ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Αυτός είναι ο βασιλιάς του Instagram – Η εξωφρενικά πλουσιοπάροχη κι επικίνδυνη ζωή του που πολλοί θα ζήλευαν

Σκηνικό βγαλμένο από χλιδάτη παραγωγή του Χόλιγουντ. Σαμπάνιες, πανάκριβα σπορ αυτοκίνητα, γυμνόστηθες κοπέλες σε πολυτελή γιοτ και ένα ολόκληρη οπλοστάσιο. Κι όμως αυτή είναι η καθημερινότητα του...
Dan Bilzerian, του 32χρονου πολυεκατομμυριούχου επαγγελματία παίκτη πόκερ που εδώ και καιρό έχει μετεξελιχθεί σε βασιλιά του Instagram.

Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως ηθοποιό/ αστροναύτη/ μ@λ@κ@ στους πάνω από 100,000 ακόλουθους του στο Instagram, οι οποίοι κυριολεκτικά τρέφονται μέσα από το υπερκαταναλωτικό θέαμα που τους προσφέρει μέσα από τις φωτογραφίες του.

Μπορεί πολλοί να πέθαιναν για να βρίσκονταν στη θέση του Bilzerian, ωστόσο η γεμάτη καταχρήσεις ζωή του, του έχει προκαλέσει ήδη μια διπλή καρδιακή προσβολή και μια πνευμονική εμβολή.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, o Bilzerian τα έχει κάνει όλα στη ζωή του. Έχει πάει σε στρατιωτική σχολή, έχει μπει φυλακή, έχει ζήσει για ένα χρόνο με μορμόνους. Τελικά βρήκε το νόημα της ζωής στις γυναίκες, το τζόγο και τα γρήγορα αυτοκίνητα ανεβάζοντας συχνά φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό, επιδεικνύοντας την πλουσιοπάροχη ζωή που διάγει.





















xrimablog.gr 
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: