ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός - Ατρόμητος 0-0 [video]

Ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι άφησαν Ολυμπιακός και Ατρόμητος, που έμειναν στο 0-0 στο Καραϊσκάκη για το πρώτο παιχνίδι.
Η ομάδα του Μίτσελ ξεκίνησε...

δυνατά και διαμαρτύρεται -δίκαια απ' ότι φαίνεται στο ριπλέι- για ακυρωθέν γκολ του Σαβιόλα, αλλά το συγκρότημα του Παράσχου προσαρμόστηκε αμυντικά και έκοψε την φόρα των γηπεδούχων.

Οι περιστεριώτες περιόρισαν ακόμα περισσότερο την επιθετική δραστηριότητα των ερυθρολεύκων στην επανάληψη και με σπουδαία επέμβαση του Σηφάκη στις καθυστερήσεις κράτησαν το αποτέλεσμα, που τους δίνει ελπίδες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο σπίτι τους.

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το α' μέρος. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν καλός, ο Ολυμπιακός είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να γίνει όσο πιεστικός θα ήθελε. Οι κάθετες του Φουστέρ δεν βγήκαν, ο Κάμπελ ήταν καλά μπλοκαρισμένος από το διπλό μαρκάρισμα των φιλοξενούμενων και ο Σαβιόλα, παρότι ήταν πολύ ορεξάτος, δεν κατάφερε να δώσει το κάτι παραπάνω. Ο αργεντίνος μάλιστα ήταν ο αποδέκτης της μεγαλύτερης ευκαιρίας των ερυθρολεύκων, αλλά ήταν άστοχος στο 28' από το ύψος του πέναλτι.

Την ίδια ώρα ο Ατρόμητος είχε τρόπους να αντιμετωπίσει την κινητικότητα των γηπεδούχων, αλλά επιθετικά δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός. Οι παίκτες του Παράσχου ήταν ξεκάθαρο πως θέλουν κατά κύριο λόγο να κρατήσουν το μηδέν και είναι χαρακτηριστικό πως είχαν μόλις μία τελική προσπάθεια. Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως πως στην αρχή του αγώνα ακυρώθηκε γκολ του Σαβιόλα ως οφσάιντ, αλλά το ριπλέι μάλλον δεν δικαιώνει τον βοηθό.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο β' μέρος με τον Ολυμπιακό να έχει επίσης την κατοχή, αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την εξαιρετική αμυντική λειτουργία του Ατρόμητου. Η διαφορά με το α' μέρος ήταν πως οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν περισσότερους χώρους στις αντεπιθέσεις και ήταν πιο επικίνδυνοι. Ο Μίτσελ θέλησε να αλλάξει το ρυθμό της ομάδας του ρίχνοντας στη μάχη τον Ντομίνγκες στη θέση του Σαβιόλα, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν προσαρμοστεί πλήρως στο επιθετικό πλάνα του Ολυμπιακού.

Ούτε όμως ο Ντομίνγκες, ούτε και ο Σέποβιτς κατάφεραν να κάνουν πιο επιθετικό τον Ολυμπιακό, που επεδίωξε να απειλήσει -χωρίς επιτυχία- με τις στημένες φάσεις. Αντίθετα, στο 72' ο Ατρόμητος είχε μία πολύ καλή στιγμή, αλλά ο Μέγερι δήλωσε παρών σε σουτ του Ιγκλέσιας. Οι πειραιώτες κυνήγησαν το γκολ, που θα έδινε το προβάδισμα, μέχρι το τέλος, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε, καθώς ο Σηφάκης έκανε μεγάλη επέμβαση στις καθυστερήσεις και κράτησε το μηδέν σε κοντινό σουτ του Μανωλά.

                                   


sport.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: