ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Φρικη ! Γνωστός τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι είναι παιδoφιλoς ! ΕΙΚΟΝΑ

Σoκάρει η ομολογία του!
Σε 29 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «The Lostprophets», ο οποίος παραδέχθηκε ότι είναι παιδoφιλoς και ότι έχει κακoποιήσει σeξουαλικά αρκετά παιδιά.


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο τραγουδιστής σχεδίαζε να ασeλγήσει σε βάρος δύο μωρών με την βοήθεια των ίδιων τους των μανάδων!
Μάλιστα οι δύο γυναίκες καταδικάστηκαν σε 14 και 17 χρόνια φυλακή αντίστοιχα.
Λάβρος ήταν ο δικαστής εναντίον του τραγουδιστή, ο οποίος τόνισε πως για τον τραγουδιστής τα μωρά δεν ήταν ανθρώπινα όντα, αλλά σeξουαλικά αντικείμενα που θα του παρείχαν απόλαυση.
«Οποιοσδήποτε άνθρωπος θα νιώσει σοκ, οργή και αηδία με τα εγκλήματά του», είπε, ενώ απευθυνόμενος στον κατηγορούμενο του είπε:
«Είχατε πολλούς φανατικούς θαυμαστές. Σου έδιναν δύναμη. Ήξερες ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή τη δύναμη για να παρασύρεις νεαρές γυναίκες, ώστε να ικανοποιήσουν τα αποτρόπαια πάθη σου και να πάρουν μέρος στη σεξουαλική κακοποίηση των ίδιων τους των παιδιών», είπε.
Ο Watkins έτρεμε ολόκληρος κατά την ανάγνωση του κατηγορητηρίου και έδειχνε χαμένος, ενώ ο κόσμος που βρισκόταν μέσα στη δικαστική αίθουσα ξέσπασε σε χειροκροτήματα και επευφημίες.
Την υπόλοιπη ζωή του θα την περάσει στη φυλακή και αν ισχύουν οι αστικοί μύθοι που θέλουν τους παιδεραστές να περνούν άσχημα μέσα στη φυλακή, τότε μάλλον, το μέλλον του είναι δυσοίωνο. ​

newsbomb

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: