ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Κύπελλο Ελλάδας: Ηρακλής - ΠΑΟΚ 0-1 (video)

Με γκολ του Αθανασιάδη ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1-0 στο Καυτανζόγλειο τον Ηρακλή και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στους "8" του Κυπέλλου ΕλλάδαςΜπορεί να μην έπιασε καλή απόδοση, αλλά η ομάδα του Χουμπ Στέφενς πήρε...
αυτό, που ήθελε και έγινε το αφεντικό στην υπόθεση πρόκριση.
Ο Ηρακλής έπαιξε με πάθος και...είχε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά ο Γλύκος με εντυπωσιακές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν. Σε μία από τις λιγοστές καλές επιθετικές του προσπάθειες ο Δικέφαλος βρήκε δίχτυα με τον Αθανασιάδη στο 58' (ασίστ ο Σκόνδρας) και πήρε μεγάλο προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στις 22 Ιανουαρίου.

Πρώτη νίκη για τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο μετά το 1998, θετικό το ντεμπούτο του Μαντούρο, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε ο Κάτσε, που επέστρεψε μετά το ματς της 5ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.


Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το α' μέρος, αλλά με τον Ηρακλή να βγάζει πολύ ενέργεια και πάθος στον αγωνιστικό χώρο, κοιτάζοντας στα μάτια τον ΠΑΟΚ. Οι κυανόλευκοι μπήκαν δυνατά θέλοντας να αιφνιδιάσουν και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 20λεπτο. Στην πρώτη ο Γλύκος σταμάτησε τετ α τετ του Ζαχόρα (στο 8'), ενώ το σουτ του Ονουάτσι πέρασε μόλις άουτ (στο 16').

Ο ΠΑΟΚ το γκολ, ο Ηρακλής τη… χάρη!
Κάπου εκεί ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και ισορρόπησε το ματς, χάνοντας στο 22' τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου όταν ο Γεωργιάδης σημάδεψε το δοκάρι. Στην ίδια φάση υπήρξαν διαμαρτυρίες για χέρι-πέναλτι (θεωρήθηκε ακούσιο). Ο Δικέφαλος, που δεν είχε καλή εικόνα, δεν δημιούργησε άλλη μεγάλη ευκαιρία, ενώ οι γηπεδούχοι με πολλά τρεξίματα αμύνονταν σωστά και παρουσιάζονταν απειλητικοί στις αντεπιθέσεις.


Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε στο ματς με μεγαλύτερη σοβαρότητα, ενώ ο Στέφενς έριξε στη μάχη και τον Μαντούρο, που από τις πρώτες του επεμβάσεις έδειξε τα καλά του στοιχεία. Οι ασπρόμαυροι απείλησαν δύο φορές με τον Αθανασιάδη, ο οποίος τελικά με την τρίτη βρήκε δίχτυα. Ο Δικέφαλος αναπτύχθηκε ωραία από δεξιά με Λούκας-Σκόνδρα και ο Κλάους με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ στο 58'.


Ο Ηρακλής δεν το έβαλε κάτω και κυνήγησε την ισοφάριση, την οποία και πλησίασε δύο φορές. Αρχικά με κεφαλιά του Τάι, που απόκρουσε εντυπωσιακά ο Γλύκος και στη συνέχεια με σουτ του ίδιου, που πέρασε μόλις άουτ. Ο Γηραιός έψαξε το γκολ μέχρι τέλους, αλλά ο ΠΑΟΚ φρόντισε να κλείσει σωστά τους διαδρόμους και να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα, που του δίνει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης.


φωτό pamesports.gr

Ηρακλής (Γκιγέρμο Όγιος): Κηπουρός, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Λίμα, Πορτουλίδης (70' Γιάρολιμ), Μπαμπά, Τάι, Ονουάτσι, Τσιλιανίδης (77' Σιατραβάνης), Ζάχορα (68' Ματσούκας)

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Λίνο, Τζιόλης (76' Κάτσε), Λάζαρ (46' Μαντούρο), Νίνης, Γεωργιάδης, Λούκας (71' Ολίσε), Αθανασιάδης

                                   


sport.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: