ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Κύπελλο Ελλάδας: Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-1 [video]

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη στον επαναληπτικό του Κυπέλλου και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.
Οι ερυθρόλευκοι έκαναν αγγαρεία, αφού "έκατσαν" στο...
4-0 του πρώτου αγώνα, αλλά επικράτησαν χάρη στην ασίστ του Ιμπαγάσα και την εκτελεστική δεινότητα του Σέποβιτς. Καλή παρουσία είχαν οι Αρκάδες, που διαμαρτύρονται σωστά για το μη καταλογισμό του τέρματος που πέτυχε ο Ζησόπουλος στο 42ο λεπτό, που υποδείχθηκε λανθασμένα οσφσάιντ, ενώ καλυπτόταν από τον Σαλίνο...

Καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις είχε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στην Τρίπολη με τις δύο ομάδες απαλλαγμένες από το άγχος της πρόκρισης να προσπαθούν να φτάσουν στη νίκη γοήτρου.

Ο Αστέρας πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, είχε την κατοχή της μπάλας (55%-45%) και περισσότερες καλές στιγμές μπροστά από τα καρέ του Μέγιερι σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που οι παίκτες του δεν είχαν τόσο μεγάλη όρεξη...

Ο Φουστέρ είχε ένα βολ-πλανέ στο 12' από σέντρα του Τσόρι που μπλόκαρε ο Γεωργακόπουλος στην πιο χαρακτηριστική ευκαιρία των ερυθρόλευκων, ενώ οι Αρκάδες έχασαν κλασική φάση στο 22', όταν ο Χουάνμα βγήκε τετ α τετ με τον Μέγιερι και ο γκολκίπερ των Πειραιωτών βγήκε έγκαιρα και τον σταμάτησε!

Ενα καλοζυγισμένο σουτ του Πελέ από 35 μέτρα πέρασε μόλις πάνω από την εστία του Αστέρα στο μισάωρο, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με τους Αρκάδες να φωνάζουν -δίκαια- για την μη καταμέτρηση του τέρματος που σημείωσε ο Ζησόπουλος, ύστερα από κόρνερ, κι ενώ καλυπτόταν από τον Σαλίνο στο 42'. Ο επόπτης λανθασμένα σήκωσε την σημαία κι έτσι αντί για 1-0 το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ για τις δυο ομάδες...

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ευκαιρία για τον Αστέρα, που στο 46' ο Μουνάφο σούταρε λίγο άουτ, ενώ λίγο αργότερα ο Ναβάρο τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Κοντοέ. Ο Μίτσελ πέρασε τον Ιμπαγάσα αντί του Τσόρι και τον Βάις αντί του Μασάδο για να δώσει λίγο ενέργεια στους ερυθρόλευκους που είχαν... κάτσει στο σκορ του πρώτου αγώνα και δεν έδειχαν μεγάλη διάθεση.

Στο 76' ο τεχνικός του Ολυμπιακού απέσυρε και τον Μήτρογλου που έδειξε ότι ακόμα θέλει χρόνο για να επανέλθει στα γνωστά του στάνταρ, βάζοντας μέσα στον Σέποβιτς και τρία λεπτά αργότερα ο Σέρβος επιθετικός τον δικαίωσε, αφού στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ύστερα από ασίστ του Ιμπαγάσα, απέφυγε τον Ζησόπουλο και πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Γεωργακόπουλου κάνοντας το 0-1.

Ο Αστέρας προσπάθησε στο τελευταίο δεκάλεπτο για την ισοφάριση, γκολ πέτυχε στο 90' με τον Χουάνμα, αλλά ο επιθετικός του Αστέρα έκανε επιθετικό φάουλ στον Μέγιερι και ορθά αυτή τη φορά το τέρμα των Αρκάδων δεν μέτρησε, με την κερκίδα πάντως να αποδοκιμάζει την διαιτησία του Σιδηρόπουλου...

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Γεωργακόπουλος, Λούι, Σανκαρέ (66' Γκοϊάν), Κυριακόπουλος (75' Ντε Μπλάσις), Ζησόπουλος, Εντό, Σέτι, Μουνάφο, Κάφα, Ναβάρο (52' Κοντοές), Χουάνμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Μέγιερι, Σαλίνο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μπονγκ, Ντινγκά, Πελέ, Μασάντο (66' Βάις), Φουστέρ, Ντομίνγκεζ (58' Ιμπαγάσα), Μήτρογλου (76' Σκέποβιτς).


                                   
sport.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: