ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Νέο σύστημα συλλογής απορριμμάτων στα Γρεβενά (video)

Εγκαταστάθηκαν οι δυο ρομποτικοί κάδοι διαχείρισης απορριμμάτων και ανακύκλωσης στην κεντρική πλατεία Αιμιλιανού και στο κτήριο της...
ΝΕΛΕ στα Γρεβενά, το μεσημέρι του Σαββάτου.
Πρόκειται για σύστημα το οποίο απορροφά όγκο απορριμμάτων 30 περίπου κοινών κάδων και επιτυγχάνει οικολογική, υγιεινή διαχείριση και αποθήκευση απορριμμάτων. ...

Με την τοποθέτηση του συστήματος αποφεύγονται προβλήματα, όπως η δυσάρεστη οσμή και το πάγωμα τα οποία προκαλούνται από τις διακυμάνσεις στη θερμοκρασία, βελτιώνεται και αλλάζει η αισθητική εικόνα της περιοχής. Η καθαριότητα και η υγιεινή βελτιώνονται. Τα σκουπίδια δεν είναι εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες ούτε όμως και σε αδέσποτα ζώα.

Εξοικονομεί μεγάλη ασφάλεια λόγω του όγκου του και της στιβαρής κατασκευής του είναι δύσκολο να ανατραπεί και να μετακινηθεί από ανθρώπινη παρέμβαση ή φυσικά φαινόμενα.

Ο χρήστης στέκεται μπροστά στην ειδική πόρτα του ρομποτικού κάδου η οποία ανοίγει και κλείνει με το πάτημα ενός κουμπιού με το πόδι. Τα σκουπίδια συμπιέζονται αυτόματα και όταν το σύστημα γεμίσει ειδοποιεί με ειδική ένδειξη ότι χρειάζεται άδειασμα.
Μέσα στην εβδομάδα θα δοθούν προς χρήση ενώ παράλληλα θα μοιραστούν 60 περίπου άλλοι κάδοι βιοαπορριμμάτων για τα οικιακά απορρίμματα.



greveniotis.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: