ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Χαμός στο Πρωινό mou με την Ελένη Τσολάκη

Πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στην Ελένη Τσολάκη και τους συντελεστές του πρωινού του Mega. Αφορμή οι δηλώσεις της παρουσιάστριας, ότι δεν της αρέσει που στο Πρωινό mou είναι όλοι...
χύμα.

«Δεν ξέρω αν είναι στην αισθητική τη δική μου να παρακολουθήσω το πρωινό του MEGA. Με ξενίζουν κάποια πράγματα. Είναι πιο χύμα από ότι θα ήθελα εγώ το πρωί», είπε η Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή.
«Θέλω να πω στην Ελένη σ” αυτή την εκπομπή δεν έχουν ακουστεί ούτε βουβαλίσια μόρια, ούτε σπερματεγχύσεις, ούτε σεξουαλικά υπονοούμενα… και τον ποπό μας τον έχουμε κάτσει σε δυο τρία έδρανα», είπε έξαλλος ο Άρης Καβατζίκης, ρίχνοντας και το καρφί του στους… απέναντι, Λιάγκα, Σκορδά και λοιπούς.

Ο Π. Κωστόπουλος από την άλλη, φανερά εκνευρισμένος είπε:

«Δεν την ξέρω την κοπελίτσα. Μια ημίγυμνη φωτογραφία έχω δει, αλλά έμαθα ότι όταν πήγα στη Νέα Υόρκη για να σιδερωθώ δοκιμαστήκε εδώ»; Τότε λοιπόν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε την μεγάλη αποκάλυψη.

«Να θυμίσω στην Ελένη ότι πέρυσι είχε έρθει να κάνει δοκιμαστικό εδώ. Ήρθε επί τούτου από την Θεσσαλονίκη και μετά επέστρεψε πίσω. Προφανώς λοιπόν ήθελε να είναι στην εκπομπή», είπε, ενώ ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε ότι όταν η Ελένη Τσολάκη παρουσίαζε τους ΠΕΔΕΣ την προωθούσαν πολύ στα περιοδικά και έβαζαν βέτο να φωτογραφίζεται μόνο για εξώφυλλο!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: