ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Τον απέλασαν από την χώρα επειδή ήταν πολύ όμορφος (pics

Την ταυτότητα ενός από τους τρεις άντρες που απελάθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα από την θρησκευτική αστυνομία της...

Αγνώριστη η Σάσα Μπάστα! Δείτε την πως είναι σήμερα

Τη Σάσα Μπάστα τη θυμάστε πολύ αδύνατη, να κάνει εμφανίσεις, να βάφεται έντονα, και γενικά να έχει ένα εντελώς διαφορετικό style!

Ο σκύλος που κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού! (video)

Δείτε τις αμέτρητες ικανότητές του!
Ανοίγει και κλείνει την πόρτα, φέρνει την εφημερίδα, βάζει πλυντήριο, ξεκουμπώνει τα ρούχα και βοηθάει να τα βγάλεις, λύνει κορδόνια, πετάει τα σκουπίδια στον κάδο, κλείνει τις ντουλάπες και τόσα άλλα... 
Δείτε το εκπληκτικό βίντεο...

Ποιά νεαρή ηθοποιός αποφάσισε να "χτυπήσει" τατουάζ σε επίμαχο σημείο του κορμιού της;

Είναι νεαρή, μόλις είκοσι ετών και εδώ και λίγο καιρό απασχολεί τα media. Τόσο με την προηγούμενη ζωή της, ώς μοντέλο αλλά κυρίως με τις δηλώσεις της.
Το κορίτσι αποφάσισε να...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Το μυστηριώδες φυτό που… χορεύει!

Στη νότια Καρολίνα ένα ζευγάρι ανακάλυψε ένα περίεργο φυτό στην ύπαιθρο, το οποίο ταλαντεύεται έντονα χωρίς να...

Tι συμβαίνει στο σώμα μας όταν κόβουμε το κάπνισμα;

Όταν είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι και κάνουμε το μεγάλο βήμα, λέγοντας  «δεν θα ξανακαπνίσω», τότε στην κυριολεξία ο οργανισμός μας ξαναγεννιέται από τα...

Κόντρα Ρουπακιώτη-ΕΛ.ΑΣ. για τις φυλακές Γρεβενών

Τι λέει η αναφορά του διευθυντή των φυλακών.
Διάσταση απόψεων υπάρχει μεταξύ του υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, και της ΕΛ.ΑΣ.  σχετικά με την υπόθεση των καταγγελιών κακοποίησης κρατουμένων στις φυλακές Γρεβενών.
«Είχα την ευθύνη απέναντι στην Επιτροπή να αναφέρω ό,τι άκουσα και ό,τι διαπίστωσα. Δεν μπορώ, μιας και δεν είμαι γιατρός ή ιατροδικαστής, να βεβαιώσω αλλά ούτε και να αρνηθώ την αιτία πρόκλησης αυτών των πανομοιότυπων...
εγκαυματικού χαρακτήρα στιγμάτων που ήταν σε διάφορα σημεία του σώματος κάποιων κρατουμένων», είπε ο κ. Ρουπακιώτης περιγράφοντας στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή της Βουλής την εμπειρία του από την συνάντηση που είχε με τους καταγγέλλοντες κρατουμένους της Α2 πτέρυγας των φυλακών.
Ο κ. Ρουπακιώτης μετέφερε στην Επιτροπή τι του διηγήθηκαν οι έγκλειστοι: «Αλλοι ότι τους ξάπλωσαν κάτω, άλλοι ότι τους έβγαλαν τα ρούχα από τη μέση και πάνω και κάποιοι μου είπαν ότι χρησιμοποιήθηκε εις βάρος τους ο μηχανισμός τέιζερ. Μου έδειξαν στίγματα σε σημεία του σώματός τους, που όπως μου είπαν είχαν προκληθεί ακριβώς από τη χρήση αυτού του μηχανισμού. Εγώ δεν είμαι ιατροδικαστής και δεν αποφεύγω να πω ότι αυτή η συμπτωματολογία ή αυτά τα στίγματα προέρχονται από τη χρήση του μηχανισμού αυτού ή όχι. Είναι όμως ακριβές ότι τα στίγματα όσων μου έδειξαν ήταν πανομοιότυπα. Ρώτησα αν μέσα στους θαλάμους ήταν εισαγγελέας και μου είπαν ότι δεν ήταν».
Αναφερόμενος στην εντολή που έδωσε για διεξαγωγή έρευνας, ο υπουργός είπε ότι «για κάποιους λόγους που δεν τους κατανόησα, αυτή η ενέργειά μου προκάλεσε κάποιες διαφοροποιήσεις», παραπέμποντας, εμμέσως πλην σαφώς, στην ανακοίνωση με την οποία η ΕΛ.ΑΣ. διέψευδε τα πάντα.  

Η νέα ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Άμεση ήταν αντίδραση της ΕΛ.Α.Σ. που με νέα της ανακοίνωση κάνει λόγο για «υποτιθέμενα» τραύματα και επισημαίνει ότι δεν υπήρξε καμία βιαιοπραγία σε βάρος κρατουμένων.

«Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, που επαναφέρουν ή/και «συντηρούν» το ανύπαρκτο θέμα της κακοποίησης -από αστυνομικούς- κρατουμένων στις Φυλακές Γρεβενών, κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικού ελέγχου το Σάββατο 13-04-2013, υπενθυμίζουμε τα ακόλουθα:
  • Όπως έχουμε ήδη δημοσιοποιήσει (15-04-2013 Ανακοίνωσή μας), οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με όλες τις νόμιμες διατυπώσεις, παρουσία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών,
  • οι έλεγχοι έγιναν από τον Διευθυντή των Φυλακών και σωφρονιστικούς υπαλλήλους, με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων.
  •  
Όλα τα παραπάνω προκύπτουν από επίσημες αναφορές και υπηρεσιακά έγγραφα των αρμοδίων εντεταλμένων και θεσμοθετημένων οργάνων της Πολιτείας (δικαστικών και αστυνομικών), στα οποία επισημαίνεται ότι δεν υπήρξε καμία βιαιοπραγία σε βάρος κρατουμένων.

Ωστόσο, κάποιοι επιμένουν να υιοθετούν άκριτα ανώνυμες ή άλλες καταγγελίες ή επιστολές ή και «γνωματεύσεις» κρατούμενου γιατρού (έγκλειστου στις συγκεκριμένες Φυλακές, με πολυετή ποινή κάθειρξης για σοβαρά ποινικά αδικήματα), τον οποίο παρουσιάζουν ψευδώς ως «γιατρό των φυλακών» !

Κάποιοι άλλοι εμφανίζονται ως «ειδικοί», διατυπώνοντας μάλιστα και προσωπικές εκτιμήσεις περί των υποτιθέμενων τραυμάτων.
Και όλα αυτά, προτού καν διερευνηθούν από τις αρμόδιες Κρατικές Αρχές, ως προς την αξιοπιστία, τη βασιμότητα ή τη σκοπιμότητα που τυχόν εξ-υπηρετούν», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τον ALPHA, πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης λένε ότι έχει παραγγελθεί έρευνα από τον αρμόδιο υφυπουργό Κώστα Καραγκούνη και αναμένεται το πόρισμα για να δουν τι έχει συμβεί.

Η αναφορά του διευθυντή των φυλακών Γρεβενών

Διαψεύδει ο διευθυντής των φυλακών Γρεβενών τη χρήση βίας εναντίον κρατουμένων του σωφρονιστικού ιδρύματος, θέμα που έχει λάβει διαστάσεις δεδομένης της παρέμβασης του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη.
Με εσωτερική αναφορά του προς το υπουργείο Δικαιοσύνης, στο έγγραφο που αποκαλύπτει το enikos.gr, ο προϊστάμενος της διεύθυνσης των φυλακών αναφέρει χαρακτηριστικά: "Κατά τη διάρκεια των ερευνών δεν υπέπεσε στην αντίληψή μας οποιαδήποτε μεμπτή συμπεριφορά από μέρους των υπαλλήλων και των αστυνομικών δυνάμεων". Συνεχίζει, τονίζοντας ότι "δεν μου καταγγέλθηκε οτιδήποτε μεμπτό" και πως "ούτε εγώ, ούτε ο εισαγγελέας αλλά ούτε κι ο αστυνομικός διευθυντής αντιληφθήκαμε χρήση συσκευής ηλεκτρικής εκκένωσης".
Η υπόθεση είναι ούτως ή, άλλως περίπλοκη, δεδομένου ότι έχει προηγηθεί κατεπείγουσα πειθαρχική προκαταρκτική έρευνα, την οποία διέταξε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, μετά από την  επώνυμη καταγγελία που απεστάλη στο υπουργείο για χρήση βίας σε βάρος κρατουμένων κατά τον τελευταίο έλεγχο σε πτέρυγα των φυλακών Γρεβενών. Συγκεκριμένα υπήρξε καταγγελία τόσο από τροφίμους, όσο και από τον γιατρό των φυλακών που τους εξέτασε για ηλεκτροσόκ σε κρατούμενους. 
Η παραγγελία δικαστικής έρευνας προκάλεσε την αντίδραση της Αστυνομίας, καθώς το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη, διαψεύδει τις καταγγελίες, υποστηρίζοντας ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσα αναφέρονται για τους ελέγχους, το περασμένο Σάββατο, στις φυλακές Γρεβενών.
Θυμίζουμε ότι ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε από τον διευθυντή των φυλακών και σωφρονιστικούς υπαλλήλους, με τη συνδρομή προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, ομάδας ΕΚΑΜ, ομάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης.

http://greveniotis.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Η γυναίκα με τα μεγαλύτερα χείλια στον κόσμο! (pics)

H Kristina Rei από τη Ρωσία μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Guinness επειδή έχει τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο.
Τα... κάλλη της βέβαια...

Εθνικό Λαχείο: Αποτελέσματα κλήρωσης 26-4-2013

Εθνικό Λαχείο (Εκδοση: 222, Κλήρωση: 6, Ημέρα: 19η - Ημερομηνία: 26-04-2013) 
Στη σημερινή κλήρωση του Εθνικού Λαχείου της Τετάρτης 24 Απριλίου 2013, ημέρα 19η, τυχερές χιλιάδες ήταν οι:

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της η γνωστή ηθοποιός!!

Ένα ατύχημα μέσα στο ίδιο της το σπίτι είχε η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη, καθώς έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων, καθώς βρισκόταν με την οικιακή βοηθό της...και...

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα η εντυπωσιακή ηθοποιός Χριστίνα Θεοδωροπούλου!

Είναι από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς και με επιτυχημένη πορεία κυρίως τηλεοπτική.... Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr απαθανάτισε την Χριστίνα Θεοδωροπούλου μετά από καιρό, όπως πάντα κομψή και...

«Δεν κακοποιήθηκαν κρατούμενοι στις φυλακές Γρεβενών»!!!

«Ανύπαρκτο» χαρακτηρίζει η Ελληνική Αστυνομία το θέμα της κακοποίησης, από αστυνομικούς, κρατουμένων στις φυλακές Γρεβενών κατά τη διάρκεια ελέγχου στις 13 Απριλίου.
Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει σε...

Φυλακισμένος άφησε εγκύους τέσσερις δεσμοφύλακες

Πέντε παιδιά με τέσσερις διαφορετικές δεσμοφύλακες φέρεται πως έκανε ο Τάβον Γουάιτ, αρχηγός της συμμορίας Black Guerilla Family που είχε μετατρέψει την συγκεκριμένη φυλακή στην Βαλτιμόρη στο προσωπικό του χαρέμι.
Πάνω από ...

Τη Μ. Πέμπτη η Λαική στα Γρεβενά!

Το Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Γρεβενών ανακοινώνει ότι η καθιερωμένη εβδομαδιαία Λαϊκή αγορά, θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου 2013, τις ίδιες ώρες και στον ίδιο χώρο.  

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΣΟΚ: Έκλειναν ερωτικά ραντεβού μέσω Facebook σε πασίγνωστη πρωταγωνίστρια!

Άφωνη έμεινε η πασίγνωστη ηθοποιός όταν ένας κύριος την επισκέφθηκε στο θέατρο, λέγοντας πως είναι ο άνθρωπος με τον οποίο έκλεισε ραντεβού μετά την παράσταση! Για του λόγου το αληθές, ο...

Πλήρης απελευθέρωση της αγοράς προψημένου ψωμιού!!!

Το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί την Κυριακή προβλέπει την πλήρη απελευθέρωση της αγοράς προψημένου ψωμιού (bake-off) και τη λειτουργία πρατηρίων άρτου σε...

Πασίγνωστη ηθοποιός μέθυσε και μίλησε για οργασμούς διαρκείας εννιά ωρών! (video)

Είχε πιει λίγο παραπάνω κρασί και μίλησε σε εκπομπή για την εμπειρία της με το ταντρικό σεξ
Ο λόγος για την...

Επέστρεψε στο φυσικό του περιβάλλον μικρό τσακάλι θύμα τροχαίου...

Μετά από εντατική περίθαλψη αρκετών μηνών, ένα πολύ νεαρό τσακάλι που έπεσε θύμα τροχαίου και διασώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση της Δράσης για της Άγρια Ζωή και του Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας-Βόλβης, θα επιστρέψει την Κυριακή 28 Απριλίου, υγιές πια στο...

Superleague: Το πρόγραμμα των πλέι οφ

Με τους αγώνες Ατρόμητος-ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης θα αρχίσουν τα φετινά πλέι οφ της Superleague στις 15 Μαϊου

Τη Μ. Τρίτη το δώρο Πάσχα στους επιδοτούμενους ανέργους

Τη Μεγάλη Τρίτη, 30 Απριλίου, θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα 2013 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.
Όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ,

Έλληνας έφτιαξε αεροσκάφος τύπου «Stealth» (video)

Ελληνικό αεροσκάφος τύπου «Stealth» με το όνομα «Archon SF 1» κατασκεύασε Έλληνας αστυνομικός από την Φλώρινα, το οποίο έχει ήδη προσελκύσει το...

Σάλος με τις 20 υποψήφιες των καλλιστείων που, λόγω πλαστικών, είναι σχεδόν ίδιες (pics)

Σάλος έχει προκληθεί με τις 20 φιναλίστ του Miss Korea 2013 που μοιάζουν μεταξύ τους σαν δίδυμες αδελφές.
«Υπάρχουν ορισμένες περιοχές της Σεούλ που, όταν κυκλοφορείς, νομίζεις ότι...

Οι οπαδοί της Φενερμπαχτσέ ύψωσαν πανό στήριξης για την ΑΕΚ

Την αλληλεγγύη τους για τις δύσκολε ώρες που περνάει η ΑΕΚ έδειξαν οι οπαδοί της Φενερμπαχτσέ, οι οποίοι κατά την διάρκεια του αγώνα της ομάδας τους με την Μπενφικά για το Γιουρόπα Λίγκ, ύψωσαν πανό το οποίο έγραφε...

Δύσκολες ώρες για τη βουλευτή της Ν.Δ. Έλενα Ράπτη!

Δύσκολες ώρες περνάει η βουλευτής Έλενα Ράπτη από τον ξαφνικό χαμό της αγαπημένης της...

Πασχαλινή Εκδήλωση του ΚΑΠΗ Δήμου Γρεβενών

Την Τετάρτη 24-04-2013 η Λέσχη Φιλίας Γυναικών του ΚΑΠΗ Δήμου Γρεβενών πραγματοποίησε την πασχαλινή εκδήλωση.
Οι γυναίκες της Λέσχης παρουσίασαν το έθιμο της...

Υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΩΔΑ ΕΡΓΑ (ΕΤΟΥΣ 2012)»

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2013 υπεγράφη από το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και τον Εκπρόσωπο της αναδόχου Εργοληπτικής Επιχείρησης...

Πόσα χρήματα ζήτησε για να εμφανιστεί στη Μύκονο η Χουρέμ;

Η λογική φαίνεται πως απέδρασε από το μυαλό της τηλεοπτικής Χουρέμ του "Σουλεϊμάν". Η ιστορία ξεκίνησε ως εξής:...

Τι δείχνει το πρόσωπο του άνδρα για τον χαρακτήρα του;

Αν επιχειρήσει κανείς να φανταστεί έναν άνδρα με τα στερεοτυπικά σκληρά χαρακτηριστικά, θα φέρει στο νου του κάποιον με πλατύ πρόσωπο, τετράγωνο πηγούνι και στωική έκφραση.
Τα σχετικά ερευνητικά ευρήματα μάλιστα, υποστηρίζουν πως...

Aπίστευτο: Δείτε τι περνάει μέσα από ένα γήπεδο!!! (pic)

Μπροστά σε μία τρομερή εικόνα βρέθηκε το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της νορβηγικής Κρόνμποργκ. Αυτό γιατί πάνω στο γήπεδό της, είχε ...

Ενδεχόμενη διακοπή υδροδότησης την Κυριακή σε οικισμούς των Γρεβενών\!

Η Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών ανακοινώνει ότι λόγω διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 28/04/2013 από 07.30 έως 14.00 στους οικισμούς:

Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί: Έθαψαν λάθος άνθρωπο στην Κομοτηνή!!!

Μακάβριο λάθος, από τα ευτράπελα που καταγράφονται ακόμα και στο βιβλίο Γκίνες, σημειώθηκε πρόσφατα σε οικισμό της Κομοτηνής. Ο μουσουλμάνος Ρομά, γνωστός σε όλους σχεδόν τους κατοίκους του οικισμού...

« ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ: ΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ »

Με τον όρο ανακύκλωση εννοούμε τη μετατροπή χρησιμοποιούμενης ύλης (κυρίως σκουπιδιών) σε υλικό κατάλληλο για νέα χρήση.
Έτσι, ανακυκλώνοντας καθιστούμε...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο παππούς και η πιτσιρίκα!!!

Περιπέτειες της τρίτης ηλικίας...

Το βίντεο που σαρώνει: Μην βιαστείς να κρίνεις!!!

Είναι να μην σου τύχει !!!
Δείτε το απίστευτο βίντεο που σαρώνει...

FATMAGUL: Τι θα δείτε σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου Επεισ. 56 (videos)

FATMAGUL ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 56
Τα γεγονότα συναρπάσουν στα επόμενα επεισόδια!!! Τα καλύτερα έρχονται...

Ο Μουσταφά, μετανιωμένος που εγκατέλειψε στα δύσκολα τη Φατμαγκιούλ, προσπαθεί τώρα να...

Πόσο θα μας κοστίσει το φετινό πασχαλινό τραπέζι;

Ανάσταση μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα θα κάνουν τα πορτοφόλια των Ελλήνων αφού το πασχαλινό τραπέζι θα είναι και φέτος πιο οικονομικό.
Σύμφωνα με έρευνα τιμών στις μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ του...

Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής: Τι θα δείτε σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου

Στο επεισόδιο του Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής της Παρασκευής 26 Απριλίου, o Ιμπραήμ και ο Μουσταφά συναντώνται στην...

Συμβουλές από τον ΕΦΕΤ: Τι πρέπει να προσέξετε το Πάσχα

Λίγο πριν βγείτε στην αγορά να ψωνίσετε τα τρόφιμα για το Πάσχα, ο ΕΦΕΤ εξέδωσε ανακοίνωση με οδηγίες για σωστές επιλογές.
Τι πρέπει γενικά να προσέξετε για τα τρόφιμα του Πάσχα;

Πανελλαδικές 2013: Νέα προθεσμία για τους κωδικούς του Μηχανογραφικού

Όλοι οι υποψήφιοι υποψήφιοι Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων στις πανελλαδικές εξετάσεις προκειμένου να αποκτήσουν τον κωδικό ασφαλείας (password) για υποβολή μηχανογραφικού δελτίου πρέπει να...

Οι τελικές ρυθμίσεις για το χαράτσι των ακινήτων - Τι θα πληρώσετε (Πίνακες)

Mείωση κατά 15% σε σχέση με το 2012 για όλα τα ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα και για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ανεξάρτητα από την τιμή ζώνης και τα τετραγωνικά μέτρα, περιλαμβάνει η τελική ρύθμιση για το Ειδικό Τέλος Ακινήτων που...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ως συνδικαλιστικό κίνημα έχουμε αποκηρύξει προ πολλού με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο κάθε μορφής βίας, παραμένοντας αταλάντευτα πιστοί σε αυτή την θέση, ενώ είμαστε από τους πρώτους που ...

Απίστευτο μήνυμα κατά της Μέρκελ στην Πλάκα!!! Δείτε φωτό..

Χιουμοριστικό μήνυμα στην Ανγκελα Μέρκελ στέλνει ένας κάτοικος της Πλάκας και της ζητά να μην προχωρήσει σε άλλες φορολογικές απαιτήσεις. 
Συγκεκριμένα της ζητά να μείνουν «αφορολόγητα» ο...

Μπαρτσελόνα - ΠΑΟ 64-53 (video)

Aποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός!!!
Το Λονδίνο αποτελεί παρελθόνγια τον Παναθηναϊκό, ο οποίος απόψε απώλεσε την τελευταία ευκαιρία που είχε για...

Λουκέτο σε μια από τις παλαιότερες ιδιωτικές κλινικές!

Όλοι ξέρουμε για τα ακριβά νοσήλεια σε ιδιωτικές κλινικές. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως πρόκειται για την ...

Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Είστε ακόμα διστακτικοί στο να δείξετε τα πραγματικά σας συναισθήματα. Κρατώντας μια πισινή και δουλεύοντας σκληρά δεν σταματάτε με τίποτε να διεκδικείτε και...

Σε κρίσιμη κατάσταση η αθλήτρια Μαριάννα Ζαχαριάδη που έπεσε σε κώμα...

Κρίσιμες είναι οι προσεχείς ώρες για την νεαρή Κύπρια πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, Μαριάννα Ζαχαριάδη. Η 23χρονη νοσηλεύονταν τις τελευταίες μέρες στο...

Πέρασε στο φαϊναλ-φορ η 3η Περιφέρεια Νέων!

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Μικτή ομάδα ΝΕΩΝ της 3ης Περιφέρειας (Γρεβενά, Ημαθία, Κοζάνη, Καστοριά, Φλώρινα) με σκορ 3-0 απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα Νέων της 1ης Περιφέρειας (Δράμα, Ξάνθη, Εβρος, Καβάλα, Θράκη), έπειτα από...

Αυτό και αν είναι σοκ! Δείτε πόσα παίρνει η “Fatmagul” για κάθε επεισόδιο!

Η τουρκική σειρά "Fatmagul", η οποία έσπασε τα ρεκόρ τηλεθέασης στην Τουρκία, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τώρα και στην Ελλάδα!...
Η Beren Saat, που υποδύεται την νεαρή κοπέλα Fatmagul, είναι μία...