ΣΙΝΕ

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Πλατανιάς - ΟΦΗ 0-2 [video]

Αφεντικό στην Κρήτη είναι ο ΟΦΗ! Οι Ηρακλειώτες πέρασαν με 2-0 από τα Χανιά και την έδρα του Πλατανιά, με τον Περογαμβράκη και τον Ζε Εντουάρντο να σκοράρουν. Κακό παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς φάσεις...
μπροστά από τις δύο εστίες. Καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο με τους παίκτες του Σα Πίντο να σκοράρουν και να κρατάνε το μηδέν στην εστία τους, χωρίς να δεχθούν ιδιαίτερη πίεση.

Το ματς:
«Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό του Γιάννη», στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Ο ΟΦΗ έδωσε χώρο στον Πλατανιά, προσπάθησε να τον… «κοιμίσει» την στιγμή που προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τα άκρα του. Η ομάδα του Αναστόπουλου, για ένα εικοσάλεπτο είχε την υπεροχή, αλλά δεν μπορούσε να την μετουσιώσει και σε φάσεις.

Μετά τα πρώτα 20 λεπτά ο ΟΦΗ, ξεπέρασε το αρχικό σοκ, πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να ισορροπήσει την αναμέτρηση. Εκεί, βρήκε καλά οργανωμένο τον Πλατανιά, που τον περίμενε, χωρίς να του δίνει χώρους, αφού ήταν καλά κλεισμένος. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, κάτι που ήταν κάτι παραπάνω από φυσιολογικό, αν αναλογιστεί κανείς την εικόνα του αγώνα στα πρώτα 45 λεπτά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Γουνδουλάκης έμεινε στα αποδυτήρια, ο Μενδρινός πέρασε στο παιχνίδι, όμως ο ΟΦΗ, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Ο Περογραμβράκης, λίγες μέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Ηρακλειώτες «πάγωσε» τα Περιβόλια με υπέροχο τέρμα και έβαλε την ομάδα του στη θέση του οδηγού. Από εκεί και πέρα, ειδικότερα μετά τις αλλαγές του Αναστόπουλου, ωστόσο αυτό που άλλαξε ήταν πως ήρθε και δεύτερο γκολ για τον ΟΦΗ, με υπέροχη κεφαλιά του Ζε Εντουάρντο.

Μετά το 2-0 από τους φιλοξενούμενους, τα πάντα τελείωσαν. Ο ΟΦΗ διατήρησε μέχρι το φινάλε το σκορ σε αυτά τα επίπεδα, με σχετική ευκολία αφού ο Πλατανιάς, παρά την είσοδο των Μενδρινού, Βλαχοδήμου και Καζναφέρη δεν άλλαξε εικόνα. Το τελικό 2-0, έδωσε μια σημαντική νίκη στην ομάδα του Σα Πίντο, αλλά παράλληλα του έδωσε άλλη μια άτυπη νίκη κόντρα στην αντίπαλη ομάδα των Χανίων.

Πλατανιάς (Νίκος Αναστόπουλος): Γεωργαλλίδης, Ινκούμ, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Φαΐσκα, Βάσκο, Τετέ (80’ Καζναφέρης), Γουνδουλάκης (46’ Μενδρινός), Μπέλιτς, Κάταϊ (59’ Βλαχοδήμος), Τόρες.

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντες, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (86’ Όγιος), Περογραμβράκης (74’ Στάθης), Παπάζογλου (89’ Ροβίθης).

Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής)
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων

sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: