρόνου -. Αυτή η αστρολόγος του Καΐρου με το όνομα Joy Ayyad πριν χιονίσει πολλοί υποστήριξαν ότι...
αυτό δεν θα γίνει πότε στην Αίγυπτο. Αλλά μετά από εκατόν είκοσι και πλέον χρόνια. Στο Κάιρο, πρώτη φορά χιόνισε. το θερμόμετρο σε ορισμένες περιοχές της αιγυπτιακής πρωτεύουσας έπεσε σε +3 ° C.



Την Παρασκευή το απόγευμα στο Κάιρο ήταν +7 ° - η χαμηλότερη θερμοκρασία ημέρας για περισσότερο από 120 χρόνια. το χιόνι καλύπτει και άλλες περιοχές της χώρας.
η Αλεξάνδρεια, κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και σταμάτησε εργασίες στο λιμάνι, στο Σινά σε ορισμένες περιοχές το στρώμα χιονιού ήταν 3-5 εκατοστά. Για τους κατοίκους της χώρας, όπου η μέση θερμοκρασία το χειμώνα είναι +18 °, ήταν μια δοκιμασία. τα αιγυπτιακά σπίτια δεν έχουν θερμαντικά σώματα,μόνο κλιματιστικά. δεν έχουν ούτε ζεστά ρούχα για να βγουν έξω σε τέτοιο καιρό, δεν περίμενε κάνεις!, συμπεριλαμβανομένου μετεωρολόγοι.
Ως εκ τούτου, είχε προβλέψει Χιόνι στην Αίγυπτο στο τέλος του 2013 - - ακούγεται απολύτως απίστευτο. Αλλά ήταν σωστή .
Πριν από αυτό οι προβλέψεις της βασίλισσας, όπως την αποκαλούν στην Αίγυπτο, είχε πει την πτώση του -. Χόσνι Μουμπάρακ και του Μοχάμεντ Μουρσί, επίσης πολλές άλλες προβλέψεις, οι οποίες θεωρούνται από πολλούς ότι έχουν γίνει πραγματικότητα με εκπληκτική ακρίβεια στους δρόμους του Καΐρου ανταποκριτής της «Φωνή της Ρωσίας» έσπευσε στο σπίτι της Βασίλισσας των προβλέψεων. Στο γραφείο της, με ζεστό παλτό και καπέλο, από το προβλεπόμενο κρύο της.
- κα Ayyad, τι νιώθεις κοιτάζοντας το χιόνι έξω από το παράθυρο;
- Νιώθω πολύ καλά, όπως όλοι στο Κάιρο που τώρα έχει πολύ κρύο. Καταλαβαίνω, για να δεις χιονισμένα δέντρα στην Αίγυπτο - είναι κάτι έξω από τα συνηθισμένα.
Αλλά πρέπει να σας προειδοποιήσω ότι αυτό δεν είναι το τελευταίο χιόνι του χειμώνα στο Κάιρο σήμερα. Ολόκληρη η πόλη είναι καλυμμένη με χιόνι. Σε πολλές χώρες, αυτός ο χειμώνας θα είναι εξαιρετικό κρύος . Πριν από το τέλος του έτους, ο καιρός θα παρουσιάσει νέες εκπλήξεις στην περιοχή μας - ειδικά στη Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Όσον αφορά το επόμενο έτος, το οποίο στην Ανατολική Ασία ονομάζεται Έτος του αλόγου, εγώ το ονομάζω το Έτος του Talking Ουρανού. Θα είναι μια χρονιά παγκόσμιας αλλαγής στην πνευματική σφαίρα.
- Αν μιλάμε για τα εγκόσμια,
- δε θα αλλάξει προς το χειρότερο;
Εμείς στην Αίγυπτο ήδη ζούμε σε αγωνία. - Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι οι Αιγύπτιοι για το 2014 θα είναι γενικά ο καλύτερος - και όχι μόνο για την Αίγυπτο, για πολλές χώρες. Ειδικά επειδή, δίνοντας ένα σύνολο 2014 7 (2 +1 +0 +4 = 7). Σύμφωνα με την Τορά, την Αγία Γραφή και το Κοράνι, ο αριθμός "7" - είναι η τελειότητα (αναφέρει άγια γραφή και κοράνι!)
Έτσι, συγχαίρω τον αιγυπτιακό λαό για το επόμενο έτος κάτω από το σύμβολο της Ομάδας των Επτά Το 2013, υπήρχε πολύ διαχωρισμός, και το επόμενο έτος θα είναι έτος με συναντήσεις... Digit 7 - είναι σχήμα της νίκης και του θριάμβου Σε πολλούς ανθρώπους ένα σύμβολο της νίκης -. όταν σηκώνεις το χέρι με τα δάχτυλα τεντωμένα, φόρμα εγγραφής V.Αυτό το ίδιο πρόσημο υποδηλώνει τον Αραβικό αριθμό 7-7 (τα στοιχεία, που στην Ευρώπη ονομάζεται "αραβικό".
Η δύναμη αυτού του σχήματος είναι πολύ υψηλό, παράδειγμα, ο Sir Winston Churchill κερδίσει πολλές νίκες στη ζωή του χάρη στην ενέργεια αυτού του σχήματος. Μιλώντας για συγκεκριμένες χώρες, επτά θα είναι σημαντικό για .τη Ρωσία και την Αίγυπτο
και τη Ρωσία και την Αίγυπτο περιμένουν την επιτυχία το 2014, ξεπερνώντας δοκιμές Παρεμπιπτόντως, αυτές οι δύο χώρες με το νέο έτος θα έρθουν πολύ πιο κοντά.. Δεν είναι πολύ καλή η πρόβλεψη για το Λίβανο - ο λαός αυτής της χώρας θα πρέπει να καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να αποφευχθεί το χειρότερο. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να αποφύγουν τυχόν διενέξεις.
το 7 δεν θα φέρει την ειρήνη στους κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών.
Σε αυτή τη χώρα τον επόμενο χρόνο μπορούμε να αναμένουμε σοβαρές φυσικές καταστροφές. εντός της χώρας θα έχει ρήγμα στην κοινωνία, η οποία μπορεί να είναι η αρχή του τέλους των Ηνωμένων Πολιτειών, με την οποία είμαστε εξοικειωμένοι. Στο τέλος, η κα Ayyad μετά από μια παύση, άλλαξε ξαφνικά το θέμα, και μίλησε για το μέλλον της Αιγύπτου.άρχισε να μιλάει για τον υπουργό Άμυνας της χώρας Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι, ο οποίος, σύμφωνα με τους περισσότερους Αιγύπτιους, θα οδηγήσει τη χώρα σε προγραμματισμένη έναρξη προεδρικών εκλογών.
ωστόσο, δεν θα γίνει ο επόμενος πρόεδρος της Αιγύπτου ο Πρόεδρος θα είναι ένα διαφορετικό πρόσωπο, όμως, δεν είχε δει ακόμα....
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ 
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: