ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 1-0 (video)

«Ποδαρικό» με το δεξί για τον Παναιτωλικό για το 2014. Οι Αγρινιώτες «λύγισαν» στην έδρα τους και τον Παναθηναϊκό με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της...
18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Το γκολ του εξαιρετικού Ανρί Καμαρά ήταν αρκετό για να δώσει ακόμη ένα εντός έδρας τρίποντο στην ομάδα του Μάκη Χάβου.
«Αγνώριστη» η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, έδειξε ανήμπορη να κυκλοφορήσει εύκολα τη μπάλα και να απειλήσει με οργανωμένες προσπάθειες. «Ρουά-ματ» από τον τεχνικό των γηπεδούχων, που άφησε εκτός τον Μπόγιοβιτς και ταλαιπώρησε την άμυνα του «Τριφυλλιού» με Μπακάκη, Καμαρά και Θεοδωρίδη.

Τους 24 βαθμούς έφτασε ο Παναιτωλικός, που παραμένει αήττητος στην έδρα του έπειτα από εννέα αναμετρήσεις στη Σούπερ Λίγκα. Στους 30 έμεινε ο Παναθηναϊκός που σταμάτησε το νικηφόρο σερί του μακριά από τη «Λεωφόρο».

Το ματς:
Πολύ δυνατά μπήκαν οι παίκτες του Παναιτωλικού στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου. Οι γρήγορες εναλλαγές της μπάλας στον χώρο της μεσαίας γραμμής σε συνδυασμό με τις βοήθειες που έπαιρναν οι Θεοδωρίδης και Σφακιανάκης από τα μπακ δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην άμυνα των Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να αντέξουν στην πίεση που δέχτηκαν χάρη στον Στέφανο Καπίνο, που όποτε χρειάστηκε έκλεισε τον δρόμο στις προσπάθειες των γηπεδούχων.

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστίου προσπάθησαν να παγώσουν τον ρυθμό του Παναιτωλικού, που όμως βρήκε τελικά τον τρόπο για να πάρει το προβάδισμα, καθώς ο Καμαρά στην πρώτη κλασική ευκαιρία της ομάδας του στο ματς στο 30΄ «έγραψε» με ψύχραιμο πλασέ το 1-0. Μετά το γκολ οι «πράσινοι» έδειξαν να λειτουργούν καλύτερα, ωστόσο, παρά την κατοχή της μπάλας και την πίεσή τους για ισοφάριση, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Ράφαελ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Η «ανάπαυλα» δεν ήταν αρκετή για να διορθώσει τα προβλήματα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο 45λεπτο. Η τριάδα των χαφ του Παναιτωλικού συνέχιζε να βραχυκυκλώνει τον άξονα των «πράσινων», που αδυνατούσαν να επιτεθούν οργανωμένα. Μάλιστα, η ομάδα του Αναστασίου λίγο έλειψε να δεχτεί και δεύτερο τέρμα στο 57’ όταν ο Μπακάκης αστόχησε σχεδόν σε κενή εστία έπειτα από αντεπίθεση και εξαιρετική προσπάθεια του Καμαρά.

Οι αλλαγές του τεχνικού του Παναθηναϊκού τόσο σε πρόσωπα όσο και σε διάταξη (3-4-3) βοήθησαν την ομάδα να φέρει τη μπάλα μπροστά, όμως και πάλι έλειψαν οι τελικές προσπάθειες. Από τη μεριά του ο Παναιτωλικός, που είχε χάσει μέτρα στο γήπεδο, χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα και με τους Κούσα και Μπικέι να εξουδετερώνουν με άνεση τις ψηλές μπαλιές κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Κάκου το 1-0 και να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):
Ράφαελ, Κούσας, Μπικέι, Γκάλο, Μελισσάς, Τζούνιορ, Γοδόι, Σφακιανάκης, Μπακάκης (79’ Νταλμά), Θεοδωρίδης (76’ Παπουτσογιαννόπουλος), Καμαρά (86’ Μπόγιοβιτς)


Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός (81’ Δώνης), Μπεργκ, Ζέκα, Καρέλης (72’ Ντίνας), Αμπέιντ, Νάνο (61’ Κλωναρίδης), Σίλντεφελντ, Πράνιτς

Διαιτητής: A. Kάκος

sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: