ΣΙΝΕ

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Κύπελλο Ελλάδας: Ηρακλής Ψαχνών - Παναθηναϊκός 0-1 (video)

Σπουδαία απόδοση δεν έπιασε ο Παναθηναϊκός στα Ψαχνά, αλλά αυτό που ήθελε το πέτυχε. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κέρδισε στα Ψαχνά με 1-0 χάρη σε γκολ του...
Ατζαγκούν στο 71' και σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα το Τριφύλλι εξασφάλισε και τυπικά την πρόκρισή του στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Με το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρα Μαγούλας θα αγωνιστεί στους "8" ο Παναθηναϊκός.

Την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες, που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ, βρήκε μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα ο Αναστασίου, που επέλεξε ένα σχήμα 4-4-2 σε ρόμβο. Ο έλληνας τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού στον Μπαϊράμι, που επέστρεψε μετά από μεγάλη απουσία, ενώ χρόνο πήραν οι Χουχούμης, Σπυρόπουλος και Δώνης (ως αλλαγές οι Αναστασόπουλος, Μουζακίτης). Οι πράσινοι δεν φόρτσαραν σε κανένα σημείο του α' μέρους, αλλά είχαν τον έλεγχο και κρατούσαν εύκολα το μηδέν.

Η αμυντική λειτουργία του Τριφυλλιού εκτέθηκε μόλις μία φορά όταν στο 27' ο Ντάνιελ σκόραρε για τα Ψαχνά, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ του δεν μέτρησε. Επιθετικά οι παίκτες του Αναστασίου δεν έδειξαν τίποτα ιδιαίτερο, αλλά θα μπορούσαν να έχουν βρει δίχτυα σε δύο περιπτώσεις. Πρωταγωνιστής και στις δύο ο Κλωναρίδης, που στο 14' δεν βρήκε στόχο και στο 45' είδε τον Αθανασόπουλο να του στερεί τον πανηγυρισμό.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στην επανάληψη. Ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ο Ηραλής Ψαχνών περιοριζόταν σε παθητικό ρόλο, αλλά φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες... με το σταγονέμετρο. Ο Καρέλης είχε μία καλή στιγμή με ψαλιδάκι στο 56', ενώ μερικά λεπτά αργότερα αντικαταστάθηκε ο Μπαϊράμι, που μετά από περίπου τέσσερις μήνες πήρε 60 αγωνιστικά λεπτά.

Τελικά ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 70' με τον Ατζαγκούν, που μετά από συνεργασία των Σπυρόπουλου και Αμπέντ σκόραρε από κοντά, σφραγίζοντας και τυπικά την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρεθούν σε θέση βολής στο 77', αλλά ο Κοτσόλης είπε όχι στον Ντελέκο και ο Παναθηναϊκός τσέκαρε το εισιτήριο της πρόκρισης στο ρελαντί, περιμένοντας πλέον να μάθει τον επόμενο αντίπαλο.

Ηρακλής Ψαχνών (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος (55’ Γκεμίσης), Νικολόπουλος, Τζανής, Μπακομήτρος (46’ Τζιμόντζι), Πατσατζόγλου, Καλαϊτζίδης, Κοιλιάρας, Τσούτσης, Ντάνιελ, Μπουμάλ (46’ Ντελέκος)

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Δώνης, Ζέκα (74’ Αναστασόπουλος), Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι (57’ Αμπέντ), Καρέλης (67’ Μουζακίτης).
                                   


sport.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: