ΣΙΝΕ

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

SOS από τους γιατρούς για τη Μενεγάκη! Τι έχει η Ελένη;

Το άγχος και το στρες έχουν φέρει την Ελένη Μενεγάκη σε τέτοιο σημείο που επιβαρύνθηκε σε μεγάλο βαθμό η υγεία της.

Οι γιατροί την έχουν προειδοποιήσει…
«Ελένη, πρέπει να αλλάξεις ζωή»!
Η Ελένη δεν είχε σταματημό. Ατελείωτες ώρες στο κανάλι, πολλά γυρίσματα και όλα αυτά έφεραν άγχος, στρες, ταχυπαλμίες και φυσικά κατάρρευση στον οργανισμό της. Η ίδια δεν καταλάβαινε ότι η υγεία της είχε πάρει την… κατηφόρα. Ένιωθε άσχημα, αλλά ποτέ δεν πήγαινε το μυαλό της στο κακό.

Πολλές φορές τη βλέπαμε να μην μπορεί να αντέξει τόσες ώρες στον «αέρα», ενώ δεν είναι λίγες οι στιγμές που αποκάλυπτε ότι οι κρίσεις άγχους την έχουν οδηγήσει σε έναν προσωπικό Γολγοθά.
Εκείνη, όμως, ήθελε να το φτάσει μέχρι τέλους. Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είχαν ως αποτέλεσμα τη συνεχόμενη καταπόνηση του οργανισμού της, αλλά η ίδια ήθελε, όσο μπορούσε βέβαια, να μη δώσει έκταση στο θέμα. Ένιωθε ότι πρέπει να περάσει αυτό το δράμα μόνη της και δεν θεωρούσε απαραίτητο να γνωρίζουν πολλοί την περιπέτειά της. Το έκρυβε καλά… Ήθελε να δείξει σε όλους ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης.

Το τελεσίγραφο
Όμως, οι γιατροί είχαν αντίθετη γνώμη. Η επίσκεψή της σε ιδιωτικό νοσοκομείο ήταν ίσως η σωτηρία της. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι η «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης» χρειάζεται ξεκούραση, καλή διατροφή και γυμναστική. «Ελένη, κάτι πρέπει να κάνεις γιατί δεν είναι απλά τα πράγματα. Άλλαξε τους ρυθμούς της ζωής σου. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση», ήταν τα λόγια του γιατρού της. Αυτό ήταν. Κάτι ξύπνησε μέσα της…
Η Ελένη δεν είχε ασχοληθεί και πολύ με τίποτα από όλα αυτά. Η δουλειά ήταν το «Α» και το «Ω» στη ζωή της. Ήθελε μόνο να συνεχίσει να είναι πρώτη, με οποιοδήποτε κόστος στην υγεία της. Περίμενε μεγαλύτερη τηλεθέαση, κάτι που τη φόρτωνε με περισσότερο στρες. Όταν ήρθε και η δικαστική κόντρα της με τον Γιάννη Λάτσιο, το άγχος πολλαπλασιάστηκε και… έδεσε το γλυκό.

Οι αλλαγές
Αν οι γιατροί, όμως, δεν την προειδοποιούσαν τότε κανείς δεν μπορεί ξέρει που θα έφτανε αυτή η κατάσταση. Οι εξετάσεις την ξύπνησαν. Την έκαναν να δει τη ζωή με διαφορετικό μάτι. Η αρρώστια που έκρυβε πολύ καλά, πλέον θα πρέπει να εξαλειφθεί. Θα πρέπει να δώσει ένα τέλος στο μαρτύριο που την είχαν κάνει ψυχολογικό και σωματικό ράκος.
Μετά το καμπανάκι, λοιπόν, η Μενεγάκη αλλάζει. Προσέχει τη διατροφή της, έχει ξεκινήσει γυμναστική και συγκεκριμένα pilates, κάτι που της δίνει δύναμη και άλλη διάθεση για τη δύσκολη συνέχεια. Επίσης η ξεκούραση έχει μπει στο λεξιλόγιό της. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες προγραμματίζει ταξίδι για τις Μαλδίβες για να ηρεμήσει. Αυτό που τη νοιάζει είναι να απορρίψει τα λάθη του παρελθόντος και φυσικά με την πλήρη στήριξη του αγαπημένου της Ματέο Παντζόπουλου θέλει να κάνει μία νέα αρχή. Αυτή τη νέα αρχή τη χρειάζεται, της είναι απαραίτητη. Εξάλλου, έχει ακόμη τόσα πολλά να κάνει…

Περιοδικό Yes

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: