ΣΙΝΕ

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

The Voice: πότε ξεκινά, ποιοι συμμετέχουν. Συμμετοχή-βόμβα


Το The Voice είναι πλέον γεγονός. 
Με την έναρξη της νέας χρονιάς θα το δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε ανακοίνωση όπου επιβεβαιώνει...
τα όσα γραφόντουσαν τον τελευταίο καιρό για το The Voice.

Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης από τους Stavento θα είναι στην κριτική επιτροπή του The Voice και ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι ο παρουσιαστής.

Συμμετέχοντες στο The Voice ακόμη και αν ο τηλεοπτικός σταθμός δεν έχει δώσει επίσημη ανακοίνωση, θα είναι από ότι φαίνεται η Μαρία Εγγλέζου.

Στο στούντιο ΚΑΠΠΑ ένα χώρος ειδικά διαμορφωμένος τόσο για τις blind auditions περιμένει, ήδη, τους διαγωνιζόμενους για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο The Voice.

Μια συμμετοχή βόμβα στο The Voice θα είναι σε ηλικία επτά ετών είχε χαρακτηριστεί και όχι άδικα βεβαίως ως «παιδί –θαύμα», αφού η συγκλονιστική φωνή του έχει μείνει σε όλους μας αξέχαστη.

Σήμερα, αρκετά χρόνια μετά αναζητά την τύχη του στο τραγούδι, δηλώνοντας συμμετοχή στο μεγαλύτερο μουσικό show Τhe Voice.

Ο λόγος για τον Χρήστο Σαντικάι, ο οποίος τραγουδούσε τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας. 
Ο μικρός Χρήστος μεγάλωσε και αποφάσισε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό The Voice σε έναν άλλον ρόλο, αυτόν του λαϊκού τραγουδιστή.

fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: