ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Κύπελλο EΛΛΆΔΑΣ: ΑΕΛ Καλλονής - ΟΦΗ 0-2 στην παράταση [VIDEO]

Στους "8" ο ΟΦΗ
Η Καλλονή είχε κατοχή 61%-39% στο πρώτο ημίχρονο, πλην όμως δεν έκανε ούτε μία τελική προσπάθεια προς το τέρμα του ΟΦΗ, την ώρα που...
οι Κρητικοί είχαν 3 τελικές, δίχως ωστόσο να ανησυχήσουν τον Σιδεράκη σ' ένα πρώτο ημίχρονο που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα και ο μόνος λόγος να το θυμόμαστε είναι μια φάση στην οποία οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι.

Συγκεκριμένα, στο 43' ο ΟΦΗ ζήτησε παράβαση σε απλωμένο χέρι του Ζακουανί μετά από σέντρα του Ζε Εντουάρντο από δεξιά και κεφαλιά του Όγιος στο δεύτερο δοκάρι (πολύ κοντινή η απόσταση με τον παίκτη της Καλλονής). Ο Τριτσώνης, βέβαια έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έψαχνε το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στο 73' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ροβίθη, που μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ, αλλά ο Σιδεράκης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ πέφτωντας στην κλειστή του γωνία!

Η πίεση του ΟΦΗ απέδωσε τελικά καρπούς στο 81ο λεπτό, όταν ο Μιλιάζες εκτέλεσε το κόρνερ και ο Περογαμβράκης σαν... άλλος Παπάζογλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό "Γ" του Σιδεράκη κάνοντας το 0-1 για τους Κρητικούς, σκορ που έστελνε το παιχνίδι στην παράταση...

Η Καλλονή έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 99', όταν μετά από σέντρα του Μαρσέλο, ο Ναμπούγιου έπιασε την κεφαλιά, έπεσε και απέκρουσε δύσκολα και σωτήρια στη δεξιά του γωνία ο Φερνάντες, σώζοντας τον ΟΦΗ από την ισοφάριση.

Οι Κρητικοί πέτυχαν το 2-0 στο 109', ένα γκολ που τους χάριζε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Από σέντρα του Μπανούση από δεξιά, ο Ζε Εντουάρντο έπιασε την κεφαλιά, ο Σιδεράκης απέκρουσε ασθενώς και ο Παπάζογλου που πήρε το... ριμάνουντ με κοντικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού στην ομάδα του.

Καλλονή: Σιδεράκης, Βαλλιός, Ζαγκουανί, Ποντάνι, Λέαντρο, Γάλλας, Κεϊτά,, Φουρλάνος, Φαρία, Νιαμπούγιου, Γιουκαρής (66' Ευαγγελιδάκης, 90+' Μαρσέλο).

ΟΦΗ: Φερνάντεζ, Στάθης, Μιλιάζες, Δαμιανάκης, Τριποτσέρης, Μακρής, Βερόν (73' Μπανούσης), Ζε Eντουάρντο, Όγιος (62' Ροβύθης), Παπάζογλου, Περογαμβράκης (105' Καλάιτζιτς).

                                   



sport.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: