ΣΙΝΕ

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Το μαγιό έβγαλε φτερά: Ποια διάσημη πανικοβλήθηκε όταν το στήθος της αποκαλύφθηκε;

Αυτό θα πει bikini malfunction. Όταν αγοράζετε κορίτσια μαγιό θα πρέπει να τα δοκιμάζετε πρώτα, ώστε να τσεκάρετε αν σας εφαρμόζουν καλά. Αν δεν εφαρμόζουν τέλεια, θα την πατήσετε όπως η star της φωτογραφίας. Ποια είναι; Μα φυσικά η...

Η «καuτή» Δήμητρα Αλεξανδράκη τρέλανε τον Πανταζή! (pics)

Είναι αυτό που λέει και ο λαός «Τυχερέ ΛΕΠΑ» αφού ο δημοφιλής τραγουδιστής φροντίζει να περιτριγυρίζεται πάντα από ωραίες γυναίκες…

Σε τρυφερές στιγμές με την Δήμητρα Αλεξανδράκη εντόπισε...

Εξαφανίστε το κοιλιακό λίπος: Aυτό το 5λεπτο πρόγραμμα υπόσχεται θαύματα!!!

Γυμνάστε τους κάθε μέρα και δείτε τη διαφορά!!!
Κοιλιακό λίπος. Ταλαιπωρεί γυναίκες αλλά και άντρες. Είναι αλήθεια, η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο! Η εικόνα της κοιλιάς σας μπορεί να...

Το χάραγμα

Δείτε παρακάτω δυο σύντομα βίντεο σχετικα με το χάραγμα και το επερχόμενο σφράγισμα της ανθρωπότητας...

Αποκάλυψη – βόμβα παντρεμένης ηθοποιού: «Μου έκαναν ανήθικες προτάσεις»!

Είναι τόσο… σέξι που δύσκολα θα… αντέξει άνθρωπος του χώρου της! 
Πως αντέδρασε η ίδια στις ανήθικες προτάσεις που της έγιναν τι ήταν αυτό που την κράτησε να μην ενδώσει στον πειρασμό για μία...

"Θα περνάω καλά" - Valentino & Knock Out ft. Νίκος Μακρόπουλος

"Θα περνάω καλά"!!! 
Ακούστε το...

Ο άνθρωπος "λεοπάρδαλη" (pics)

Τα τελευταία 20 χρόνια ο Αμερικανός tattoo artist Larry Da Leopard καλύπτει σιγά σιγά ολόκληρο το σώμα του με…

Σοκ: «Είμαι τρελή, μ’ αρέσει το σeξ»…σε ποια πασίγνωστη Έλληνιδα celebrity ανήκει αυτή η δήλωση...; [φωτο]

«Υπάρχει ζωή χωρίς σeξ; Σου φτιάχνει την ημέρα, σε κάνει δημιουργικό. Είμαι τρελή, μ’ αρέσει το σeξ. Δεν είμαι της ξεπέτας. Άμα μου τύχει κάποιος και μου βγει και μάπα το καρπούζι δεν σημαίνει ότι θα ξανακαθίσω μαζί του»
Τάδε έφη…

Νεκρός βρέθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου διάσημος ηθοποιός!

Νεκρός βρέθηκε χθες στο Βανκούβερ διάσημος τηλεοπτικός ηθοποιός των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο λόγος για τον...

Παγωτά με… παράξενες γεύσεις!!!

Στο Πουέρτο Ρίκο το παγωτό είναι αγαπημένο έδεσμα, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, και έχει ένα όνομα, «Heladería Lares».
Στο ομώνυμο χωριό λειτουργεί...

Όλα στάχτη - Χριστίνα Κολέτσα

Θα τα κάνω όλα στάχτη...τίποτα να μην υπάρχει.. 
Ακούστε το...

Μανώλης Γλέζος: σύμβολο-συνισταμένη

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΔΕΝ συνιστά συνιστώσα ο Μανώλης Γλέζος. Είναι η συνισταμένη του ελληνισμού, στη νεότερη έκφανση της ιστορίας του. Μίλησε γι αυτόν (η ιστορία), έχοντας συλλέξει τα στοιχεία απ’ την περιπετειώδη ζωή του. Με ξεκίνημα εκείνη τη μαγιάτικη (1941) νύχτα των...

Πως θα τρώτε τζάμπα φαγητό χωρίς να χαλάσετε ούτε ένα ευρώ!

Μετά από μια έρευνα βρήκα αρκετές λύσεις για να τρως τζάμπα στην Ελλάδα!!!
Μόνο που πρέπει να είσαι λίγο ζαμανφού κατάσταση. Τι εννοώ όταν λέω ζαμανφού; Να είσαι εντελώς...

«Τρόφιμα, Α.Ε.» - Τι τρώμε και πώς παράγεται; (Ντοκιμαντέρ)

Τι τρώμε και πώς παράγεται; Μια αποκαλυπτική ματιά στις πρακτικές των αμερικανικών εταιρειών που ελέγχουν τη βιομηχανία τροφίμων.
Το ντοκιμαντέρ ...

Ο απόλυτος κακός που έδειρε την Καρέζη, βίασε την Βουγιουκλάκη και έπνιξε την Λάσκαρη! [φωτο]

O απόλυτος κακός του ελληνικού ...cinema ασφαλώς δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο ...

Στις 21 Ιουλίου... βομβαρδίζουμε το Facebook με Ελλάδα!

Μια εθελοντική ενέργεια που ξεκίνησε πριν από έναν περίπου χρόνο μας καλεί να γεμίσουμε τις προσωπικές μας σελίδες του Facebook με... Ελλάδα στις 21 Ιουλίου!

Σκοπός, να προωθηθεί από όλους μας η χώρα και να ενισχυθεί ο...

Το NEO μηχανογραφικό του 2013

Δημοσιεύουμε ΠΡΩΤΟΙ το νέο μηχανογραφικο δελτίο 2013.
Μια ακόμη αποκλειστικότητα της ομάδας του paideia-ergasia.gr. 
Σας ανακοινώνουμε πρώτοι το νέο μηχανογραφικό δελτίο.

2190 ΜΕΡΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙ... (video)

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Πως γίνονται τα παιδιά!

Βάζει η δασκάλα εργασία για το σπίτι, να ρωτήσουν πως γίνονται τα παιδιά...
- Μαμά, μαμά, λέει ο Τοτός μόλις πήγε σπίτι, η δασκάλα μας είπε να σας ρωτήσουμε πως γεννιούνται τα παιδιά.
- Δεν μπορώ τώρα...

ΔΕΙΤΕ: Έχουν οίστρο και το δείχνουν! (pics)

Τα πάντα γράφονται...

1.000.000 ευρώ μας στοίχισε η γιγαντιαία επιχείρηση με τους Αλβανούς δραπέτες-φαντάσματα που αλωνίζουν μάλλον τώρα στην Αλβανία

Από τις 22 Μαρτίου που απέδρασαν απο τις φυλακές Τρικάλων, τους κυνηγούν δύο ελικοπτέρα, έξι σκάφη του Λιμενικού, δεκάδες ΕΚΑΜίτες, δύο διμοιρίες βατραχανθρώπων, ιχνηλάτες του στρατού και εκατοντάδες αστυνομικοί από τους γύρω νομούς
Την ώρα που οι Αλβανοί δραπέτες διασχίζουν τη μισή Ελλάδα και είναι μια ανάσα πριν τη μεγάλη απόδραση στη χώρα τους, η ΕΛ.ΑΣ δαπανά εκατομμύρια ευρώ στο κυνήγι τους.

Από τις 22 Μαρτίου που απέδρασαν από τις φυλακές Τρικάλων και ειδικά τον τελευταίο μήνα μετά το αιματηρό τετ- τετ στο Δίστομο Βοιωτίας το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει δαπανήσει περισσότερα από 1.000.000 ευρώ στη γιγαντιαία επιχείρηση που έχει στήσει από άκρη σε άκρη της χώρας.
Και αυτό γιατί, η επιστράτευση δύο ελικοπτέρων, έξι σκαφών του Λιμενικού, δεκάδων ΕΚΑΜιτών, δύο διμοιριών βατραχανθρώπων, ιχνηλατών του στρατού, εκατοντάδων αστυνομικών από τους όμορους νομούς, αποδεικνύεται εξαιρετικά δαπανηρή. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, το ακριβές ποσό των χρημάτων που έχει δαπανηθεί μέχρι στιγμής είναι δύσκολο να προσδιοριστεί καθώς εμπλέκονται πολλές υπηρεσίες όμως οι άνθρωποι που γνωρίζουν το μέγεθος μιλούν για πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, το ενδεχόμενο τελικά οι Αλβανοί δολοφόνοι να μη συλληφθούν, θα αποτελέσει φιάσκο για την Ελληνική Αστυνομία που σε περίοδο κρίσης χρησιμοποίησε όλα τα μέσα που είχε στη διάθεση της χωρίς κανένα περιορισμό αλλά και χωρίς αποτέλεσμα. Και μπορεί ο Μάριο Κόλα και οι συνεργοί του να είναι εκπαιδευμένοι και αδίστακτοι όμως σε καμία περίπτωση δε δικαιολογείται επί σχεδόν τέσσερις μήνες η μισή ΕΛ.ΑΣ, να τρέχει από πίσω τους καταϊδρωμένη και χωρίς να μπορεί να τους πιάσει...

Το “χρυσό” φιάσκο

Μια απλή καταγραφή των δυνάμεων που τον τελευταίο μήνα κυνηγούν τους δραπέτες αρκεί για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για το κόστος της γιγαντιαίας επιχείρησης.

Τα δύο ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ, πετούν καθημερινά πολλές ώρες ενισχύοντας από αέρος τις έρευνες των επίγειων δυνάμεων. Με δεδομένο ότι τα καύσιμα για μια ώρα πτήσης κάθε ελικοπτέρου είναι πάνω από 350 ευρώ, συνεπάγεται ότι όλο αυτό το διάστημα δαπανήθηκαν περισσότερα από 100. 000 ευρώ μόνο για καύσιμα, χωρίς να υπολογίζεται το κόστος συντήρησης που είναι δυσβάστακτο για τα ελικόπτερα των συγκεκριμένων μοντέλων... Φυσικά, πέρα από το χρηματικό κόστος, έμειναν πίσω άλλες επιχειρήσεις στις οποίες θα έπαιρναν μέρος τα εναέρια μέσα της ΕΛ.ΑΣ.

Στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Ιονίου, από την Πρέβεζα μέχρι την Κέρκυρα περιπολούν σε καθημερινή βάση 6 με 7 σκάφη του Λιμενικού. Το καθημερινό κόστος για την κίνηση των συγκεκριμένων μέσων ξεπερνά τις 5000 ευρώ με αποτέλεσμα τις δέκα ημέρες που σαρώνουν τα νερά του Ιονίου να έχουν συνολικά “κάψει” πάνω από 50.000 ευρώ.

Οι 40 ΕΚΑΜίτες με τα δέκα ειδικά οχήματα που όλο αυτό το διάστημα βρίσκονται στο κυνήγι των δραπετών έχουν λειτουργικά έξοδα περίπου 5000 ευρώ ημερησίως. Αυτά τα λεφτά αφορούν στα εκτός έδρας που ανέρχονται σε 50 ευρώ ημερησίως για κάθε ΕΚΑΜίτη, 30-40 ευρώ για τη διαμονή ενώ τα θηριώδη τζιπ και οχήματα που χρησιμοποιούν χρειάζονται ημερησίως πολλά ευρώ για καύσιμα. Με απλά λόγια, μόνο για τον τελευταίο μήνα έχουν δαπανηθεί πάνω από 150.000 ευρώ μόνο για τις δυνάμεις των ΕΚΑΜ.

Το Λιμενικό Σώμα, έχει διαθέσει δύο επίλεκτες μονάδες βατραχανθρώπων που αποτελούνται από δέκα ειδικά εκπαιδευμένους άνδρες και τρία οχήματα.

Και για αυτούς, το ημερήσιο κόστος για τον καθένα σε ο,τι έχει να κάνει με τα εκτός έδρας, τη σίτιση και τη διαμονή τους ξεπερνά τα 80 ευρώ.

Σε μόνιμη βάση και εκ περιτροπής, με το κυνήγι των δραπετών ασχολούνται περίπου 350 αστυνομικοί από τις υπηρεσίες της ΟΠΚΕ και των συνοριακών φυλάκων. Από αυτούς οι 25 μετέβησαν από τον Έβρο όπου υπηρετούν ενώ ένα μεγάλο μέρος έχει αποσπαστεί στην ορεινή περιοχή της Θεσπρωτίας από τους γειτονικούς νομούς.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι δυνατόν να εξακριβωθεί σε καθημερινή βάση πόσοι ακριβώς είναι από άλλους νομούς οπότε πληρώνονται εκτός έδρας που μεταφράζεται σε περίπου 80 με 90 ευρώ για τον καθένα καθημερινά. Με δεδομένο ότι οι αστυνομικοί επιχειρούν σε τρεις βάρδιες ημερησίως και εκατοντάδες το κόστος ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Γα παράδειγμα για περίπου δεκαπέντε ημέρες επιχειρούσαν στην περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας περίπου 80 αστυνομικοί που μετέβησαν μόνο από την Ευρυτανία.

Ένα ποσό που ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να υπολογιστεί με ακρίβεια αφορά στα καύσιμα των δεκάδων οχημάτων που καθημερινά τον τελευταίο μήνα ανεβοκατεβαίνουν τα βουνά από την ορεινή Ναυπακτία μέχρι την Παραμυθία και το Σούλι. Ο συνολικός αριθμός των οχημάτων που χτενίζουν τα δάση και τα βουνά είναι τεράστιος όπως φυσικά και τα ποσά που ξοδεύονται για τον εφοδιασμό τους με καύσιμα και τη συντήρηση.

Οι πληροφορίες λένε πως στις έρευνες μετέχουν ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί οι οποίοι χρησιμοποιούν τις 25 θερμικές κάμερες για τον εντοπισμό των φυγάδων. Παράλληλα περίπου 15 ιχνηλάτες του στρατού αλλά και αστυνομικοί με σκύλους παίρνουν μέρος στις έρευνες.

tragiko.net
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Super League: Υποβιβάζονται 2 αντί για 3 ομάδες;

 
Η Γενική Συνέλευση της Super League αποφάσισε έπειτα από πρόταση του εκπροσώπου της Skoda Ξάνθης, Βασίλη Κοντοβαζαινίτη να περάσει στην προκήρυξη της τον...

8 λόγοι που γκρινιάζει μια γυναίκα στον άνδρα!

EΡΓΑΣΙΑ

: Αν δουλεύεις πολλές ώρες, την παραμελείς...
Αν δουλεύεις…

λίγες ώρες, είσαι ακαμάτης… 

ΧΡΗΜΑΤΑ: 

Αν παίρνει λιγότερα χρήματα από σένα στην…

Δείτε τι γίνεται στο μυαλό μας πληκτρολογώντας τη λέξη «LOL»


  

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι όσοι χρησιμοποιούν πληκτρολόγιο QWERTY αντιδρούν πιο θετικά στις λέξεις που γράφονται με...

Σοκ στην Πάτρα! Την σάπισε στο ξύλο χτυπώντας το κεφάλι της στο πεζοδρόμιο, άρπαξε το παιδί και εξαφανίστηκε!

Σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή της Έξω Αγυιάς, στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις πρώτες...

«Πάρε μας μανούλα μου στο σπίτι και εμείς δεν θα πεινάμε ποτέ……»

Βρέθηκα σήμερα σε ένα νηπιοτροφείο στην Καλλιθέα όπου φιλοξενεί παιδιά, που αδυνατούν οι γονείς να τους προσφέρουν ακόμη και την απαραίτητη διατροφή!!!

Εκεί λοιπόν εκτυλίχθηκε το εξής περιστατικό:...

Δείτε πως κάνουν καμάκι οι βουλευτές μέσα στη βουλή

Ο ασυγκράτητος Ιρλανδός βουλευτής άρπαξε την συνάδελφο του βουλευτή, την αγκάλιασε και την...

Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις των συγγενών των Αλβανών δραπετών!!!

Τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας προσπάθησαν να προσεγγίσουν συγγενείς και φίλους των κακοποιών για να συλλέξουν πληροφορίες.

Σε συνέντευξή του στην Αλβανική εφημερίδα Gazeta Shqiptare ο...

Ο Γιάννης Γεωργιάδης ο νέος προπονητής του Φ.Σ. Μακεδονικού Σιάτιστας

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.siatista.info ο νέος προπονητής του Φ.Σ. Μακεδονικού Σιάτιστας, και ο άνθρωπος που θα αναλάβει το τιμόνι είναι ο Γιάννης Γεωργιάδης που μετρά...

Αυτοί είναι οι εκπαιδευτικοί που τίθενται σε διαθεσιμότητα ανά περιοχή [πίνακες]

Σε διαθεσιμότητα θα τεθούν περίπου 2.000 εκπαιδευτικοί 46 ειδικοτήτων που καταργούνται στη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς η...

ΛΟΤΤΟ: ΚΛΗΡΩΣΗ & ΔΙΑΛΟΓΗ Σάββατο 13/07/2013

Η Νικήτρια στήλη του ΛΟΤΤΟ είναι:

Από…Ρακιντζή άρξασθε

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΤΑ προβλήματα δεκαετιών συμπυκνωμένα σε 2-3 λέξεις: Κινητικότητα, διαθεσιμότητα, απόλυση. Η αλληλουχία που φέρνει συνειρμούς φριχτούς και κάνουν τον κ. Μητσοτάκη να μην...

Υπέγραψε στον Γ.Σ.Γρεβενών η Αναγνωστοπούλου

Πέντε ημέρες μετά την επίσημη έναρξη των μεταγραφών, η ομάδα του Γ.Σ. Γρεβενών ενισχύεται σημαντικά καθώς απέκτησε για ένα χρόνο την πολύ καλή ακραία Ρωξάνη Αναγνωστοπούλου. Η αθλήτρια από τα...

Ζωή σε πέντε ανθρώπους χάρισε ένας 19χρονος θύμα τροχαίου.

Μεταμόσχευση ήπατος σε μια 39χρονη από τα Γρεβενά!
«Φύλακας άγγελος» για ανθρώπους με σοβαρότατα προβλήματα υγείας αποδείχτηκε ένας 19χρονος που...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΓΓΕΛΙΑ: Ζητείται γραμματέας και...

Απίστευτο θράσος από ιδιοκτήτη επιχείρησης στο Ηράκλειο...που έβαλε αγγελία σε εφημερίδα...
Σύμφωνα με την καταγγελία που εστάλη, ενώ η σχετική αγγελία ανέφερε ότι...

Ζώδια: Προβλέψεις για ζώδια σήμερα Κυριακή 14 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Είστε αποφασισμένοι να γίνετε πιο διπλωμάτες και συντροφικοί. Ίσως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες να νιώθετε πιεσμένοι ή...