ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά το πιο εντυπωσιακά στολισμένο σπίτι στην Κοζάνη! (VIDEO)

Στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά παρουσιάστηκε το πιο εντυπωσιακά στολισμένο σπίτι στην Κοζάνη!
Να ευχαριστήσουμε την ομάδα που δουλεύει για την εκπομπή του κ. Γιώργου Αυτιά και της...
κ. Μάγδας Τσέγκου, για την άρτια δημοσιογραφική έρευνα που διενήργησε προκειμένου να φτάσει στην αρχική πηγή του θέματος και να το προβάλουν στην εκπομπή τους. Ιδιαιέτερα, την κ. Πανταζίδου Γιώτα Μαρία, η οποία δούλεψε προκειμένου να έχει το υλικό του kozanilife.gr.

Μέσα στα πλαίσια της αναδημοσίευσης, η αρχική πηγή χάνεται και πολλές φορές γίνεται σκοπίμως.

Η παραπάνω αναφορά γίνεται, λοιπόν, για την αποκατάσταση του συγκεκριμένου θέματος, μιας και κάποιοι προσπάθησαν να ευνοηθούν από τη διάσταση που πήρε.

Και αν για ένα τόσο ασήμαντο μεν - εντυπωσιακό δε - θέμα, η δημοσιογραφική έρευνα σκαλώνει, φανταστείτε τι μπορεί να σημαίνει αυτό για σημαντικότερα ζητήματα...

Το kozanilIfe.gr, φιλοξενήθηκε από τους ιδιοκτήτες του πανέμορφου αυτού σπιτιού και για την αποκατάσταση των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να είναι «ζάμπλουτος», εργαζόμενος της Δ.Ε.Η, ο άνθρωπός αυτός χαμογέλασε και είπε ότι το κόστος όλης αυτής της ιστορίας δεν ξεπερνά τα 100ευρώ αύξησης στον λογαριασμό της Δ.Ε.Η. Τον στολισμο του σπιτιού τους τον κάνουν εδώ και αρκετά χρόνια γιατί είναι μία πηγή χαράς ως προς την οικογενειά του. Όλοι καταλάβαμε με πόση αγάπη και μεράκι η οικογένεια αυτή στολίζει το σπιτικό της, μιας και κατέκτησε τον τίτλο "του πιο εντυπωσιακού στολισμού" πανελλαδικά.

Εμείς να ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά αυτούς τους ανθρώπους για την εγκάρδια φιλοξενία τους και να τους ευχηθούμε να το χαίρονται κάθε χρόνο με την οικογένεια τους.

Και του χρόνου με υγεία!

Η αναφορά στο βίντεο γίνεται στο 27:48.

kozanilife.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: